Premijer liga BiH - općenito

Avatar
Brcanskamalta
Postovi: 1396
Pridružen/a: 01 mar 2018, 23:38
Kontakt:

PostPostao/la Brcanskamalta » 12 feb 2019, 15:50

Hej cim malo jaci protivnik kod nas "skripi".Nemeres holimpicki trehnut .
Nije se moglo dovesti barem jedno pojacanje pravi spic golgeter. Nama Livancic alfa i omega boze dragi pomagaj.Sada gostujes dvije zaredom i daj boze bod ubost a kada se Zeljo i ostali odlijepe bice et nemere pukla zastavica golman zakljucan sudija corav.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Avatar
braco
Postovi: 3408
Pridružen/a: 22 avg 2010, 23:58
Kontakt:

PostPostao/la braco » 12 feb 2019, 17:07

Jedan throwback. :)


04.05.2001.

Navijači: ratnici s tribina

Grlo i dlanovi su njihovo najjače oružje. Ponekad posegnu i za šakama, kamenjem, flašama... ali sve zbog odbrane onog što im je najvrednije - boja njihovog omiljenog fudbalskog kluba. Navijači u BiH se ponašaju isto kao i navijači bilo gdje u svijetu, sa tom razlikom što je atmosfera koju naprave samo ponekad nalik atmosferi sa nogometnih arena u svijetu. Ipak, ono što se odvija dolje, na travi, svjetlosnim godinama je udaljeno od igre kakva se prikazuje u Brazilu, Španiji, Njemačkoj, Engleskoj, Italiji, Francuskoj ili nekoj drugoj svjetskoj nogometnoj sili. Možda su upravo zato oni, fanovi najjačih klubova Premier lige BiH, zaslužili da se o njima piše sa puno više razumijevanja i da im se posvećuje puno više prostora nego izvikanim "zvijezdama" bh. fudbala...

ŽELJEZNIČAR - MANIJACI: Samo nekoliko dana uoči velikog gradskog derbija, u Sarajevu je grupa najvjernijih navijača FK Željezničar odlučila da navijački pokret koji je rastao uz ovaj klub punih 80 godina "uglavi" u zakon i da navijanje, kao smisao svog života, organizira kroz udruženje građana. Organiziranje navijača Želje datira još sa kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina, a ideja o Manijacima, kao skupini najodanijih, traje već petnaestak godina, od doba kada su iznikli i vođe, rahmetli Dževad Begić Đilda i njegovi nasljednici Tarik Handžić Žuti i Adnan Mahmutović Java te drugi koji sada čine jezgro udruženja navijača. Tih godina je, što je poseban kuriozitet, među najvjernijim bio i aktuelni šef stručnog štaba Amar Osim.

Manijaci su se u najljepšem svjetlu predstavili i na susretu protiv Sarajeva, kada je, unatoč dosta visokoj cijeni ulaznice od 10 KM, njih oko 10.000, obučenih u plave i bijele šalove, dresove i specijalne plastične kese, bodrilo svoje ljubimce punih 90 minuta. Ne bi bilo pogrešno reći da, unatoč dobrim rezultatima i prvom mjestu na tabeli, Željezničar još uvijek ima igrače bosanske, ali navijače evropske kvalitete.

BROTNJO - GRDANI: Nidžo, jedan od vođa Grdana, kluba navijača aktuelnog šampiona BiH, kaže da ih ima stotinjak i to objašnjava činjenicom da u Čitluku baš i nema tradicije navijanja. "Većina ljudi ovdje je navijala ili za Hajduk ili za Dinamo." Navijači Brotnja imaju godišnje članske kartice, ali nisu formalno organizirani. Pa ipak, kako piše na klupskoj web-stranici: "Prepuni stadion na Barama znao je kako proslaviti prvu titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a slavlje koje se potom nastavilo na ulicama Čitluka, uz koncert Mate Bulića i Mucala, te prigodni vatromet, samo je najava da se Grdani nadaju i novim trofejima u skoroj budućnosti."

