Pa da, nema se šta mijenjat u pola sezone

Pa da, nema se šta mijenjat u pola sezone
Znao je BHT promjeniti, imaš na videoteci Moje TV, mislim sezona 2018-19 ili sezona ranije
Znam da jesu ali to je bilo uz dogovor sa Telecomom, ne može se niko novi 'uvesti' u posao
imas normala opciju moja web tv za korištenje kod drugih operatera mjesec cenera , tri 25 keka kod mene na telemach netu radi normalakontrasviju je napisao/la: ↑23 feb 2021, 11:44Zna li iko kakva je situacija sa Moja WebTV, funkcioniše li normalno na internetu nekog drugog operatera?
Sta uzimaju za obračunski period, dan aktivacije ili mjesec? Ako aktiviram 25 februara jel mi naplaćuje 10 KM za ta 3 dana ili traje do 25 marta?
JavierBosnia je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:11Sta uzimaju za obračunski period, dan aktivacije ili mjesec? Ako aktiviram 25 februara jel mi naplaćuje 10 KM za ta 3 dana ili traje do 25 marta?
Kod mene na mtel internetu u BL sljakalo bez problema...kontrasviju je napisao/la: ↑23 feb 2021, 11:44Zna li iko kakva je situacija sa Moja WebTV, funkcioniše li normalno na internetu nekog drugog operatera?
Pa ako ces gledat neke odredjene utakmice mozda ti je bolje pojedinacno po 2 KM
Na listi fale ES1 i ES2 HD od sportskih te bruku dokumentarnih
Moze li link od ove ponude, nmg da nadjem na njihovoj straniciRobust je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:16JavierBosnia je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:11Sta uzimaju za obračunski period, dan aktivacije ili mjesec? Ako aktiviram 25 februara jel mi naplaćuje 10 KM za ta 3 dana ili traje do 25 marta?
do 25 marta a evo i ponude kanala
https://www.bhtelecom.ba/aplikacije/#mojawebtv_prepaidMauricio87 je napisao/la: ↑25 feb 2021, 14:09Moze li link od ove ponude, nmg da nadjem na njihovoj straniciRobust je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:16JavierBosnia je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:11
Sta uzimaju za obračunski period, dan aktivacije ili mjesec? Ako aktiviram 25 februara jel mi naplaćuje 10 KM za ta 3 dana ili traje do 25 marta?
do 25 marta a evo i ponude kanala
moze al nemaju arene nego samo moja tv sport al uz pomoć VPN npr Nord VPN mozes se nakaciti na bih ip adresu tako bi i arene dobio
Gradski derbi između Željezničara i Sarajeva biće odigran u ponedjeljak, 1. marta na stadionu Grbavica uz direktan prenos na Areni Sport.
Kako smo uspjeli saznati, Arena Cloud, aplikacija na kojoj možete gledati Arena Sport kanale će besplatno pustiti da se gleda derbi što su sigurno sjajne vijesti za navijače oba kluba koji nisu u mogućnosti posmatrati najveću utakmicu bh. fudbala.
Podsjetimo, Arena Cloud je besplatna do 1. marta, pa je postojala bojazan da mnogi navijači oba kluba neće imati gdje gledati gradski derbi, no taj problem je sada riješen.