Da se ti i ja sad kladimo da će izaći uskoro vijest da niste platili doprinose ? Po 100 km evo nadam se da ti nije puno.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:37Mi da smo duzni uzeli bi nam sve, a vi nista ni nemate, da vam ne bi mogli uzeti!jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2025, 20:25Sarajevu i treba ovaj grad da da pare iz vise razlogaStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jan 2025, 19:55
Kad si toliko pametan, daj nam presjek koliko je budžetskih sredstava dobilo UG FKŽ i privatna Mirvina narko prćija koja se predstavlja kao UG, minorne razlike su u pitanju.
Tako da, prestani spinovat.
1. Jedini klub iz ovog grada u europskim takmičenjima bili
2. Sarajevo na osnovu poreza i doprinosa koje usput redovno izmiruje da ko vi u 3 godine (ako date ako vam ne otpisu i ne naprave reprogram)
3. Sarajevo ima školu fudbala gdje djeca kako iz ovog grada tako i iz drugih gradiva BiH besplatno treniraju imaju školarine smještaj hranu i stipendiju
Vi ba ne plaćate doprinose. Ne treba vam Dat marke.
Ja napišem nisu platili doprinose on mi poredi koliko je ko koliko iz budžeta dobio i ja spinujem. Bježi ba neozbiljan si. Kad uplatite doprnose da se diskutovat da sta dobijete od te države kojoj to ne plaćate. Vi od 96 dugujete državi i plus ne plaćate redovno ni to sto vam oproste. Fuj. I fol vam treba davat ta država pare. Fuj.
Imate klub na papiru, kamp i bankovne racune
Mi imamo stadion, pomocne terene, poslovne prostore i vec bi to bilo kaparisano da smo zajebali drzavu
Zeljeznicar je nesto sto ce samo siriti, novi jug, pa i kamp kad dodje vrijeme!
Dobijate i vi od drzave itekekako
Zemlju za kamo ste dobili za sicu, dobijate finansijsku podrsku redovno, stadion rentate za sicu, unistili su atletsku stazu da bi vama savez napravio novi teren
Kad se sve sabere i vise dobijate od Zeljeznicara
Znaci ljudi u gradu placaju kiriju za poslovni prostor ko i vi za cijeli stadion s kojeg radite sta hocete, a ni marke da ulozite
Usput ja konstanto pišem da nije problem sto vam država daje nego sto vi ne dajete državi . Vi spinujete pa spinujete. Ba reproframirali vam 16 puta dug vi opet dužni tekuće doprinose.