Da je Bogi bio u rukavicama sudio bi ga , ovako ne znam sta napadate sudiju ...

Odavno, ali stvarno odavno nisam vidio ovako ofirno domacinsko sudjenje kao veceras na Grbavici.Virtu4l je napisao/la:Ništa draže nego kad se ujedine divovi, černobilci i kozoyebi![]()
joj Željo šta im radiš
Mrs u pm keru jedan, da bog da nikad nista ne osvojiliVirtu4l je napisao/la:Ništa draže nego kad se ujedine divovi, černobilci i kozoyebi![]()
joj Željo šta im radiš
"Bio je penal i to je greška sudije, ali igrač gostiju je mogao ofulat penal tako da odluka nije direktno utjecala na rezultat. "Vanja8 je napisao/la:E cuj nije penal...![]()
![]()
![]()
Nije ti Sutjeska kriva ako te Đetić naljutio.fukara87 je napisao/la:
Mrs u pm keru jedan, da bog da nikad nista ne osvojiliVirtu4l je napisao/la:Ništa draže nego kad se ujedine divovi, černobilci i kozoyebi![]()
joj Željo šta im radiš
JonSnow je napisao/la:"Bio je penal i to je greška sudije, ali igrač gostiju je mohao ofulat penal tako da odluka nije dorektno utjecala na rezultat. "Vanja8 je napisao/la:E cuj nije penal...![]()
![]()
![]()
Banjac
fukara87 je napisao/la:
joj Željo šta im radiš
Ma po bilo kakvim pravilima ovo je uvijek penal bio. RUKA IDE PREMA LOPTI, a ne lopta prema rucitm01hzne je napisao/la:Po novim pravilima, čist penal
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Google [Bot], PeppermintSA i 43 gosta.