SARAJEVO - HORDE ZLA: Kako legenda kaže, navijači Sarajeva su dobili ime po naslovu jedne od epizoda stripa o Zagoru, koji se slučajno zatekao na stolu kafane hotela "Beograd" (danas "Bosnia"), u kojoj su se 1987. godine okupili najvjerniji tifozi tima sa Koševa kako bi osmislili strategiju svog organiziranja. Prve navijače Sarajevo je dobilo netom po osnivanju, 1946. godine, ali organiziranije navijanje, uglavnom na istočnoj tribini koševskog stadiona, počinje kada su počeli sami sebe zvati onako kako ih navijači Želje danas pogrdno nazivaju - Pitari. Nakon prelaska na sjevernu tribinu i promjene imena u Horde zla, navijači Sarajeva se registriraju na sudu i, uz pomoć čelnika kluba, dobivaju prostorije, organiziraju prikupljanje članarine i prodaju rekvizita, čime finansiraju kupovinu pirotehnike. Na utakmicama lige bivše Jugoslavije znalo se, prema tvrdnjama iz Hordi zla, okupiti i do 5.000 navijača, a protekli derbi potvrdio je da je otprilike toliko onih najvjernijih navijača ostalo na tribinama stadiona Koševo i onda kada je rezultat bio 3:0 u korist najljućeg rivala.

POSUŠJE - POSKOCI: Navijači Posušja su sve donedavno bili podijeljeni na simpatizere Hajduka - Torcidu i Dinama - Bad Blue Boyse. Od utakmice sa Čapljinom svi su postali - Poskoci. Hrvoje Ćurdo, jedan od vođa ****, kaže da na utakmice Posušja dolazi od dvije do tri tisuće ljudi. "Sve je to čisto lokalno. Nas je stotinjak onih najvatrenijih, a prosječno nas pedesetak ide na gostovanja."

ČELIK - ROBIJAŠI: Asim Demiri, vođa Čelikovih navijača, za Robijaše kaže da su prva zvanično organizirana navijačka skupina u BiH jer postoje kao udruženje građana od 1999. godine. Ovo udruženje ima oko 1.000 članova, prije se i plaćala neka članarina, ali sada, kako reče Demiri, "raja nema para". Povlastica za članove kluba je to da sa članskim kartama mogu ući na sve utakmice plaćajući ulaznicu samo jednu marku. Robijaši ne drže prodaju navijačkih rekvizita, nemaju prostor u kome bi se sastajali, a plaćanje odlaska na Čelikova gostovanja najčešće ide po principu zajedničke kase - svi daju po dvije-tri marke, a nešto malo pomogne i klub. Robijaši, odnosno nešto nasilniji dio Čelikovih navijača, nisu poznati kao pretjerano gostoljubivi domaćini, jer nerijetko, po završetku utakmice, na izlazu iz Zenice naprave "sačekušu" vozilima koja napuštaju stadion bombardirajući ih kamenicama. "Imaš 300-400 djece koja lupaju autobuse, ali ni ja ni udruženje navijača ne možemo preuzeti odgovornost za to. Za vrijeme utakmice mi nekako održavamo red tako što se pet-šest starijih momaka rasporedi po tribini", kaže Demiri, istovremeno potvrđujući tradicionalni animozitet navijača Čelika i Sarajeva: "Sa Manijacima se pazimo, a sa Hordama zla se ne volimo vidjeti ni na razglednici."


VELEŽ - RED ARMY: Navijači Veleža bili su poznati diljem ex-Jugoslavije, pogotovo u vrijeme zlatne generacije BMV-a: Bajevića, Marića i Vladića. Jedan od predratnih navijača, predstavnik fun kluba "Red Army", priča kako jezgro Veležovih navijača čini dvadesetak momaka koji su i prije rata bodrili "rođene". Oni su registrirali fun klub u jednoj od općina u Mostaru, a finansiraju se, kako kažu, preko klubova Mostaraca. Tvrde da ih sada ima od tri do četiri hiljade, a za 500 najvatrenijih je bivši gradonačelnik Safet Oručević platio ulaznice za sve utakmice na stadionu Vrapčići do kraja prvenstva. Odlaske na gostovanja plaćaju iz svog džepa, ali će uskoro dugoročnije riješiti finansiranje tako što je uz pomoć kluba i uglednijih Mostaraca pronađen poslovni prostor i donirano navijačkih rekvizita u vrijednosti 10.000 maraka. Zarada iz tog "Crvenog butika" će ići u kasu navijačkog udruženja. Navijači Veleža kažu da u Mostaru poštuju sve koji su "iznad njih", a da se jedino ne mogu sa "seljacima". Paze se, kako kažu, sa momcima iz splitske Torcide, od kojih nabavljaju pirotehniku. Od onih sa kojima se ne paze, dobivaju uvrede, pa i nešto gore: "Meni su u Bugojnu glavu razbili jer je nas bilo dvadeset, a njih hiljadu. U Tuzli nam istovremeno dižu tri prsta i viču '**** vas Tuđman'!?"


