Rokoko87 je napisao/la:Selam za mog brata @Higha, ovaj @Giljotinu!
Sretno u Ze

Rokoko87 je napisao/la:Selam za mog brata @Higha, ovaj @Giljotinu!
Sretno u Ze
WestTrebina je napisao/la:Voli nas uefa. Sarajevo bilo slobodno u drugom pretkolu a zeljani rekli vi ne morate nikako igrati, slobodni ste do kraja![]()
Ne znam sta bi jos osovo usri usranomyebem mu simu dobrog
dejavu je napisao/la:
kraj price
svrakino1921 je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Voli nas uefa. Sarajevo bilo slobodno u drugom pretkolu a zeljani rekli vi ne morate nikako igrati, slobodni ste do kraja![]()
Ides sutra u Zenicu
Goosman je napisao/la:dejavu je napisao/la:
kraj price
Ovako će i maskirane hordice kad izgrade arenu.
svrakino1921 je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Voli nas uefa. Sarajevo bilo slobodno u drugom pretkolu a zeljani rekli vi ne morate nikako igrati, slobodni ste do kraja![]()
Ides sutra u Zenicu
miky_hz je napisao/la:Ovi i Mujica hoce ko Pitara da predstave,i kaze sto mitomani
Tekashi je napisao/la:Od malih nogu navijam za BATE Borisov
prisonbreak je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ovi i Mujica hoce ko Pitara da predstave,i kaze sto mitomani
Jes vidio Mujica stavise da sudi nama, a Zelju nek se seta po terenu
miky_hz je napisao/la:prisonbreak je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ovi i Mujica hoce ko Pitara da predstave,i kaze sto mitomani
Jes vidio Mujica stavise da sudi nama, a Zelju nek se seta po terenu
Ma nije sto su ga stavili,hajd ok sve nije on fakat los sudija na stranu koga simpatise mimo terena.Ali da prave Pitara od covjeka koji je Zeljovac zakleti nemogu shvatiti te mozgove.(po njihovom su svakako svi Pitari)
WestTrebina je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Voli nas uefa. Sarajevo bilo slobodno u drugom pretkolu a zeljani rekli vi ne morate nikako igrati, slobodni ste do kraja![]()
Ides sutra u Zenicu
Yebes zencu, ja idem u janju guzit usrefovcima gospoje![]()
Samo da mi je znati koja je od njih simincaOna bi imala poseban tretman
![]()
Tekashi je napisao/la:Od malih nogu navijam za BATE Borisov