Beduin je napisao/la:Ma kakvi mi i optimisti druze, drugo je sto mi zelimo vjerovati da je doslo par igraca koji su se vucarali tu po ligi i imaju nekog iskustva pa kao mozemo nekoga iznenaditi. Naravno, iznenadicemo mi nekog kao i svaki drugi tim i nista vise. Igrace koje smo doveli nisu losi, ali nisu ni igracine jer da jesu ne bi ih Zrinjski ili Sarajevo odj3bali, a kamoli igraci iz timova koji su ispali jedva mozes 2 igraca iskopati da valjaju. Ali je nasa liga ko rinaka, ujednacena, a najvecu ulogu igraju pare kao motiv igracima za zalaganje, a toga Sloboda nema i kako onda motivirati igrace cijelu sezonu?
Tako i Celik, mozes ti imati par provjerenih igraca ili da su odigrali finu sezonu, ali ti to nista ne znaci ba. Naleti dugovanje par igraca po par plata i eto ti nemira u timu, dok se izglade stvari, isplate igraci, smire igraci, vec proslo nekoliko kola i lose odigranih utakmica, izgubljeni bodovi bezvezno i nigdje te nema. A to je realnost u nasoj ligi i timovima.
Pa Brzi, kojeg toliko dizete, mada ga i ja gotivim jer smo dobri i znali smo se cuti ranije cesto, se vucarao po Federalnoj, nemoj da ti poruke pokazem koliko se zelio vratiti u Slobodu i zao mu bilo sto nije, pa sa Zvijezdom se uvuce u PL i eto malo podigao formu i kao veliko pojacanje odmah. Zato brate opustite se i ne ocekujte previse, lakse cete sve lose stvari lakse podnjeti.
Brzi je strasno podigao formu, nije malo, i sasvim normalno je ocekivati da dosta pokaze. 0a prije ce on pokazati nego Bekeic, takodjer ne mora to biti Brzi nego i Ristic ili Livancic 99% ce imati bolju sezonu nego Bekric ili Bekic iz napada.
To za placanje se slazem, to je moguce kod nas u svakoj ekipi. Pa u Zrinjskom se vrlo cesto desava da se kasni sa isplata po 3 mjeseca.
Mislim da smo dosta kvalitetniji nego prosle sezone, al teren je mjerilo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..