Ovo je jako, a istovremeno ukinuli komentare na fb i ig.nousername052 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 13:03Takođe, nastojaćemo da proširimo sponzorski pul, da ostvarimo saradnju sa novim partnerima i prijateljima kluba, sa posebnim osvrtom na saradnju sa privrednicima Grada Prijedora. Unaprijeđenje marketinga će biti jedan od prioriteta kluba, prije svega otvaranjem zvaničnog fan šopa kluba, kao i druge aktivnosti...
Klub ostaje otvoren za sve konstruktivne prijedloge, te ovim putem pozivamo sportske radnike, partnere i sponzore, radi ostvarivanja potencijalne saradnje.
Za kraj, možda i najbitnije, 2028. godine klub slavi značajan jubilej - 100 godina postojanja! Zajednički cilj svih članova, navijača, prijatelja, sponzora i simpatizera kluba, jeste da jubilej dočekamo kao stabilan premijerligaš!
Idemo dalje, u nove pobjede!
Aj Rudar!!!
Upravni odbor
FK Rudar-Prijedor
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Molim admina da ovu temu prebaci u Prvu ligu RS,da mogu s mirom pisati i sprdati se sam sa sobom
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Vama bi mozda bilo bolje da prosle sezone niste usli,nego da ste skupili jos malo sredstava i da se ove godine prošetate ligom.
Ali lahko je bit sad general nakon bitke,nadam se da ćete se izvuc da ne doživite istu ili sličnu sudbinu kao sto smo mi.
Sretno vam!
Ali lahko je bit sad general nakon bitke,nadam se da ćete se izvuc da ne doživite istu ili sličnu sudbinu kao sto smo mi.
Sretno vam!
Sretno u obnovi kluba ali da postavim jedno pitanje vezano za ovaj jubilej koji slijedi 2028. godine.
OFK Prijedor je nastao 1919 dok je 1928 nastao Rudar iz Ljubije. Poslije rata spajanjem ta dva tima nastao je današnji FKRP. Kojom logikom slavite za dvije godine sto godina?
OFK Prijedor je nastao 1919 dok je 1928 nastao Rudar iz Ljubije. Poslije rata spajanjem ta dva tima nastao je današnji FKRP. Kojom logikom slavite za dvije godine sto godina?
Da te ispravim drug.Rudarenje je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:08Sretno u obnovi kluba ali da postavim jedno pitanje vezano za ovaj jubilej koji slijedi 2028. godine.
OFK Prijedor je osnovan 1964.godine,i to fuzijom više klubova koji su postojali prije,a i poslije drugog svjetskog rata
I love how you all share your strategies for surviving fnaf 3! It’s such a rush figuring out the best tactics. Every jump scare gets my heart racing! Keep the tips coming! 

-
nousername052
- Kontakt:
Još čekam admina da se smiluje i prebaci nas, tj.ovu temu,gdje joj je mjesto 

-
nousername052
- Kontakt:
Nogometaši Opatije svladali su (3:1) Rudar iz Prijedora u prijateljskoj utakmici odigranoj kraj Kranja. Donedavnom članu Premier Lige BiH dva pogotka zabio je Nikola Macolić, a jedan je pridodao Marino Miškulin. Trener Zoran Bogolin u Rijeci ostavio gro svojih udarnih snaga, a priliku su dobila i tri juniora.
Administracijo prebaci temu u Prvu RS

Administracijo prebaci temu u Prvu RS

Na fotografiji uz Pekiju prepoznajem stopera Batara iz Sloge, a vidim da ste vratili i Savanovica. Bice to opet solidna prvoligaska ekipa, samo treba pametno vracati dugove i stabilizovati klub ove sezone.
I ja sam samo njih prepoznao
Tim će se nekako skuckati,problem su dugovi. Bojim se katanca. Ako preživimo ovu sezonu,sledeće očekujem napad na PL.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ono što se zna, 2,4 miliona poreskog,plus još nekih 550 hiljada.
-
nousername052
- Kontakt:
Šta nam načiniše Slovenci na stranici ne smiju objavit rezultat utakmice

Jel Kolic u Rudaru ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vidim, na FB info na kapaljku.
Ma nije neka pljacka, stari mu yeben advokat i gura ga. Igra CMF i AMF, ali je prenizak i preslab...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Mogu reći da je momak sasvim korektan igrac za taj rang takmičenja.
Prošlu sezone je igrao za Igman Konjic u Prvoj ligi FBiH,i momak nije loš apsolutno,mislim da vam je dobro pojačanje za rang u kojem se takmičite.
Hvala.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑13 avg 2026, 18:14Mogu reći da je momak sasvim korektan igrac za taj rang takmičenja.
Prošlu sezone je igrao za Igman Konjic u Prvoj ligi FBiH,i momak nije loš apsolutno,mislim da vam je dobro pojačanje za rang u kojem se takmičite.
Prema mojim informacijama u tim dolaze Fedor Predragović i Alen Dejanović. Uz njih,još tri Nigerijca iz Bugarske
P.S. Prebacite temu u Prvu ligu RS .
Moje mišljenje je da ste vi prvi kandidat da se vratite, ne znam kakve su ambicije Leotara i Laktaša.Zigazaga je napisao/la: ↑13 avg 2026, 18:41Hvala.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑13 avg 2026, 18:14Mogu reći da je momak sasvim korektan igrac za taj rang takmičenja.
Prema mojim informacijama u tim dolaze Fedor Predragović i Alen Dejanović. Uz njih,još tri Nigerijca iz BugarskeSolidni ćemo biti,ali daleko od PL zbog finansija.
P.S. Prebacite temu u Prvu ligu RS .
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Arma00, Combattente87, Grk1234, LondonBlues, Riziko, roccosiffredi, segasega i 39 gostiju.