I naravno sikira s heez naljepnicom

elvirbaljic je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:elvirbaljic je napisao/la:Hahaha gledaj jada sto se okupilo, jeli vam drago, zamolicu vas da se okupite i kad Mladost DK dobije nas na Tusnju, a vi akobogda pravac federalna...mada ni tu vam nije mjesto, zbog dugova trebe vas ugasiti (pantljicare)
Extra ti je nick prije svega, podoban si da komentarises bilo sta s tim nickom, yebo ti E.B. zeninu svekrvu u supak
Pozerem ti se na Bulevar, yebo ti Jasmin Imamovic bratovu kevu. Smrdonja jedan, posisas ga meni, Azmiru Baljicu i naravno pjesniku...bez njega ne ide.
elvirbaljic je napisao/la:Pozerem ti se na Bulevar, yebo ti Jasmin Imamovic bratovu kevu. Smrdonja jedan, posisas ga meni, Azmiru Baljicu i naravno pjesniku...bez njega ne ide.
klma1 je napisao/la:Odlična tema. Ne obazirite se na ove padobrance...Svaka čast svima...
staragarda je napisao/la:Krompir broj 1...sad dolaze jufke
Giljotina je napisao/la:klma1 je napisao/la:Odlična tema. Ne obazirite se na ove padobrance...Svaka čast svima...
vrh je tema
nismo imali para za narednu kontezaciju (uplata za takmicenje)
djulbastije je napisao/la:nismo imali para za narednu kontezaciju (uplata za takmicenje)
Kako ste obo regulisali, Balja? Insala da vam vise nikad ne zatreba za kontenzaciju <3
elvirbaljic je napisao/la:djulbastije je napisao/la:nismo imali para za narednu kontezaciju (uplata za takmicenje)
Kako ste obo regulisali, Balja? Insala da vam vise nikad ne zatreba za kontenzaciju <3
haha poltroncicu, nama je bar trebalo par milja, ali vama par miliona...izgleda da prije vama nece trebati...zadnji ekseri se kuju u vas sanduk...
elvirbaljic je napisao/la:Djulkurcicu za razliku od vas gorkica mi smo nesto rijesavali, a vi samo kmecite pjesnikkk daj pareee kmeee!
MMA075 je napisao/la:Antonio Contenzacija