Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cim je ovaj klovn rekao da Zrinjski osvaja znaci da trofej ostaje u Banja Luci...
Ma nema ovo veze sa skidanjem gaca. Zeljo je katastrofalno los.
Žiku Nodija dvije stranice piše protiv širokog pa dvije protiv Sarajeva i referiše na iste događaje. Lik sam sebi kontrira.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
I “nasa ljepotica” je tuNoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:45Pogledaj datume zrinjski u grupnoj fazi, iste godine borac prvak, evo borac u grupnoj fazi i bice zrinjski prvakMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:43Imaš oko za detalje, još malo truda i riješit ćeš i onaj blesimetar za registraciju na FBNoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 22:41Ove sezone Zrinjski prvak, pogledajte igru hdz i snds
Kad udje Borac u grupnu fazu, istu sezonu Zrinjski bude prvak , a kad udje Zrinjski u grupnu fazu, onda Borac bude prvak
To rade jer glavni cilj je 15 miliona za stranku kroz konferencijsku ligi i to je dogovor dodika i covica
![]()

I jedni i drugi vjeciti falsikatori, pa me ne cudi spinovanje odnosno izbjegavanje nepobitnih cinjenica
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Marokanci58
- Kontakt:
Znaš li čija je stranica gračanički ćiroNoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:45Pogledaj datume zrinjski u grupnoj fazi, iste godine borac prvak, evo borac u grupnoj fazi i bice zrinjski prvakMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:43Imaš oko za detalje, još malo truda i riješit ćeš i onaj blesimetar za registraciju na FBNoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 22:41Ove sezone Zrinjski prvak, pogledajte igru hdz i snds
Kad udje Borac u grupnu fazu, istu sezonu Zrinjski bude prvak , a kad udje Zrinjski u grupnu fazu, onda Borac bude prvak
To rade jer glavni cilj je 15 miliona za stranku kroz konferencijsku ligi i to je dogovor dodika i covica
![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Gospa plače, Milanović viče.
Dobro si ti to. Neka ,hvala Bogu da je tako.NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:45Pogledaj datume zrinjski u grupnoj fazi, iste godine borac prvak, evo borac u grupnoj fazi i bice zrinjski prvakMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:43Imaš oko za detalje, još malo truda i riješit ćeš i onaj blesimetar za registraciju na FBNoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 22:41Ove sezone Zrinjski prvak, pogledajte igru hdz i snds
![]()
-
rimljanin90
- Kontakt:
Otkud internet u tvom selu?brig je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:44Čudo grad i građani, med i mlijekoyork je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:36Noke995 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:25
Pricali smo o suđenju.
A ovo da je svaki stadion isti je notorna laz.
Ni na jednom stadionu u Sarajevu se nece skandirati presudjenim ratnim zlocincima nikad.
Ni na jednom stadionu u Sarajevu se nece psovati ni hrvatska ni srpska majka niti ce se neko napusavat i nazivat kako ste nazvali covjeka Hrvata rodjenog.
Da ne zaboravimo, u Sarajevu te nece niko ubit iz pistolja cak i ako dodjes navijacki i pocnes pravit sranja, ima jos primjera hejbet,šta reče...
A dobro sve je jasno bilo cim se vidjelo da je za glavnog suca delegiran Ermin Sivac iz Zenice, dalo se naslutiti u kojem smjeru ce vjetar puhati... da je kojim slucajem delegiran Musa iz Čitluka, ne smijem ni pomisliti koliko bi prosvjednih dopisa bilo napisano prije utakmice.
Šta čovjek napisa....hahhaha
Zaboravlja napade na omladince Širokog, skidanje opreme, napadanje palicama itd![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Teze pao poraz od sarajeva nego kad je onaj poljak palio gospu
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Mokar ti spid šabane.
Otkud vi na forumu politickog sarajeva, otkud vasi igraci u reprezentaciji BiH. Lazete sami sebe, ne cudi me sto hocete i mene! Da je forum hdz zvao bi se hrvatski sportski forum
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2026, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:51Teze pao poraz od sarajeva nego kad je onaj poljak palio gospu
To ti se samo pricinilo.. kao i nijima
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:17Samo vratite kupresaka. Ono je prevara veca od gospe u medjugirju
Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:38Vcra ce se i gospa javiti nezadovoljna sudjenjem u sirokom
Nije bolest sve što boliJet2Holiday je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:51Teze pao poraz od sarajeva nego kad je onaj poljak palio gospu
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
-
sokratsokrat
- Kontakt:
Jao što ne mogu ovih sarajevskih jalijaša.
