Mi se raspadamo a bilo je prkeo 3 milje, vi u najboljem cvijetu mladosti, 3 milje vas. Haj ne seri vise.
Nije bilo preko 3 milje nego vam je bilo 3 milje. Novi trener novi igraci zrinjski stadion u gradu pa 3 milje. Nama zadnji dosao pa nas vise bilo. Nece vas protiv Radnika 500 bitiprisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:55Mi se raspadamo a bilo je prkeo 3 milje, vi u najboljem cvijetu mladosti, 3 milje vas. Haj ne seri vise.
Istina je da ih samo Zeljo i Sarajevo nalozeBabatunde je napisao/la: ↑23 feb 2020, 19:59Zar niste pravili pozitivnu atmosferu i lozili ljude evo dva mjeseca. Govorili da ce vas bit 7000, ponovit onu brojku ko prije protiv istog tima... I onda dođe vise ultrasa i popisa vas. Malo manje gledajte druge i pozabavite se svojom grupom. Mi protiv zadnjeg na tabeli lagano ispunili kop, a vi u derbiju?
A možeš li mi reci ko je najavljivao vise od nasih? Trenutno je kapacitet 3500. Tako da je ova brojka u toj situaciji ok.prisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:003 milje a 3 redanw pobjede, plus klub poprilicno dobro stoji, nikad bolje u zadnjih 30 godina. Ono 3 milje wtf, mozel mi enko objasnoti sta je problem?
Ja nisam najavljivao, gledajte sta pojedinci pisuBabatunde je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:03A možeš li mi reci ko je najavljivao vise od nasih? Trenutno je kapacitet 3500. Tako da je ova brojka u toj situaciji ok.prisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:003 milje a 3 redanw pobjede, plus klub poprilicno dobro stoji, nikad bolje u zadnjih 30 godina. Ono 3 milje wtf, mozel mi enko objasnoti sta je problem?
A nalozio sam te ko mladog majmuna tebe i jos trojicu priznajprisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:04Ja nisam najavljivao, gledajte sta pojedinci pisuBabatunde je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:03A možeš li mi reci ko je najavljivao vise od nasih? Trenutno je kapacitet 3500. Tako da je ova brojka u toj situaciji ok.prisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:003 milje a 3 redanw pobjede, plus klub poprilicno dobro stoji, nikad bolje u zadnjih 30 godina. Ono 3 milje wtf, mozel mi enko objasnoti sta je problem?![]()
Ja da gledam sta pastrmka pise, Velez bi vise ezio nego Borac.. al ipak nisam toliko malouman da uvazavam misljenja profesionalni gluapana.
Kao prvo tema je predvidjena za druge stvari ali kad vec pricas o posjeti. Pa to je nasa posjeta standardna, od prvog kola oko 3000 sto je ekstra brojka s obzirom da su u Mostaru 2 kluba. Nije ni termin nesto bio, subota 2 ipo raja radi. Ali golemo koliko ste pricali ja konto nece se cut Ultrasi a ono vise ih bilo.prisonbreak je napisao/la: ↑23 feb 2020, 20:003 milje a 3 redanw pobjede, plus klub poprilicno dobro stoji, nikad bolje u zadnjih 30 godina. Ono 3 milje wtf, mozel mi enko objasnoti sta je problem?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hrammm1921, supervizor, Venom i 39 gostiju.