ŠIROKI BRIJEG - ŠKRIPARI: Navijači Širokog Brijega su već tri mjeseca registrirani kao udruga građana, a okupljaju navijače nogometnog i košarkaškog kluba. Robert Crnjac, jedan od vođa Škripara, koji, prema njegovim riječima, postoje od 1987. godine, kaže da će finansiranje navijačke udruge ići kroz sponzorstvo i donacije sa ciljem i da se uvede prodaja hrane i rekvizita na utakmicama. On ističe kako se udruga, čije članstvo broji oko 500 najzagriženijih fanova, bavi prije svega organiziranjem navijača i tvrdi da, od kada postoje, nema incidenata na utakmicama. Ranije je bilo okršaja, posljednji sa navijačima Zrinjskog,ali sada sve rade uz prethodni dogovor sa policijom, kako kod kuće, tako i na gostovanjima. Policija kamerom snima tribine, pa Škripari mogu napraviti i bakljadu, uz uvjet da se sve završi na tribinama. Crnjac kaže kako posebno pamti dolazak u Sarajevo, na utakmicu sa Željom, kada je sve besprijekorno funkcioniralo jer ih je do stadiona dopratila policija, a potom su ih i Manijaci dobro prihvatili. Škripari su ovo zapamtili, pa su uzvratili gostoprimstvo.

ZRINJSKI - ULTRASI: Navijači Zrinjskog napravili su 1998. godine Društvo prijatelja kluba - Zrinjevci, a najvatrenija skupina je egzistirala pod nazivom Ultrasi. Leo Zovko, vođa navijača Zrinjskog, kaže kako klub navijača postoji još od 1994. godine, a trenutno ima oko 750 članova. Sa članskim iskaznicama, koje koštaju 1,5 maraka mjesečno, navijači ulaze na značajnije utakmice, a finansiraju se od prodaje suvenira i pomoći kluba.

U tekstu o navijačkim skupinama klubova Premier lige pomen su sigurno zaslužili i navijači tuzlanske Slobode, bihaćkog Jedinstva ili banovićke Budućnosti, ali, zahvaljujući nezainteresiranosti rukovodstava pomenutih klubova, Dani nisu bili u mogućnosti stupiti u kontakt sa navijačima.

Avatar
Rigoletto
Postovi: 3693
Pridružen/a: 04 apr 2016, 21:06
Kontakt:

PostPostao/la Rigoletto » 12 feb 2019, 17:17

Brcanskamalta WroteColon
Rigoletto WroteColon
since1948 WroteColonMi promovisemo multikulturalnost za razliku od vas fašista

Valentinovo je pred vratima

Popisam vam se na "svetog valentina".
Pravi Musliman ce paziti svoju zenu,vjerenicu svaki dan i iskazati joj ljubav.Ne treba nam krscanski praznik za to.

Ne pisas se meni, ja sam heretik i nevjernik. Ti nisi pravi musliman nego pobjegulja i vazal austrijskom okupatoru :puke:
goveđigulašmajka

since1948
Postovi: 869
Pridružen/a: 21 feb 2018, 22:49
Kontakt:

PostPostao/la since1948 » 12 feb 2019, 17:40

Ja se pitam jel nas ovaj lik trolla ovako dobro il je jednostavno glup :D
SAMO ŠIROKI!

