MocMahale444 je napisao/la:Nikad zaboraviti ubicama, nikad ama bas nikad.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Alen Melunovic!!!
BOSANSKA KRAJINA!
BOSANSKA KRAJINA!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
U slučaju da Željezničar i Široki Brijeg prođu u 3. rundu kvalifikacija, neće biti nositelji. U tom slučaju, mogući protivnici će biti ekipe kao što su: Zenit, Athletic Bilbao, Galatasaray, Fenerbahce, Milan, PSV, Braga, Bordeaux, Marseille, Everton, Dinamo Zagreb, Freiburg, Panathinaikos i dr. Konkurencija će biti, zaista, žestoka.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
- Kontakt:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:U slučaju da Željezničar i Široki Brijeg prođu u 3. rundu kvalifikacija, neće biti nositelji. U tom slučaju, mogući protivnici će biti ekipe kao što su: Zenit, Athletic Bilbao, Galatasaray, Fenerbahce, Milan, PSV, Braga, Bordeaux, Marseille, Everton, Dinamo Zagreb, Freiburg, Panathinaikos i dr. Konkurencija će biti, zaista, žestoka.
Ne brini ti za Želju majstore

1905
- MocMahale444
Za koga ce drugog brinuti
Mario kad si prestao navijati za Velez, ozbiljno?

Slobodno se može reći da su Bošnjaci ostavili trag u historiji Osmanske države, kao što su Osmanlije ostavile trag u historiji Bosne.
Medikament je napisao/la:Skver je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Tuzlaci, kakav je igrac Ordagic?
A kompleksasa grob te yebo
Kazi im bagrcavi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Medikament
- Kontakt:
Hocu brt
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Za koga ce drugog brinuti![]()
2007.
1905
- MocMahale444
mario11111 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Za koga ce drugog brinuti![]()
2007.
E cuj 2007 mislio sam dosta ranije. Radi raje ha, hajde nije frka onako me interesovalo. Hvala na odg, aferim

Slobodno se može reći da su Bošnjaci ostavili trag u historiji Osmanske države, kao što su Osmanlije ostavile trag u historiji Bosne.
Medikament je napisao/la:Hocu brt
prodji me se sa svojim prozivanjima ! Hvala bagrcavi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- Medikament
- Kontakt:
Ti si mene citiro druze neymar
sloboda72 je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Ti si mene citiro druze neymar
bagrcavi ti mene prozivas na svakom forumu vec duze vrijeme mislis da si zanimljiv ? ko i ostali, za razliku drugog foruma . ovaj je bolji jedno x puta . u raspravu necu da ulazim nit zelim nema potrebe, cast tamo par likova ostalo necu da ni da comnt..
@Muha nema potrebe da se raspravljam sa ovakim da se spustam na njegov nivo ili ostalih bahni mi u private nemogu ti send sms haha jesi se zastitio

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 12 jul 2017, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Sabura malo ljudi, imate pp nemoj da dušmani citaju.
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:mario11111 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Za koga ce drugog brinuti![]()
2007.
E cuj 2007 mislio sam dosta ranije. Radi raje ha, hajde nije frka onako me interesovalo. Hvala na odg, aferim
Nekad pomislim da su nam Andorci susjedi (sugrađani)

1905
- MocMahale444
mario11111 je napisao/la:Nekad pomislim da su nam Andorci susjedi (sugrađani)
I ja pomislim da je kona Amela zapravo Pamela ali nije

Jesi skocio ikad laste s mosta? Ti si stara škola sigurno da jesi.
- MocMahale444
Neymar11 je napisao/la:@Muha nema potrebe da se raspravljam sa ovakim da se spustam na njegov nivo ili ostalih bahni mi u private nemogu ti send sms haha jesi se zastitio
Blokirane mi pp paša kazu planiram akciju

Ni kriv ni duzan vjeruj.
MocMahale444 je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:@Muha nema potrebe da se raspravljam sa ovakim da se spustam na njegov nivo ili ostalih bahni mi u private nemogu ti send sms haha jesi se zastitio
Blokirane mi pp paša kazu planiram akciju![]()
Ni kriv ni duzan vjeruj.
Da Cenan nije naredio da ti blokiraju pp ? da ne odajes info

- MocMahale444
Neymar11 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Neymar11 je napisao/la:@Muha nema potrebe da se raspravljam sa ovakim da se spustam na njegov nivo ili ostalih bahni mi u private nemogu ti send sms haha jesi se zastitio
Blokirane mi pp paša kazu planiram akciju![]()
Ni kriv ni duzan vjeruj.
Da Cenan nije naredio da ti blokiraju pp ? da ne odajes info
Moze biti da taj pitar ima veze s mojim porukama.
Samo vise lici da su me prijavili oni kojima sam slao poruke. Ja se šalio oni ozbiljno kontali

Hajde barem nisu mislili da sam Hrasno1921.
-
- Kontakt:
Sarajlice sto ne zamjenite Čenana i Ihtijarevića
Leglo bi vam to ko budali šamar

Leglo bi vam to ko budali šamar

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Gradonacelnik
- Kontakt:

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.