Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
sve pogodiSky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 00:35Uvaženi forumaš tuzlac već zna parove, uz vrlo jasno objašnjenje:tuzlac je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:55Ne njih oni su se naoštrili.Zvijezda09 , to je naš bratski klub.
Buturović ide u Banju Luku.Borac je nešto ozaifio.(oslabio)
Znaš da i mi sada "konja za trku imamo".(N/FSBIH)
Ne može se s Tuzlom više brisat patos.U prevodu gurni je Zrinjskom.
SARAJEVO ĆE ŠKUTAMA U GOSTE (ŠIROKI ILI ZRINJSKI) ,DA IH POGURA ,JER SIGURNI SU U TITULU.
ŽELJO ISTO U GOSTE ŠKUTAMA, PA ĆE ONI PREBITI KROZ LIGU.
borac - klis
zri/šir - sar/želj
z09 - ssh
Živi bili pa vidjeli![]()

NOT
Dobro se potrefilo,niko nema sigurno da kazes da ce proci,cak i ovi drugoligasi se sastavili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.EBI SE NEMANJA !!!
.EBI SE NEMANJA !!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
POSTAO SI PRVAK ČEST 1946
POSTAO SI PRVAK ČEST 1946
Šta je sa ovim Klisom ? Ovo je drugi put u kratkom periodu da dolaze do 1/4 Kupa BiH, amaterska ekipa koja igra drugu federalnu. Respekt. 

it's football day
Široki - Borac, oba tima kojima kup BiH ne treba jer BiH nije njihova drzava, znaci dalje ide Borac.
Mjau !
Idemo malo sutra.
Nama je Hercegovina izlet, u negativnom smislu.
Nama je Hercegovina izlet, u negativnom smislu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Idemo ovo proci ko plitak potok.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 12:31sve pogodiSky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 00:35Uvaženi forumaš tuzlac već zna parove, uz vrlo jasno objašnjenje:tuzlac je napisao/la: ↑22 feb 2021, 19:55Ne njih oni su se naoštrili.Zvijezda09 , to je naš bratski klub.
Buturović ide u Banju Luku.Borac je nešto ozaifio.(oslabio)
Znaš da i mi sada "konja za trku imamo".(N/FSBIH)
Ne može se s Tuzlom više brisat patos.U prevodu gurni je Zrinjskom.
SARAJEVO ĆE ŠKUTAMA U GOSTE (ŠIROKI ILI ZRINJSKI) ,DA IH POGURA ,JER SIGURNI SU U TITULU.
ŽELJO ISTO U GOSTE ŠKUTAMA, PA ĆE ONI PREBITI KROZ LIGU.
borac - klis
zri/šir - sar/želj
z09 - ssh
Živi bili pa vidjeli![]()
NOT

Strucnjak lvl pro

-
- Kontakt:
Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljeta

Igrao sam u Realu, al nije to ni blizu karanja gorkog!
Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca

-
- Kontakt:
Jos uvije placete za ,,Azom,, tako da nemogu navijaci raspalog gorkog na tu temu pisu i pametuju.Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:56Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca![]()
Igrao sam u Realu, al nije to ni blizu karanja gorkog!
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sjeetim Siminog Hana i kluba prije 15ak godina. najgori mesari u zadnjoj ligi BiH...Na gostovanje u SH isli samo najhrabriji
Plavo oko plakalo je.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
Dva poraza u derbiju a ipak titula.
balja, wannabe provokator, u fazonu: Ti voliš njuuu, a tebe jaaaelvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 15:05Jos uvije placete za ,,Azom,, tako da nemogu navijaci raspalog gorkog na tu temu pisu i pametuju.Sky9 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:56Masiraj si bradavice i u transu viči:elvirbaljic je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:53
Nevidjeh protiv koga igra stara babetina od sto ljetaili je borba za opstanak vaznija od kupa ?
Aza Aza Aza, i tako sve do vrhunca![]()

"Kao dijete volio sam fudbal, navijao sam za Slobodu. Kod nas u selu su dječaci navijali uglavnom za Zvezdu i Partizan, rijetko ko za Željezničar ili Sarajevo, a za Slobodu skroz malo. Ja sam bio Slobodaš, otac rahmetli je navijao za Slobodu. To je klub koji volim, kojem sam poklonio mnogo, kako ljubavi tako i energije. Ne znam koliko će to ljudi prepoznati, ali nije ni bitno. Meni je bitno da sam kao čovjek u trenutku kada je Slobodi bilo potrebno, a ja imao mogućnost, pomogao. Mislim da i danas ono što Sloboda jeste u jednu ruku vuče onaj moj period jer sam digao visoko ljestvicu i bilo bi nerealno da svi koji vode brigu o Slobodi sada je spuštaju. Mislim da ovi novi momci koji su došli na čelo kluba rade prave stvari."
Sisoje samo sto je usao u savez a vec poceo mutne radnje. Odma tuzli nastimao najlakseg protivnika
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica