Ne znam na koji dio posta bih odgovorio. Znam samo da će se naljutiti moj izvor informacija iz kluba, ali nek' se ljuti.Addict je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:59Eh sad, zašto se tjeraju inati opet preko Velića kao i prošle godine, koji je jedan od najboljih golmana u ligi?
Zašto nije igrao Mirkov nego Vazda koji ne može ispred njega?
Zašto je taj Dedić zamijenjen tek u 80 i nekoj a svi vide da ne radi ništa?
Zašto klub šuti a nas kolju već 5 godina?
Zašto je na tribini smeće od zadnje utakmice koja se odigrala prije 2 I po mjeseca?
Zašto nakon 5 godina nemamo kante za smeće ni wc-a?
Zašto igrači mene mole da im od NJIHOVIH PARA odštampam imena na crvene dresove jer direktor ne da 100 KM za to a njima je želja i mole da se to uradi?
Pa nakon što su rekli evo mi ćemo to platiti on opet ne da da se uradi jer tjera inat!!!
Ko vodi ovaj klub, gdje ide ovaj klub, kakva je to samovolja i bezobrazluk, javašluk, inertnost da tribina stoji 3 mjeseca ne pometena I dočeka utakmicu takva???
Čeka se možda Legija, pa sad mi ne valjamo garant jer nećemo više, a nismo htjeli samo da vidimo hoće li sami.
Neće naravno.
Ko je odgovoran što nam u Tuzli nije igrao najbolji krilni igrač lige?
Toliko je loših stvari, toliko javašluka da me više boli sve to a niko ništa ne mijenja. Zašto Mensure ne urediš klub da nam svima bude bolje, da ti se novac ne prosipa u prazno, zašto si pustio da se ovo dešava?
Ne znam ni šta da kažem više, pun sam...
Poklone penal?
Samo ću reći da ne bi pogriješio da je svirao penal! Al ako si gledao analizu Borac Široki lopta pada u peterac i pogađa igrača i isto nije svirao. Koliko vidim ovdje je ruka relativno daleko od tijela iako ih je igrač prije toga držao uz tijelo. Opet je lopta iz relativne blizine napucana, kažem još jednom i da je svirao ne bi pogriješio!L' Imperator je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:22Pošto si navijač Širokog, zanima me tvoje mišljenje?
Evo, vidiš da nije i sutra će ga stručni konsultant sa diplomom sa harvarda iz Travnika opravdati i reći kako je sudija donio ispravnu odluku. A da kojim slučajem i kaže da je trebao dosuditi penal, šta imamo od toga, tako da je suvišno uopšte bilo šta više spominjati po ovom pitanju.
Ovo je cetvrti ili peti put da nas provaljuju sto je puno puno je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.