fali meni 2 stoje

fali meni 2 stoje
Da ti nisu u tramvaju ispale kad si se presvlačio
guraju se ovi penzioneri jbm li ih
S igracke strane uopce nije los igrac, kod nas je zabijao uvijek neke bitne golove, uvijek se zadesi na pravom mjestu kad se odbije neki otpadak, nekad da gol nekad promasi stadion (prosle g. protiv Zvijezde na Grb, pretprosle protiv Radnika fulao s 5m prazan gol ) .
Dobar je on igrac, samo da se uozbilji i da ga dobar trener motivira. Ne znam kako u Zelji nije grizao, mada jeste imao dobrih utakmica, ali je mogao i morao daleko vise.
Nije mogao jer se uhvatio nargila barova i nocnih klubova. Slabo je njemu fudbal bio prioritet u zivotu. Argelini i Sloga su mu odnijeli pola zivota koliko je provodio vremena tu.Beduin je napisao/la: ↑08 feb 2020, 01:07Dobar je on igrac, samo da se uozbilji i da ga dobar trener motivira. Ne znam kako u Zelji nije grizao, mada jeste imao dobrih utakmica, ali je mogao i morao daleko vise.
U onoj polusezoni u Slobodi, prije odlaska u Zelju, je uhvatio dobru formu i pokazao da moze igrati na visokom nivou u nasoj ligi.
Edit :GradKamena2 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 14:15Hšk Zrinjski Mostar :
Out :
Ivan Lendrić -> Raskid Ugovora
Jasmin Čeliković --> kraj posudbe
Staniša Mandić --> kraj posudbe
Uche --> Nk Međmurje
Kenan Topolovic --> Raskid ugovora
Marko Bencun --> Raskid ugovora
IN :
Nemanja Bilbija Fc Gangwon--> Hšk Zrinjski
Miloš Filipović AEL Larisa--> Hšk Zrinjski
Dinko Horkaš GNk Dinamo Z--> Hšk Zrinjski posudba
Josip Ćorluka Fc Domzale--> Hšk Zrinjski
Ivan Jajalo Nk Slaven Belupo --> Hšk Zrinjski
Toni Tipurić UMF Njardvik --> Hšk Zrinjski
Robert Mišković Gnk Dinamo --> Hšk Zrinjski posudba
Miljan Škrbić --> Hšk Zrinjski Mostar
34 godine za 10 dana ako mi vjeruješ.
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, feniksptica, Herero, JohnKeynes97, Saban123, samirr, samoSA, wolfie i 38 gostiju.