ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
akapulko nakon otkaza alcaraza nikad tanji!
a thiem više ni skupljača lopti nemože dobit... šta žensko napravi od čovjeka ... nevjerovatno!
a thiem više ni skupljača lopti nemože dobit... šta žensko napravi od čovjeka ... nevjerovatno!
Pa normalno, tada i krece njegova sezona i zavrsava u julu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Otkazao je IW i Miami sto znaci da se povratak ocekuje vjerovatno u MC ili kasnije u Barceloni, sam je svjestan da se jedino jos tu moze nadati titulama i mozda da uspije doci do GS titule u Parizu ali tu mora bas biti na 100% inace tesko, jer mnogo je sad kandidata na sljaci
-
- Kontakt:
Ispada iz top10 Nadal do zemljanog dijela. Čudo da se to već nije događalo jer skoro svake godine propusti gro tog zbog ozljeda.
Odličan card u završnici Dubaija(kamo bi Nadal igrao umjesto Acapulca, vjerojatno mu iskrcali par dodatnih miliona, no uzalud)
Odličan card u završnici Dubaija(kamo bi Nadal igrao umjesto Acapulca, vjerojatno mu iskrcali par dodatnih miliona, no uzalud)
Medwed je povratio konačno sampouzdanje koje mu je Rafko urušio na AO i u Acapulcu.
Najbolji je teniser svijeta kad ovako igra, Noklo bez ikakve šanse.
Najbolji je teniser svijeta kad ovako igra, Noklo bez ikakve šanse.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da je bio GS ne bi imao nikakve sanse 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Slično finalu USO21. Medo na vrhuncu(poeni nakon Noletovih dropova na 4-6 2-3 15-15 i predzadnji poen, strava), a Nole podbaci za svoj standard. Bez decidera od 1/4, isto kao na AO. Neće ni u finalu biti drame pojavi li se ovako "raspoložen" Medvjed jer Rubljov nema dovoljno miksanja ni drugu servu, no na Cincinattiju 21 Daniil je isto rasturao prije i kasnije(Canada,US Open) pa nakon sudara s kamerom izbačen iz takta, Andrey primirio igru i okrenuo. Tad ga je u finalu strusio Zverev, tada na vrhuncu mogućnosti ponesen iz Rija(i ludim klackalica mečem s Tsitsipasom, a takvo je njihovo svako polufinale)
-
- Kontakt:
Tommy Paul američki "Norrie", u smislu da nije važio za neki top10 potencijal, a on u srednjim 20-im značajno napredovao i drži jak nivo. U sudaru s top5 Fritzom(što on definitivno nije, rubni 10 da je sve "normala", a sad brani IW)obojica fizički jedba izdurali maraton u polufinalu, nije ni Rune fit i tako je Demon preokrenuo Danca i Tommya za najveći doseg karijere. Propustio je Alcaraza na šljaci Barce lani, držao ga za muda, no čudesnim poenima spasio se Garfia, evo sada je nagrađen, bio u krizi preklani.
Kako god da zavrsi ovaj mec Zverev vs Medvedev jedno je sigurno, a to je da nam se Zverev vratio, odlicno igra, psiha je tu i bas bi volio da uzme ovaj mec da jos vise dobije na samopuzdanju
Prati li ko Indian Wells?
Carlitos po obicaju dobija onog za kojeg Bodi kaze da je bolji.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ja sam mislio da on nesto zna o tenisu

Sutra finale protiv medjeda,ako osvoji mozemo utvrditi da je imao tezi put od Nolinih poslednjih 5 GSova.
Prati se, vjerujem dosta raje, samo sto je tema grohnula, nema trojice igraca na turniru zbog kojih se vode rasprave

Inace finale ne moze bolje, Medo u 4-om finalu za redom za sada predhodba 3 dobio, niz od 19-0 ima, Carlitos sa druge strane 3-ce finale za redom, jedno dobio drugo izgubio
Medo ako dobije izjednacice se na Race listi sa Novakom, a Carlitos ako dobije od sutra je novi broj 1
Finale je u ponoc tacno, u h2h vodi Medo sa 1-0 , al to je bilo prije dvije godine i to na Wimbldonu tako da moze se reci prvi njihov pravi mec
ma carlos je skoro dobio to finale a hodati nije mogao, nikada ga onaj lazni britanac ne bi dobio zdravog:-)ronaldo99 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:14Prati se, vjerujem dosta raje, samo sto je tema grohnula, nema trojice igraca na turniru zbog kojih se vode raspravezato i nema upisa
Inace finale ne moze bolje, Medo u 4-om finalu za redom za sada predhodba 3 dobio, niz od 19-0 ima, Carlitos sa druge strane 3-ce finale za redom, jedno dobio drugo izgubio
Medo ako dobije izjednacice se na Race listi sa Novakom, a Carlitos ako dobije od sutra je novi broj 1
Finale je u ponoc tacno, u h2h vodi Medo sa 1-0 , al to je bilo prije dvije godine i to na Wimbldonu tako da moze se reci prvi njihov pravi mec
sinner dobar sinoc, ali nakon dobre sanse za 1. set, pukao, ovaj ga dokrajcio.
bice dobar mec veceras, ali trebao bi alcaraz dobiti ako bude ok. Previse se malac trosi u mecevima, nije normalan, ne vidim kako ce trajati zdravstveno poput ove velike trojke.
Tako se i za Nadala pricalo nece trajati bla bla pa je nabrojao do 22 i jos moze koji dodati, tako da ta prica pada u vodubabino je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:19ma carlos je skoro dobio to finale a hodati nije mogao, nikada ga onaj lazni britanac ne bi dobio zdravog:-)ronaldo99 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 13:14Prati se, vjerujem dosta raje, samo sto je tema grohnula, nema trojice igraca na turniru zbog kojih se vode raspravezato i nema upisa
sinner dobar sinoc, ali nakon dobre sanse za 1. set, pukao, ovaj ga dokrajcio.
bice dobar mec veceras, ali trebao bi alcaraz dobiti ako bude ok. Previse se malac trosi u mecevima, nije normalan, ne vidim kako ce trajati zdravstveno poput ove velike trojke.
Kad ce se trositi ako ne sa 19 godina
Bice strasno finale,gledo sam i Medvedeva protiv Tiafoea i imao je neke nerealne poteze,igrac sa najboljom formom na touru,ali vjerujem u Carlitosa 

Kakvo samaranje usranog Medvedeva 

Ne primamo nikoga vise u fan club.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da se pojedine izdajice kaju danas

1STappen/Beantown/King of clay/Lione7/Barça
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima Sinnera i Chelsea da prati iducih godina.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.