Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 14 mar 2020, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 22 mar 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
sub
15h Rad-Šir AS BiH
15h Tuz-Vel MojaTV (BHRT produkcija)
16h Zri-Mla BHT1
18h Želj-Čel MojaTV HD
ned
16h Bor-Slo AS BiH
18h Sar-Zvi MojaTV HD
15h Rad-Šir AS BiH
15h Tuz-Vel MojaTV (BHRT produkcija)
16h Zri-Mla BHT1
18h Želj-Čel MojaTV HD
ned
16h Bor-Slo AS BiH
18h Sar-Zvi MojaTV HD
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 10 mar 2020, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
☆Jedna ljubav, jedan klub - FKS #7 ■ TITULA • 19/20🏆
●18.5.'19. DUPLA KRUNA 🏆🏆
☆New England Patriots
☆Tom Brady G.O.A.T. 💪 • #6 🏆
☆Roger Federer • #20 GS🏆 - G.O.A.T. 💪
☆New England Patriots
-
- Kontakt:
Kako ide kad ih nema na ovom rasporedu?
-
- Kontakt:
Kako znas da je Velež u nedelju?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
☆Jedna ljubav, jedan klub - FKS #7 ■ TITULA • 19/20🏆
☆New England Patriots
☆New England Patriots
- UstanikSBII
- Kontakt:
Navodno Arena sprema izdašnu ponudu za tv prava PL BiH. Koliko pratim po ostalim forumima i novac bi se "pravednije" rasporedio! Arena planira 3 platežna razreda! Kriteriji su popularnost klubova, njihov trenutni renome, rezultati itd. Prvu grupu bi činili klubovi "velike četvorke" Željezničar, Sarajevo, Zrinjski i Široki, te bi ti klubovi dobili najviše novca! Drugu grupu bi trenutno činili Velež, Borac, Sloboda i Radnik! Treću grupu ekipe koje se "rotiraju" u PL i nisu toliko "atraktivne!
E sad ako u ovome ima istine po meni prijedlog i nije toliko loš! Realno ako se gleda od osnutka zajedničke lige klubovi iz prvog razreda su napravili najviše od rezultata u Europi do domaćih natjecanja! Svi su osvajači i lige i kupa! Nikada nisu napustili PL. Možda bi se tu po "tradiciji" mogli ugurati i neki drugi klubovi (tipa Velež i Borac) al gledajući neki kriterije u zadnjih 18 godina činjenica je da nisu napravili puno! Utakmice ove 4 ekipe uvijek su atraktivne privlače gledatelje, svašta se dogada na tribinama i terenu tako da po meni je ovo ok! Sigurno da se neki neće složiti sa ovim al moramo imati na umu da je arena privatna tv kuća i pokriva čitavu regiju! Čelik i Sloboda imaju recimo ime, navijače i sve al igrački kadar većinom prosječan i teško mogu prikazati igru kao recimo Sarajevo i Zrinjski! Znači ta neka tradicija "velikih" klubova iz bivše države danas malo znači!
E sad ako u ovome ima istine po meni prijedlog i nije toliko loš! Realno ako se gleda od osnutka zajedničke lige klubovi iz prvog razreda su napravili najviše od rezultata u Europi do domaćih natjecanja! Svi su osvajači i lige i kupa! Nikada nisu napustili PL. Možda bi se tu po "tradiciji" mogli ugurati i neki drugi klubovi (tipa Velež i Borac) al gledajući neki kriterije u zadnjih 18 godina činjenica je da nisu napravili puno! Utakmice ove 4 ekipe uvijek su atraktivne privlače gledatelje, svašta se dogada na tribinama i terenu tako da po meni je ovo ok! Sigurno da se neki neće složiti sa ovim al moramo imati na umu da je arena privatna tv kuća i pokriva čitavu regiju! Čelik i Sloboda imaju recimo ime, navijače i sve al igrački kadar većinom prosječan i teško mogu prikazati igru kao recimo Sarajevo i Zrinjski! Znači ta neka tradicija "velikih" klubova iz bivše države danas malo znači!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
ne bih imao ništa protiv da Arena uzme našu ligu, još u dogovoru koju utakmicu ostaviti i BHTu i većina utakmica će biti pokrivene TV prenosom. Pogotovo što će se svi derbiji moći gledatiUstanikSBII je napisao/la: ↑24 jun 2020, 12:14Navodno Arena sprema izdašnu ponudu za tv prava PL BiH. Koliko pratim po ostalim forumima i novac bi se "pravednije" rasporedio! Arena planira 3 platežna razreda! Kriteriji su popularnost klubova, njihov trenutni renome, rezultati itd. Prvu grupu bi činili klubovi "velike četvorke" Željezničar, Sarajevo, Zrinjski i Široki, te bi ti klubovi dobili najviše novca! Drugu grupu bi trenutno činili Velež, Borac, Sloboda i Radnik! Treću grupu ekipe koje se "rotiraju" u PL i nisu toliko "atraktivne!

I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯
https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510
https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510
Juce je istekao rok konkursa za TV prava lige. Trebalo bi se uskoro znati na.kojim kanalima cemo gledati ovaj nas cirkus
I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯
-
- Kontakt:
Mislim da ce arena u suradnji sa face tv jos jednom kućom uzet premijer ligu ...
Otkud facetv?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pričao je Senad neki dan o tome, Marjan bi bio prvi komentator.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
King Tvrtko I of Bosnia ⚜️
The Bosnians have been a distinct people since at least the tenth century.
City of Sarajevo - 527.049
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★
King Tvrtko I of Bosnia ⚜️
The Bosnians have been a distinct people since at least the tenth century.
City of Sarajevo - 527.049
Samo Siroki obavezno da dobije najvecu apanazu po prenosu...Ipak su oni najveci magnet,gdje god da se pojave.
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo Radnik Bijeljina - jer BHT zna zašto 

Don't believe the hype.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Drago mi je da se slažemo

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Bitno je samo da sve utakmice budu u prijenosu, ko god prenosio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde neka uzme Face ili Arena 

Sarajevo-Tuzla City 6:2 22.02.2020
Ahmetović 3x
Hodžić 1x
Tatar 1x
Sušić 1x
Debi Vinka Marinovića
Ahmetović 3x
Hodžić 1x
Tatar 1x
Sušić 1x
Debi Vinka Marinovića
Face može u kooperaciji sa nekim. Sam je vic
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Razumijemo se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.