Avatar
Denchi
Postovi: 1639
Pridružen/a: 28 nov 2018, 15:13
Kontakt:

PostPostao/la Denchi » 12 feb 2019, 17:54

HŠK Zrinjski je meč počeo u sastavu: Soldo, Gojković, Jakovljević, Čirjak, Perišić, Šovšić, Mujagić, Filipović, Veselinović.


jel ovog prenijelo ili se igralo 9-na-9 :wtf: :shock:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Avatar
Denchi
Postovi: 1639
Pridružen/a: 28 nov 2018, 15:13
Kontakt:

PostPostao/la Denchi » 12 feb 2019, 18:03

VAR tehnologija od večerašnjih prvih utakmica osmine finala bit će u primjerni i u UEFA-inoj Ligi prvaka. Na ovaj potez čelni ljudi kontinentalne fudbalske organizacije odlučili su se ranije od najavljivanog, kako su istakli, “da bi spriječili eventualne greške sudija koje bi, poput pojedinih proteklih sezona, mogle uticati na ishod utakmica, odnosno kako bi arbitrima pomogli prilikom ključnih odluka tokom mečeva”.

Nakon što se pokazao dobrim potezom, a itekako je pomogao “ljudima u crnom” na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osim UEFA-e, sve više nacionalnih šampionata u Evropi počelo je ili planira primjenjivati VAR tehnologiju. U regiju Zapadnog Balkana dolazi od naredne sezone kada će u punom kapacitetu VAR koristiti i na svim utakmica Hrvatske nogomete lige.

Slijediti primjer Hrvatske

I u Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine (N/FS BiH), također, žele što prije uvesti VAR asistenciju za arbitre na susretima Premijer lige i Kupa BiH, ali ističu i da nemaju novca kako bi to i uradili.

– Teško je reći kada ćemo imati VAR na utakmicama Premijer lige BiH. Svi očekujemo što prije. Kada gledamo cijelu priču i ako smo realni, to nije nimalo jeftin projekat. Trebaju ogromna sredstva koja mi u N/FS BiH nemamo. Druga stvar je da su naši stadioni većinom neuslovni i da na njima ima i prioritetnijih stvari za uraditi. Dakle, moje mišljenje je prvo popravka infrastrukture pa je onda realnije i za očekivati da imamo VAR tehnologiju – rekao je za Anadolu Agency (AA) Salem Prolić, koordinator za sudije N/FS BiH.

Na pitanje, može li približno reći kada je realno da i sudije na stadionima u BiH imaju asistenciju dodatnih arbitara iz “video prostorija”, Prolić je odgovorio:

Možda za jedno dvije, tri godine

Hrvatski nogometni savez (HNS) uvođenje VAR tehnologije koštat će oko milion i po američkih dolara.

Aplicirali su za donaciju FIFA-e te će im Svjetska fudbalska asocijacija kroz projekat “FIFA Forward” pokriti oko 80 posto troškova uvođenja VAR-a, dok će HNS finansirati preostali dio. Klubovi u Hrvatskoj neće platiti ništa, osim što su dužni osigurati adekvatnu prostoriju na svojim stadionima u kojima bi se nalazile VAR sudije s pratećom tehnikom.

– I mi ćemo morati tako. Bez pomoći FIFA-e i UEFA-e ‘mrtvi smo’. Ne možemo ništa. Nemamo mi sredstva za VAR. Vjerujem da će rukovodstvo Saveza, predvođeno predsjednikom Elevedinom Begićem, uspjeti isposlovati značajna sredstva i za uvođenje VAR tehnologije, kako su uspjeli preko raznih projekata FIFA-e i UEFA-e osigurati novac za gradnju Trening kampa u Zenici, ali i niz drugih stvari koje su unaprijedile naš fudbal – tvrdio je Prolić.

Da bi neka od nacionalnih asocijacija uvela VAR tehnologiju procedura je i da obave razgovore s klubovima koji nastupaju u prvom stepenu takmičenja. Prema riječima Prolića, N/FS BiH se nije još uvijek konsultovao sapremijerligašima oko eventualnog pokrivanja stadiona VAR-om

– Nismo još pričali, ali nema sumnje da će klubovi biti za. Zašto ne?! Pa to bi i njima itekako pomoglo i sudijske greške svelo na minimum. VAR bi i na našim stadionima sudijama umnogome olakšao posao prilikom donošenja krucijalnih odluka – izjavio je Prolić.

