Zip je napisao/la:I nakon par godina, jedini uspjeh ce vam biti to mahanje rukomkao sto vam je jedini uspjeh unazad 3-4 godina

Zip je napisao/la:I nakon par godina, jedini uspjeh ce vam biti to mahanje rukomkao sto vam je jedini uspjeh unazad 3-4 godina
Hajde to procitaj i ispast ce ti i to malo zuba sto imasBenzapen je napisao/la:Sisajte te ga
Kakvi bolesnici sunce ti poljubim. Klasični Jagomirski isprdak.WestTrebina je napisao/la:Doveli cetalja da normalizuje savez, on ih slagiro![]()
![]()
![]()
Treba opet zapaliti golubarnik i izbaciti plavu politicku kuravu u nizi rang
Sisajte gasamoposteno je napisao/la:Hajde to procitaj i ispast ce ti i to malo zuba sto imasBenzapen je napisao/la:Sisajte te ga![]()
Zali boze para dadnu sudijama i ne znaju pobjeditredbull93 je napisao/la:Ja sam za to da podrzimo zeljkana u ovoj misiji, ne smije njih niko zajebavati. Cuj 2 penala prosjek da im se ne svira svaku utakmicu, sramota saveza.
Svi plave havatare.
Jesu, yebem im familiju. Umjesto u jagomir oni njega doveli da normalizuje savez.Benzapen je napisao/la:Kakvi bolesnici sunce ti poljubim. Klasični Jagomirski isprdak.WestTrebina je napisao/la:Doveli cetalja da normalizuje savez, on ih slagiro![]()
![]()
![]()
Pusti to ne znaju.. Vidi se da morz nije amater ko miske pa da gubi vec kupljene titule.. On to sistematski od prvog kola rjesava..samoposteno je napisao/la:Zali boze para dadnu sudijama i ne znaju pobjeditredbull93 je napisao/la:Ja sam za to da podrzimo zeljkana u ovoj misiji, ne smije njih niko zajebavati. Cuj 2 penala prosjek da im se ne svira svaku utakmicu, sramota saveza.
Svi plave havatare.
Jesu sa Kiseljakomsimidobar je napisao/la:Pusti to ne znaju.. Vidi se da morz nije amater ko miske pa da gubi vec kupljene titule.. On to sistematski od prvog kola rjesava..samoposteno je napisao/la:Zali boze para dadnu sudijama i ne znaju pobjeditredbull93 je napisao/la:Ja sam za to da podrzimo zeljkana u ovoj misiji, ne smije njih niko zajebavati. Cuj 2 penala prosjek da im se ne svira svaku utakmicu, sramota saveza.
Svi plave havatare.
Jesul igrali sa nekim ove sezone a da nije imao razlog za prigovor sto se tice sudjenja ?
Samo sa Sarajevom se nije niko zaliosimidobar je napisao/la:Pusti to ne znaju.. Vidi se da morz nije amater ko miske pa da gubi vec kupljene titule.. On to sistematski od prvog kola rjesava..samoposteno je napisao/la:Zali boze para dadnu sudijama i ne znaju pobjeditredbull93 je napisao/la:Ja sam za to da podrzimo zeljkana u ovoj misiji, ne smije njih niko zajebavati. Cuj 2 penala prosjek da im se ne svira svaku utakmicu, sramota saveza.
Svi plave havatare.
Jesul igrali sa nekim ove sezone a da nije imao razlog za prigovor sto se tice sudjenja ?
Jesi vidio ko im je konobar?WestTrebina je napisao/la:Jesu, yebem im familiju. Umjesto u jagomir oni njega doveli da normalizuje savez.Benzapen je napisao/la:Kakvi bolesnici sunce ti poljubim. Klasični Jagomirski isprdak.WestTrebina je napisao/la:Doveli cetalja da normalizuje savez, on ih slagiro![]()
![]()
![]()
Jesu sa Kiseljakomsamoposteno je napisao/la:[quote="simidobar"Pusti to ne znaju.. Vidi se da morz nije amater ko miske pa da gubi vec kupljene titule.. On to sistematski od prvog kola rjesava..samoposteno je napisao/la:Zali boze para dadnu sudijama i ne znaju pobjeditredbull93 je napisao/la:Ja sam za to da podrzimo zeljkana u ovoj misiji, ne smije njih niko zajebavati. Cuj 2 penala prosjek da im se ne svira svaku utakmicu, sramota saveza.
Svi plave havatare.
Konobar im je napredovao. Sad je on urednik njihove zvanicne. Voli ga amaw ko lutvu svoganbamacak je napisao/la:
Jesi vidio ko im je konobar?
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Beli98, bhfanatic14, Combattente87, delko, Giuseppe1, HordeSaSjevera, Noke995, rishovski, Rule_hz, zaostrog i 117 gostiju.