U Belgiji nije puko polovljenje izgleda , ima još nekih bodova što im dodaju ne znam kako .
SlevinKelevra je napisao/la:Jos jednu stvar treba mjenjati od slijedece sezone, osim formata, a to je ovo nakaradno ime Premier liga.E, da mi je vidjeti genijalca kojem je palo na pamet da se ovako zove... Homage engleskoj ligi, u fazonu, oni su drugi- treci sa vrha, mi smo drugi- treci sa dna
Agamemnon je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Jos jednu stvar treba mjenjati od slijedece sezone, osim formata, a to je ovo nakaradno ime Premier liga.E, da mi je vidjeti genijalca kojem je palo na pamet da se ovako zove... Homage engleskoj ligi, u fazonu, oni su drugi- treci sa vrha, mi smo drugi- treci sa dna
Kako bi ti je nazvao,Prva Divizija (save kovacevica
)
SlevinKelevra je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Jos jednu stvar treba mjenjati od slijedece sezone, osim formata, a to je ovo nakaradno ime Premier liga.E, da mi je vidjeti genijalca kojem je palo na pamet da se ovako zove... Homage engleskoj ligi, u fazonu, oni su drugi- treci sa vrha, mi smo drugi- treci sa dna
Kako bi ti je nazvao,Prva Divizija (save kovacevica
)
Bilo kako samo da je na nasem jeziku. Sta je ovo sada? Kombinacija engleskog i bosanskog? Zasto ne Primera liga ili Premiere liga?
SlevinKelevra je napisao/la:Jos jednu stvar treba mjenjati od slijedece sezone, osim formata, a to je ovo nakaradno ime Premier liga.E, da mi je vidjeti genijalca kojem je palo na pamet da se ovako zove... Homage engleskoj ligi, u fazonu, oni su drugi- treci sa vrha, mi smo drugi- treci sa dna
ultra gitano je napisao/la:Liga će nam 100% biti bolja na sprem ove od 16 klubova bio to sistem ovaj ili onaj bar ćemo se riješiti velike lige i klubova koji to nemogu financiski/infrastruktualno da podnesu. Samim tim i 2 liga se pojačavajoš kad bi 1lfBH i 1lRs se ujedinule još bi jača bila
valjda jednog dana.
Pomeni bi klubovi iz 1lRs trebali igrati play off za ligu pošto će ta liga bar za dva koplja biti slabija od 1lfbh pogotovo kad se smanji liga. npr 12 klub ispada i ulazi jedan iz federacije,a ovaj 11 igra play off sa ovim iz RS. to bi bilo naj poštenije