Prolić ranije nije bio za VAR

Kao dugogodišnji sudija još u Prvoj ligi SFR Jugoslavije, ali i dugogodišnji uposlenik sudijske organizacije N/FS BiH, priznaje, nije ranije podržavao primjenu VAR tehnologije.

– U početku sam bio protiv, mislio sam da će fudbal postati igra kao kada se djeca igraju na PlayStationu. Mislio sam, bit će puno prekida i zadržavanja. Međutim, uvjerio sam se da se može brzo reagovati i na terenu uz pomoć VAR-a. Ono što je posebno dobro je da i dalje odlučuje ljudski faktor. Dakle, glavnom sudiji se prepušta uloga prilikom odlučivanja, a VAR je samo pomoć. VAR se pokazao kao dobro rješenje i vjerujem da će kroz nekoliko godina biti nezaobilazna stvar na utakmicama u cijelom svijetu, tako i kod nas u BiH”, rekao je Prolić, koji smatra da se posljednjih godina suđenje na mečevima Premijer lige BiH veoma popravilo:

– Neću reći da nije bilo određenih grešaka pa i onih većih, ali kod nas se dizala prašina i oko nekih manjih grešaka pa i onda kada sudije nisu griješile, kako je kome i kada odgovaralo. Svjedoci smo velikih sudijskih grešaka i na najjačim takmičenjima u reprezentativnom i klupskom fudbalu. Radi toga je VAR pun pogodak. Ali? Neki kada hoće znaju kritikovati i očigledne ispravne odluke sudije koje su potkrepljenje i snimcima VAR-a. Teško je uvijek svima ugoditi, no svako realan mora priznati da se nivo suđenja na stadionima u BiH, uz određene greške i vinovnike koji su kažnjavani, popravio posljednjih sezona. Iz godine u godinu suđenje u Premijer ligi BiH sve je bolje – smatra Prolić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Avatar
Zukanovic
Postovi: 1939
Pridružen/a: 02 mar 2015, 22:19
Kontakt:

PostPostao/la Zukanovic » 12 feb 2019, 18:16

Gledam ove nove cijene. kad se gleda klubovi Zeljo najvise dobio. :think:

Avatar
MortemHz
Interni moderator
Postovi: 27237
Pridružen/a: 13 jan 2015, 03:01
Lokacija: Kingdom
Kontakt:

PostPostao/la MortemHz » 12 feb 2019, 18:49

Zukanovic WroteColonGledam ove nove cijene. kad se gleda klubovi Zeljo najvise dobio. :think:

Izdajico bosanskog naroda :oops:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★
Bosnian Cup - ★★★★★

King Tvrtko I of Bosnia

City of Sarajevo - 527.049

Avatar
FaustinoAsprilla
Postovi: 641
Pridružen/a: 31 dec 2015, 10:13
Kontakt:

PostPostao/la FaustinoAsprilla » 12 feb 2019, 19:14

Zar postoji netko kome su te cijene relevantne :crazy:

Avatar
Zukanovic
Postovi: 1939
Pridružen/a: 02 mar 2015, 22:19
Kontakt:

PostPostao/la Zukanovic » 12 feb 2019, 19:21

MortemHz WroteColon
Zukanovic WroteColonGledam ove nove cijene. kad se gleda klubovi Zeljo najvise dobio. :think:

Izdajico bosanskog naroda :oops:


Ali mi smo prvi i to daleko ostalim. :lol:

Avatar
MortemHz
Interni moderator
Postovi: 27237
Pridružen/a: 13 jan 2015, 03:01
Lokacija: Kingdom
Kontakt:

PostPostao/la MortemHz » 12 feb 2019, 19:46

Zukanovic WroteColon
MortemHz WroteColon
Zukanovic WroteColonGledam ove nove cijene. kad se gleda klubovi Zeljo najvise dobio. :think:

Izdajico bosanskog naroda :oops:


Ali mi smo prvi i to daleko ostalim. :lol:

Patrioto :opaopa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★
Bosnian Cup - ★★★★★

King Tvrtko I of Bosnia

City of Sarajevo - 527.049

Avatar
MortemHz
Interni moderator
Postovi: 27237
Pridružen/a: 13 jan 2015, 03:01
Lokacija: Kingdom
Kontakt:

PostPostao/la MortemHz » 12 feb 2019, 19:48

Subota, 23.02.

