Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
O cemu vi pricate..
Ljudi primili samo 1 normalan gol.
Ljudi primili samo 1 normalan gol.
Cini mi se madjarska, slovenski golmani su popularni(Handanovic,Oblak)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E'o i drugog.
Evo i hadalj Ziljkic ga dade 4-0 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ovo B ekipa mladosti zbog korone? Prosjek godina im 20. Ako su planirali sa ovim sastavom igrati cijelu sezonu nece ni pet bodova osvojiti
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
The musija management group
Sad prodjoh autobus sto prevozi ekipu Veleza pod pratnjom prodjose,ali samo jedan bus,jel sam ja nesto fulio il je bilo u 2 da se kao mora nesto ici?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:

Veliki strucnjak
Jednim doci drugim otici?
Cini mi se...
Ili da drze razmak unutar busa
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ova pjesma "Borac,Borac" je jedna od najglupljih sto sam ikad cuo. Kao za djecu u 5. osnovne napravljena 
Prekid prvenstva najavljen za 21h
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Napredovala je PL evo po prvi put u BL nema nacinalističkog folklora niti spominjanja Turaka,Srebrenice itd.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zasto nema tona sa terena, evo prebacio na Partizan sve se čuje.
Možda mi više psujemo od Srbijanaca
Možda mi više psujemo od Srbijanaca

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Neki dan na Areni snimak msm iz 2016, Radnik Surdulica-Zvezda, navijaci Zvezde nekih 20 minuta pjevali N**, Z***, Srebrenica, ubij Hrvata, ubij Siptara i ostalo. Mentalna deficijencija.

Trebamo se paziti borac je **** vodi protiv Mladosti gdje je prosjek godina 20-21
Jedva cekam kad budu igrali protiv Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog i ostalih sto su prosli cjelovite pripreme
mosa lošmi stićko tit-ula!