Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Kristic, Suko bukvalno ostadose bez posla dok jedan Denis Huseinbegovic prenosi Ligu prvaka 

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jednostavno ako nemate mojatv kupite za 2km na njihovoj stranici prenos i gledate,problem vam moze biti jedino ako nemate kreditne kartice..
- Tristan
- Kontakt:
Na kojim se uredjajima moze gledati Moja Tv online? Moze li na racunaru?Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 12:57Jednostavno ako nemate mojatv kupite za 2km na njihovoj stranici prenos i gledate,problem vam moze biti jedino ako nemate kreditne kartice..
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Naravno,ja jucer sarajevo gledao bez problema,upisao broj kartice skinuli mi koliko i treba i nakon 150 minuta ti stane prenos kao i obecano..ja sam se bojao da nakon 150minuta nnastavi a da mi skinu jos 2km ali nisu,topla preporuka,bolje dat 2 marke nego se **** sa streamovima koji svakom malo stanu..Tristan je napisao/la: ↑10 nov 2019, 13:02Na kojim se uredjajima moze gledati Moja Tv online? Moze li na racunaru?Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 12:57Jednostavno ako nemate mojatv kupite za 2km na njihovoj stranici prenos i gledate,problem vam moze biti jedino ako nemate kreditne kartice..
- samoposteno
- Kontakt:
Na svim uredjajima posjeti njihovu stranicu i imas aplikacije za skinutiTristan je napisao/la: ↑10 nov 2019, 13:02Na kojim se uredjajima moze gledati Moja Tv online? Moze li na racunaru?Sarajlijaaa46 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 12:57Jednostavno ako nemate mojatv kupite za 2km na njihovoj stranici prenos i gledate,problem vam moze biti jedino ako nemate kreditne kartice..
-
- Kontakt:
Imam placenu listu iptv i uzivam gledajuci Moja tv Sport
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa normalno morž provocira svojim brčinama velikim.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo kolo Vel-Sar i Želj-ŠB na MojaTV HD 

☆Jedna ljubav, jedan klub - FKS #7 ■ TITULA • 19/20🏆
●18.5.'19. DUPLA KRUNA 🏆🏆
☆New England Patriots
☆Tom Brady G.O.A.T. 💪 • #6 🏆
☆Roger Federer • #20 GS🏆 - G.O.A.T. 💪
☆New England Patriots
Odlicno sto vise prijenosa u HD to nam treba.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Na Areni je čelik, na BHt mi protiv podravkinih.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

☆New England Patriots
☆New England Patriots
Siroki postao zelen 

-
- Kontakt:
Od muke pozelenio 

Ima li sanse da ova grupa momaka preuzme i glavnu emisiju umjesto bht ponedeljkom?
Dvije utakmice u HD-u po kolu je super, plus kad bi mogli da preuzmu i ostale 4 da budu snimane sa normalnim kamera i da kamera bude vise po utakmici?
Jucer gledam onu emisiju, daju snimke jedne-dvije kamere, a vamo slika isla u HD-u gdje se neke svai puno bolje vide.
Dvije utakmice u HD-u po kolu je super, plus kad bi mogli da preuzmu i ostale 4 da budu snimane sa normalnim kamera i da kamera bude vise po utakmici?
Jucer gledam onu emisiju, daju snimke jedne-dvije kamere, a vamo slika isla u HD-u gdje se neke svai puno bolje vide.
Bice i emisija, na proljece 4 utakmice na Mojoj Tv ide u Full HD(2 dnevno), 1 na Bht i 1 na Areni, plan je da svaka utakmica bude pokrivenaZip je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:25Ima li sanse da ova grupa momaka preuzme i glavnu emisiju umjesto bht ponedeljkom?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nacuo sam da je ekipa oko Surke uzela posao, i da zvanicno ide od Januara.irfo je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:33Bice i emisija, na proljece 4 utakmice na Mojoj Tv ide u Full HD(2 dnevno), 1 na Bht i 1 na Areni, plan je da svaka utakmica bude pokrivenaZip je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:25Ima li sanse da ova grupa momaka preuzme i glavnu emisiju umjesto bht ponedeljkom?
Samo da se sklone oni uhljupi iz saveza, nadam se da ce ovi svog strucno konsultanta dovesti, a ne da savez salje svoju marionetu. Ne sumnjam u izbor kada su oni u pitanju.
Eh sve ce se promijenit ali to sigurno nece, savez ce i dalje da salje svog konsultantaZip je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:45Nacuo sam da je ekipa oko Surke uzela posao, i da zvanicno ide od Januara.irfo je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:33Bice i emisija, na proljece 4 utakmice na Mojoj Tv ide u Full HD(2 dnevno), 1 na Bht i 1 na Areni, plan je da svaka utakmica bude pokrivenaZip je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:25Ima li sanse da ova grupa momaka preuzme i glavnu emisiju umjesto bht ponedeljkom?
Samo da se sklone oni uhljupi iz saveza, nadam se da ce ovi svog strucno konsultanta dovesti, a ne da savez salje svoju marionetu. Ne sumnjam u izbor kada su oni u pitanju.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
BHT s jednom kamerom snima samo za svoj Pregled kolaZip je napisao/la: ↑26 nov 2019, 15:25Ima li sanse da ova grupa momaka preuzme i glavnu emisiju umjesto bht ponedeljkom?

☆New England Patriots
☆New England Patriots
Ovo kolo:
13h Sloboda-Tuzla City na MojaTV (BHRT)
16h Derbi na MojaTV HD
13h Sloboda-Tuzla City na MojaTV (BHRT)
16h Derbi na MojaTV HD
☆New England Patriots
☆New England Patriots
Samo dvije utakmice prenose?
Velež, LA Lakers, Chelsea FC, Chievo Verona, Atletico Madrid, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Pitaristok, RodjeniiBrato, veteran 1987 i 16 gostiju.