MortemHz je napisao/la: ↑20 nov 2023, 22:44
zeljovolimte je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:41
Vanja8 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:35
Pa u pravu je Zeljo...Mislim i Atletiko i Totenhem,ranije Liverpool,mozda i Olimpija ,a i C. Zvezda su pokusavali da postanu necije filijale, ali nisu uspijeli ono sto su Uzunovicka i Bekric uspijeli...
Vazda je bilo bolje biti necija filijala, nego imati svoju filijalu...
Sarajevo ima filijalu Famos, a Dinamo Zelju...Sad ce i Famos i Zeljo razvaliti ove lige u kojim nastupaju
Odgovori
Ko ce imati vise koristi.
Mi od Dinama ili vi od Famosa?
Da li je bolje imati svoju filijalu ili biti filijala klubu iz susjedstva? Da li je bolje razvijati svoje igrače koje ćeš kasnije unovčiti ili nešto sasvim suprotno? Valjda si dovoljno pametan da zaključiš ovo sam, stvarno nije teško.
Zasto razvijate igraca Besiktasa? Imate dva, tri vlastita igraca i opet ovaj na posudbi igra.
To je klub iz regiona geografski. On je daleko najrazvijeniji i najuredjeniji klub na Balkanu. Zamisli jedini igras u evropi, oni nikad gori-konkurencija nikad jaca i opet par bodova od prvog mjesta u svojoj ligi sa dosta igraca na kojima ce pare uzeti.
Ljudi dragi, postavili ste se kao da smo filijala Vozdovcu koji ce nam juniore slati. Da nam posalju nekoh poput Sucica, Jankovica da li bi neko imao nesto protiv?
Npr lakse mi je gledati Sucica kojeg necemo placati, nego Rustemovica kojeg veoma dobro placamo.
Spominjete saradnju sa Famosom. I mi cemo poslati svakog igraca sad u Gorazde, Bratstvo, Stupcanicu i imat ce bolje uslove i konkurenciju nego u Famosu.
Vi ste takve saradnje imali i ranije, nego eto sad se pravi hajp. Radi se o amaterskim ekipama u rangu Batona i slicnih.
U sustini to je dobra opcija, ali ko ce shvatiti ozbiljno igraca koji ce mozda dominirati u ligi centar.. tesko da ce to "vas" standard pojacanja prihvatit.
Prije ste imali puno ozbiljnije nesto sa Novim Pazarom.
Mislim da ce Ploco biti odusevljen kad vidi gdje ide na kaljenje.
Mi sa Dinamom smo potpisali nekakvu saradnju, ne zna niko tacne detalje. S obzirom da je ukljucen Jozak, vjerovatno neki amaterski potez..
Stvarno, ne znam sta je za pokusaj ismijavanja ili sta se vec pokusava dokazati.