wobly92 WroteColonChinaglia WroteColonfobli ovaj je vas jatak
Igram za team Senad sad :kafa:
na kojoj lokaciji se stan nalazi :kafa:
Sariel1987 WroteColonnidje veze,ignorisemo vas danima, heftama, ne izvrcite pricu dzabe.
nema sta niste pisali i lagali.
ko je kad reko da bi volio da celik ispadne?osim onog sviunapad???
ko je kad sta srao o gostoprimstvu? sto lazete bezveze???
S-Y-L-A-R WroteColonInače, sve rega, završio sam na ovu temu ali moram jedno off topic pitanje za Tuzlake.
Što pustiste ovog Sariela na forum direkt sa "Bosanske poljane"?
Rigoletto WroteColonJonSnow WroteColonBalava dječurlija se prepucava na temi koja tomr nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.
Svi smo protiv vas
Alban WroteColonRigoletto WroteColonJonSnow WroteColonBalava dječurlija se prepucava na temi koja tomr nije namijenjena a moderator to još podržava. Živio ss.ba.
Svi smo protiv vas
Uzaludprejaki smo
![]()
I tebi je Zenica u srcu, zalis sto si odselio, sad zivis u nekoj nedodjiji u pukom okolisu sa gusterom komsijom, samo pusti kamen i zega, a Zenice lijepe vise nema
JonSnow WroteColonNije bitno koliko ko godina ima ako je ponašanje balavo, a ponašanje 90% ljudi na ovoj temi je na nivou 5. razreda osnovne. Tu ubrajam i ove svoje.
MocMahale444 WroteColonHigh WroteColonŽeljezničar može u fuziju samo sa Katolicentrizmom iz Lištice.
sta te muci cakanagdje ba zapelo.
wobly92 WroteColonJonSnow WroteColonNije bitno koliko ko godina ima ako je ponašanje balavo, a ponašanje 90% ljudi na ovoj temi je na nivou 5. razreda osnovne. Tu ubrajam i ove svoje.
Ja sam u onih 10% jelde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.