Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kada bi trebalo početi postavljenje novih terena?
Evo i oni tebe selame!
svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
U četvrtak sam u restoranu Dubrovnik
Jedem, pijem i useravam se
Da prenesem pozdrave?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Miljacka je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:14svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
Ovo su bile tekme, nema tampon zona nema divljanja ,samo navijanje ,pjesma radost . Na zapadu sjedili jedni sa drugima . Sjećam se jednom bio na istoku onaj dio do juga sa par jarana niko nikome pola riječi a sad bi pala mrtva glava...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Koji cringe...Džambić: “Na teren izlazi 11 borbenih pit bulova, svi momci će izginuti”

@igrajlopte 🐦
svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli

Porediti ovakav derbi i onaj od neki dan

-
- Kontakt:
E moj Celo , gdje nas ostavi...svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
Za ovaj grad nije umrijeti grijeh...
-
- Kontakt:
Grad Trebinje i Fudbalski savez BiH zajednički će finansirati izgradnju reflektora na stadionu u Policama, čija će ukupna vrijednost biti oko 1.200.000 KM, prenosi ....
To je jedan od preduslova da bi Fudbalski klub "Leotar" dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi u sezoni 2022/23, potvrđeno je za TrebinjeLive.info. Grad je raspisao ovaj tender, kako rok za podnošenje žalbe na prvostepenu odluku Fudbalskog saveza BiH kojom trebinjski premijerligaš nije dobio licencu za nastup u Premijer ligi ističe u ponedjeljak, 16. maja.
U finansijskoj konstrukciji za ovaj projekat, Grad učestvuje sa oko 850.000 KM sa PDV-om, dok će UEFA, posredstvom Fudbalskog saveza BiH učestovovati sa oko 350.000 KM.
To je jedan od preduslova da bi Fudbalski klub "Leotar" dobio licencu za takmičenje u Premijer ligi u sezoni 2022/23, potvrđeno je za TrebinjeLive.info. Grad je raspisao ovaj tender, kako rok za podnošenje žalbe na prvostepenu odluku Fudbalskog saveza BiH kojom trebinjski premijerligaš nije dobio licencu za nastup u Premijer ligi ističe u ponedjeljak, 16. maja.
U finansijskoj konstrukciji za ovaj projekat, Grad učestvuje sa oko 850.000 KM sa PDV-om, dok će UEFA, posredstvom Fudbalskog saveza BiH učestovovati sa oko 350.000 KM.
Dragan Jovic novi trener Tuzle,3 godine ugovor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.EBI SE NEMANJA !!!
.EBI SE NEMANJA !!!
-
- Kontakt:
Bio je kod vas, kakav je, mozel misljenje?
Tuzla City / Sloga Simin Han
Zrinjski je droga 

- svrakino1921
- Kontakt:
- OnlyLeft22
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Gledaj ti politicke bagre ono sjelo u prve redove pored toliko legendi, porodice i svih, samo da se slikaju i budu tu

- Osttribine
- Kontakt:
edinedin je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:39Pa nije bas da nije bilo divljanja, Zeljini navijaci su dva puta prekidali ovu tekmu ulaskom u teren, mi napravili tada najvecu bakljadu u BiH, ali kako god ovo je bilo gust gledati i biti dio tadasnjeg i Sjevera i Istoka pa i Zapada, a sad smo dosli na cifru od 7 hiljada navijaca ukupno, jedino sto raduje sto se bar malo igra popravila u sarajevskim derbijima zadnjih godina pa ima golova, za razliku od onog jednog crnog perioda od prije par godina kada je 4 godine uzastopno na Kosevu zavrsavalo 0:0.Miljacka je napisao/la: ↑13 maj 2022, 12:14svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2022, 08:40A ovo je za mog jarana @Miljacka koji radi u nekoj tajnoj sluzbi u Metropoli
Ovo su bile tekme, nema tampon zona nema divljanja ,samo navijanje ,pjesma radost . Na zapadu sjedili jedni sa drugima . Sjećam se jednom bio na istoku onaj dio do juga sa par jarana niko nikome pola riječi a sad bi pala mrtva glava...
Sramota je i onako mali br ljudi na Ivicinoj sahrani od gradjana Sarajeva.SRAMOTAN!!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 13:12Gledaj ti politicke bagre ono sjelo u prve redove pored toliko legendi, porodice i svih, samo da se slikaju i budu tu![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Srbija do mog tukija.
Srbija do mog tukija.
Debelo zakazala obicna raja da nije bilo ovih "poznatih" da "izvuku" situaciju bruka.mma_hz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:31Sramota je i onako mali br ljudi na Ivicinoj sahrani od gradjana Sarajeva.SRAMOTAN!!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 13:12Gledaj ti politicke bagre ono sjelo u prve redove pored toliko legendi, porodice i svih, samo da se slikaju i budu tu![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.EBI SE NEMANJA !!!
.EBI SE NEMANJA !!!
Sve se zaklinju filozofija ovo ono. 

Ja sam mislio bice "rijeka"ljudi..ne pricam o navijacima Zelje pricam o svima nama jbg.Drugo je bilo dok je covjek bio ziv pa malo covjek pecka strumfove oko namjestanja tekmi i tih gluposti...al glupo ja da ja ili bilo ko od nas sa foruma sada nesto prica o tom covjeku a svi vidimo ko mu je sve dosao da ga isprati.miky_hz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:57Debelo zakazala obicna raja da nije bilo ovih "poznatih" da "izvuku" situaciju bruka.mma_hz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 15:31Sramota je i onako mali br ljudi na Ivicinoj sahrani od gradjana Sarajeva.SRAMOTAN!!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 13:12Gledaj ti politicke bagre ono sjelo u prve redove pored toliko legendi, porodice i svih, samo da se slikaju i budu tu![]()
![]()
FK SARAJEVO.
Srbija do mog tukija.
Srbija do mog tukija.
Nije ovo utakmica da se gleda broj gledatelja. Ovo je ispraćaj. Fin broj ljudi ponovo na sahrani. Vječna slava i hvala!
P.S nije potrebno da se komentariše i da se spominju prvenstveno navijači Želje. Ivica je legenda grada i države!
P.S nije potrebno da se komentariše i da se spominju prvenstveno navijači Želje. Ivica je legenda grada i države!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!