ZAdnji put prvenstvo uzeli prije 8 godina, a kup prije 6 godina. Najviše novca dobivate, najviše trošite, a opet ništa od vas, još imate obraza o sebi pisati kao o nekom velikanu? Pa majke mi, mene bi bilo stid pored toliko financijskih injekcija i da me redovno financira SDA, a opet sam kurchina. To je ono što sam ranije napisao, to je vaš begovski mentalitet da mislite da sve morate dobiti i da se sve daje vama, dok je rad i trud za raju. Svaki dan Vico i sudci, a u savezu svi Bošnjaci uz Vicu...
Još one paćeničke fore "mi smo glavni grad", a uja... ne bi gore živio da me plaćaju. Dok je po hercegovini svaka kuća mercedesa imala, vi ste cigle prodavali. Čovjek zaboravi naočale u autu, vrati se po njih, već mu staklo razbijeno...
Grad okružen kućama bez fasada iz kojih dimi sumnjiva kemikalija od još sumnjivije potpale. Sljedeći put kada krenete na gostovanje u Zapadnu Hercegovinu, malo pogledajte kako ljudi održavaju dvorišta i fasade, pa prenesite tim svojim sandžaklijama.
Na tromeđi (križanje Ljubuški-Široki-Litluk) do jučer jalijaši sjedili sa trimerima i mistrijama kao meksikanci po americi. Znate kako je dolje ljudima bilo teško strancima objasniti zašto su tu, zašto smrde i nemaju zube.
ZAdnji put prvenstvo uzeli prije 8 godina, a kup prije 6 godina. Najviše novca dobivate, najviše trošite, a opet ništa od vas, još imate obraza o sebi pisati kao o nekom velikanu? Pa majke mi, mene bi bilo stid pored toliko financijskih injekcija i da me redovno financira SDA, a opet sam kurchina. To je ono što sam ranije napisao, to je vaš begovski mentalitet da mislite da sve morate dobiti i da se sve daje vama, dok je rad i trud za raju. Svaki dan Vico i sudci, a u savezu svi Bošnjaci uz Vicu...
Još one paćeničke fore "mi smo glavni grad", a uja... ne bi gore živio da me plaćaju. Dok je po hercegovini svaka kuća mercedesa imala, vi ste cigle prodavali. Čovjek zaboravi naočale u autu, vrati se po njih, već mu staklo razbijeno...
Grad okružen kućama bez fasada iz kojih dimi sumnjiva kemikalija od još sumnjivije potpale. Sljedeći put kada krenete na gostovanje u Zapadnu Hercegovinu, malo pogledajte kako ljudi održavaju dvorišta i fasade, pa prenesite tim svojim sandžaklijama.
Na tromeđi (križanje Ljubuški-Široki-Litluk) do jučer jalijaši sjedili sa trimerima i mistrijama kao meksikanci po americi. Znate kako je dolje ljudima bilo teško strancima objasniti zašto su tu, zašto smrde i nemaju zube.
Zadnja izmjena: sokratsokrat, dana/u 03 sep 2026, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Cuj u zapadnu hercegovinu, pa tamo ni dusmana ne bih poslao. Tamo se ide kad se bjezi od zakona susjedne drzave!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2026, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Ma u krcu živimo kad vaki debili pišu po internetu,što te babo nije izdrko.....Jet2Holiday je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:51Teze pao poraz od sarajeva nego kad je onaj poljak palio gospu
NKŠB
90% nelegalna gradnja, prave dvije skole od jedne i govori mi o nekoj civilizaciji. Bolan vi jos vjerujete da covjek bog, zato vam jedan covjek vlada 30 godina. Za demokratiju cujete samo na klixu, kad banuju i ove sto vas prozivaju. Vi ste zaostali, kod vas jos u nekim klubovima ne mogu igrati igraci druge vjeroispovjesti. Laznu historiju vas uce, Bosna je starija od Hercegovine i budite zahvalni Turcima sto su vam je dali. Najveci izdajnici Bosne su Kosace i Hercegovci koji su doveli Turke na nasu teritoriji da bi se izborili sa svoju moc
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2026, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Kako si? Malo nepovezano pisesNoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2026, 00:0390% nelegalna gradnja, prave dvije skole od jedne i govori mi o nekoj civilizaciji. Bolan vi jos vjerujete da covjek bog, zato vam jedan covjek vlada 30 godina. Za demokratiju cujete samo na klixu, kad banuju i ove sto vas prozivaju. Vi ste zaostali, kod vas jos u nekim klubovima ne mogu igrati igraci druge vjeroispovjesti.
Kako cu drugacije, kad vam je historija nepovezana. Prozivate nas za Islam, a vasa Pravoslavna vjera dosla iz sadasnjeg Istanbula. Pricate o Hrvatskoj i Srbiji, a zivite u BiH. Ponasate se kao auslenderi u Austriji koji nepostuju drzavu u koju su dosli. Vi ste kao nasa dijaspora tipa Dedic koji je rodjen u Austriji, vraca se odakle mu je klica, e tako i vi rodjeni u BiH vracate se odakle su vam preci dosli!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2026, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 10 gostiju.