Nije jadni Sabrija ni prvi ni posljednji koji se nasao na udaru Piroman Armya
Kakve titule ? Dobit će te po guzici . Opet pripreme protiv trna al da vas ne ubode opet
Vi ste najavljivali titulu, pa voditeljica pita malog jel sve spremnoopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:24Kakve titule ? Dobit će te po guzici . Opet pripreme protiv trna al da vas ne ubode opet
Naletite na proslavu kupa , a vi možete proslavit jedino izlaska u Europu i to će biti upitno nakon pauze , neće vam vise sudije ovako sviratPatriceKwedi je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:26Vi ste najavljivali titulu, pa voditeljica pita malog jel sve spremnoopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:24Kakve titule ? Dobit će te po guzici . Opet pripreme protiv trna al da vas ne ubode opet![]()
![]()
Ajde, nece vam bit daleko proslava, navratite.![]()
Opet vrijedjas na nacionalnoj osnovi
Otimanje stadiona nije najgora stvar što su uradili. Meni je gora stvar što su nam uništili dokumentaciju i trofejnu salu. Mnogi trofeji i priznanja su završili u smeću. Uz pomoć nekoliko savjesnih građana dio toga je nađen i vraćen Veležu, ali nažalost ogroman dio je izgubljen zauvijek.Argentina je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:43Nisu uzeli stadion Velezu, nego se desila jos gora stvar. Prisvojili su gradaki stadion i nastimali konsesiju na 99 godina i oni se pitaju za sve, bez ikakvog troska.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:18vjestacki klub, nekada zabranjen + igra na tudjem stadionu tj ukrali ga Velezu. Doci ce dan kada vise nece postojati, ebo li vam Covic majq u stau
To je kao da XY klub uzme Kosevo na 99 i ne dozvoli Sarajevu da igra na njemu, koje sve godine igra i iznajmljuje ga.
A Velez su na sve moguce nacine pokusali unistiti jer je komunisticki klub, a to je njihov najveci neprijatelj. Taj sistem ih je ugasio.
Hajde mi ukrali stadion vi muslimani klub i kvit smo.Ado1922 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:47Otimanje stadiona nije najgora stvar što su uradili. Meni je gora stvar što su nam uništili dokumentaciju i trofejnu salu. Mnogi trofeji i priznanja su završili u smeću. Uz pomoć nekoliko savjesnih građana dio toga je nađen i vraćen Veležu, ali nažalost ogroman dio je izgubljen zauvijek.Argentina je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:43Nisu uzeli stadion Velezu, nego se desila jos gora stvar. Prisvojili su gradaki stadion i nastimali konsesiju na 99 godina i oni se pitaju za sve, bez ikakvog troska.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:18vjestacki klub, nekada zabranjen + igra na tudjem stadionu tj ukrali ga Velezu. Doci ce dan kada vise nece postojati, ebo li vam Covic majq u stau
To je kao da XY klub uzme Kosevo na 99 i ne dozvoli Sarajevu da igra na njemu, koje sve godine igra i iznajmljuje ga.
A Velez su na sve moguce nacine pokusali unistiti jer je komunisticki klub, a to je njihov najveci neprijatelj. Taj sistem ih je ugasio.
Petokraka i SDA ne idu skupa, hvala nebesima i svemu na svijetu, pa to dvoje nije spojivo, nego je totalna suprtbost. SDA i HDZ idu skupa (sto se i vidi na politickoj sceni), a petokraka je sve kontra toga. Ako je tebi to isto, imas ozbiljan problem.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:50Hajde mi ukrali stadion vi muslimani klub i kvit smo.Ado1922 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:47Otimanje stadiona nije najgora stvar što su uradili. Meni je gora stvar što su nam uništili dokumentaciju i trofejnu salu. Mnogi trofeji i priznanja su završili u smeću. Uz pomoć nekoliko savjesnih građana dio toga je nađen i vraćen Veležu, ali nažalost ogroman dio je izgubljen zauvijek.Argentina je napisao/la: ↑24 jul 2022, 23:43
Nisu uzeli stadion Velezu, nego se desila jos gora stvar. Prisvojili su gradaki stadion i nastimali konsesiju na 99 godina i oni se pitaju za sve, bez ikakvog troska.
Od kad petokraka i SDA idu skupa ,haj Boga ti ne kaki.
Kakve bolan turske majice serem ti se na njih? Na tribinama ima više ljudi u dresovima Uniteda i Arsenala nego turskih majica i dresova.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:01Najgore su prosli gradjani Mostara srpske nacionalnosti,ostali su i bez kluba i stadiona pa vi pricajte sto hocete?
Mislite li da su vasi osnivaci prije 100 godina mislili da ce klub voditi najveca islamska,muslimanska,bosnjacka stranka i da ce sahovnica biti pod BB,da ce se na utakkice Veleza dolaziti u turskim majicama i da ce upravu sacinjavati 99 % gradjani jedne nacije?
Meni iskreno zao ljudi,pokrali smo ih kao sirokobrijezani Mostar 90ih.
Sta ima u SKB-u ?Ado1922 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:03Kakve bolan turske majice serem ti se na njih? Na tribinama ima više ljudi u dresovima Uniteda i Arsenala nego turskih majica i dresova.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:01Najgore su prosli gradjani Mostara srpske nacionalnosti,ostali su i bez kluba i stadiona pa vi pricajte sto hocete?
Mislite li da su vasi osnivaci prije 100 godina mislili da ce klub voditi najveca islamska,muslimanska,bosnjacka stranka i da ce sahovnica biti pod BB,da ce se na utakkice Veleza dolaziti u turskim majicama i da ce upravu sacinjavati 99 % gradjani jedne nacije?
Idem na svaku utakmicu i znam o čemu pričam.
Križeva i Šahovnica na svakom koraku.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:05Sta ima u SKB-u ?Ado1922 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:03Kakve bolan turske majice serem ti se na njih? Na tribinama ima više ljudi u dresovima Uniteda i Arsenala nego turskih majica i dresova.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:01Najgore su prosli gradjani Mostara srpske nacionalnosti,ostali su i bez kluba i stadiona pa vi pricajte sto hocete?
Idem na svaku utakmicu i znam o čemu pričam.
A nisu ti problem kad dižeš plaću s bankomata ?Ado1922 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:08Križeva i Šahovnica na svakom koraku.
Pravite se veći Hrvati od ljudi koji žive u Hrvatskoj i veći katolici od Pape.
Sve što ste mogli zapišati zapišali ste.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Burberry46, ErosViverosViv, jurisicduska, mma_hz, NeSamSafetee, rishovski i 46 gostiju.