FK Mladost Doboj Kakanj - NK GOŠK (14:30)

FK Krupa - FK Zvijezda 09 (14:30)

FK Tuzla City - FK Sarajevo (14:30)

NK Čelik - FK Sloboda (17:30 sati)

Nedjelja, 24.02.

FK Radnik - FK Željezničar (14:30)

NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski (17:00)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★
Bosnian Cup - ★★★★★

King Tvrtko I of Bosnia

City of Sarajevo - 527.049

FoSte95
Postovi: 4064
Pridružen/a: 13 jan 2016, 17:09
Lokacija: Tunguzija
Kontakt:

PostPostao/la FoSte95 » 13 feb 2019, 13:30

BH Premijer liga za mene glavni vijesnik proljeća :njanjanja:

prvo kolo i odmah par interesantnih susreta
I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510

Avatar
crozla
Postovi: 541
Pridružen/a: 25 jan 2016, 11:15
Kontakt:

PostPostao/la crozla » 13 feb 2019, 15:14

Punac ima priliku naplatiti i onih 20000, Osim kupuje prvu tekmu, nije lud.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Avatar
Vanja8
Postovi: 1139
Pridružen/a: 18 jun 2018, 21:16
Kontakt:

PostPostao/la Vanja8 » 13 feb 2019, 15:16

crozla WroteColonPunac ima priliku naplatiti i onih 20000, Osim kupuje prvu tekmu, nije lud.

Ma nemoj tako molim te,pa to nije nikada bila praksa Skretnice,pogotovu porodice Osim...
Ja mislim da bi se ti trebao izvinuti ili obrisati post... :rol:

Avatar
Evolve
Postovi: 4044
Pridružen/a: 01 jul 2015, 10:11
Lokacija: http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Kontakt:

PostPostao/la Evolve » 13 feb 2019, 20:43

Vidi Zeničana vidi. Last minute pojačanja, i to dobra po meni.
NK Široki Brijeg

Avatar
prisonbreak
Postovi: 4657
Pridružen/a: 14 jan 2017, 00:27
Kontakt:

PostPostao/la prisonbreak » 13 feb 2019, 21:02

Evolve WroteColonVidi Zeničana vidi. Last minute pojačanja, i to dobra po meni.

Odlicna, na ovu ekipu ko kec na desetku.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FoSte95
Postovi: 4064
Pridružen/a: 13 jan 2016, 17:09
Lokacija: Tunguzija
Kontakt:

PostPostao/la FoSte95 » 13 feb 2019, 21:02

doobaar Čelik, nimalo loš sastav
I am stupid and I like it ¯\_(ツ )_/¯

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=53B854EA5D48DCA9!2651&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ABI6BVZzPWLR510

Avatar
Denchi
Postovi: 1639
Pridružen/a: 28 nov 2018, 15:13
Kontakt:

PostPostao/la Denchi » 13 feb 2019, 21:04

FoSte95 WroteColondoobaar Čelik, nimalo loš sastav


samo još Radovca da su uzeli išli bi ih gledat :D :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Avatar
Stroj1946
Postovi: 1755
Pridružen/a: 24 nov 2016, 22:38
Kontakt:

PostPostao/la Stroj1946 » 13 feb 2019, 21:36

Dobra pojačanja za Čelik. Svaka čast. Možda smo im još Bekića trebali posuditi za lijevog beka :mrgreen: U svakom slučaju sretno :bih:
Boja fesa, boja dresa!
Osnovala partija, podržala čaršija!
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!
Uvijek Vjerna Bordo Armija!


Natrag na “Premijer liga BiH”

Online

Trenutno korisnika/ca: Benkara21, convict3583, redbull93, totalitare i 13 gostiju.