Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
POSTAO SI PRVAK ČEST 1946
-
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
-
- Kontakt:
Ne kazem da nisu u pravu, nego eto napisao sam cisto zbog lokacije.ultras94mostar je napisao/la: ↑27 jan 2021, 15:01Bolje da se i pobiju djeca nekad nego da sjede za kompjuterom po citav dan
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Antifa, kakav je bio omjer snaga i ko je izvukao deblji kraj, znas li slucajno? Sta prica mahala?
Sta je bilo bilo, al znam da ovo nesto neces u Sarajevu dozivjeti, u njih ljuti rivali ispijaju kafe jedni s drugima i bacaju šege i šale
Cuj rivalstvo

Cuj rivalstvo

HŠKZ
Normalno kada ste vi podjeljeni po principu nacije, odnosno cize razdvajanja po gradu, bas po tom principu.
Ne shvatas ti situaciju kako je to u Sarajevu ili Beogradu. Kada nemas naselja ili porodice koja je 100%cista
Druga stvar. Naravno da ces u Sarajevu dozivjeti razne vrste "kontakata" i akcija, bez obzira na ovo prije pobrojano.
Evo ti iz mog licno iskustva. Prvi rodjak, sin od tetke, sa kojim sam ko brat, 2x je bio na 5 do 10 metara u direktnim kontaktima. I niko od nas dvojice nije posustajao zbog toga.
A zamisli iste smo krvi, iste nacije, porodice (samo sto je on zastranio u pogresnom smijeru

To je po meni duplo jaci mentalitet, ako ga poredi sa ovim sto je kod vas. Dobar dio vas, da ne kazem vecina, drma nacionalizam i mrznja po tom principu. Plus vam je grad podjeljen skoro po liniji razdvajanja.
Budi mentalitet u Sarajevu i Beogradu gdje vise puta krenes na jarana, poznanika, rodjaka. Bez da te fura nacija i ta mrznja.
Hajd zivio

- FKS -
Da si ziv i zdrav

-
- Kontakt:
Bezbroj je primjera gdje jedan brat navija za Sarajevo a drugi za Zeljeznicar
Imam zive primjere momaka koji su oci u oci u Olovu bili i odmah ujutro na kafi na poslu sjedili i prepricavali dogadjaje

Mi se ne mrzimo na nacin na koji se mrze mostarci, ali Herero bas potcjenjuje.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sta zna papak sta se Sarajevo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑28 jan 2021, 12:16Bezbroj je primjera gdje jedan brat navija za Sarajevo a drugi za Zeljeznicar
ORIGINAL 1987
Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Dovodite neke ultrakultramegasega tv huligane da vam prave reportaze o derbiju, a niste imali fajta jedni protiv drugih nikada.
Nikada u povijesti vas derbi nije zavrsio na naslovnicama medija ili dnevnika, jer ta mrznja i navijavko rivalstvo i huliganizam ne postoji.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo
Dovodite neke ultrakultramegasega tv huligane da vam prave reportaze o derbiju, a niste imali fajta jedni protiv drugih nikada.
Nikada u povijesti vas derbi nije zavrsio na naslovnicama medija ili dnevnika, jer ta mrznja i navijavko rivalstvo i huliganizam ne postoji.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo

HŠKZ
Herero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
Ne znam sta se ljutite iznosim cinjenice samo![]()

ISTINA ZA VEDRANA!
Koja mržnja? Rivalstvo da, mržnja ne. Uostalom boli nas khita za tuđa mišljenja, nemamo se mi kome dokazivati. Pogotovo ne u BiH. Smiješno.Herero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!
Boja fesa, boja dresa 🔴⚪🔴
Osnovala Partija, podržala Čaršija 1946
Prva Liga Jugoslavije - 🏆🏆
Premijer Liga BiH - 🏆🏆🏆🏆🏆
Kup BiH - 🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Superkup BiH - 🏆
Kup Šampiona: 1/8 finale 1967/1968
Kup UEFA: 1/8 finale 1982/83
Osnovala Partija, podržala Čaršija 1946
Prva Liga Jugoslavije - 🏆🏆
Premijer Liga BiH - 🏆🏆🏆🏆🏆
Kup BiH - 🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Superkup BiH - 🏆
Kup Šampiona: 1/8 finale 1967/1968
Kup UEFA: 1/8 finale 1982/83
Uglavnom, tebi su dobri samo oni derbiji gdje se navijači marišu, gdje osvanu naslovnice sa razbijenim glavama, huliganizam i tako to. To te fura, jel. A ti si inace veliki huligan, svaki dan se marišeš sa nekim garantHerero je napisao/la: ↑29 jan 2021, 08:50Znam sta je Sarajevo, grad supljaka, ovaj debil kaci slike na moje prozivanje.
Sve je jedna velika laž!

I zato je Sarajevo grad šupljaka.
Bravo konjino nepotkovana