Da si pogledao izjavu, znao bi šta je rekao. Zato

Da si pogledao izjavu, znao bi šta je rekao. Zato
Ne pratim tu spodobu.mohikanac12 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:45
Ako si fulio kako @NeretvanskiPesko pisa po sebi.
viewtopic.php?t=490&start=16420
Kazu ugasio acc.![]()
Mostarskog?Virtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 10:43Zar nije simpatično kako je ovo jedina utakmica u sezoni gdje navijači manjeg Mostarskog kluba ne najavljuju pobjede, nigdje ne spominju utakmicu, mir i tišina, kao da se i ne igra utakmica.
Kao nekad navijači Olimpica kad im gostuju Željo ili Sarajevo, samo da prođe, i to je to.
Nemojte od sasvim korektne izjave praviti cirkus.Historicar je napisao/la: ↑22 nov 2019, 14:50"Drugi klub iz Sarajeva nema dobre odnose sa Širokom, ali mi igramo uvijek u dobrim odnosima s njima".Ne razumijem zašto je Osim ovo morao izjaviti ?
Virtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 08:22Nova bravura s Koševa: Klub koji demantira forumaše
Uskoro će se oglašavati oko grafita
Još jedna bravura stigla je s Koševa. Da li je Husref Musemić trener spreman za „odstrel“ u zimskoj pauzi, pitanje se nametnulo par dana uoči ogleda Sarajeva u Mostaru protiv Veleža.
Forumaška dilema, stvarnost ili ima nečega u tvrdnjama upravo na forumima da se ovim pokušava osluhnuti kako diše javnost, ali prije svega navijači. Može biti bilo šta, ali i na ovom pitanju još jednom se pokazala istinitom teza koju mnogi vide, a to je da u bh. klubovima nema sportskih radnika, ili bar je jako malo onih istinskih.
To što je Fudbalski klub Sarajevo demantiralo forumaške priče, u najmanju ruku je neozbiljno.
– Oni su pustili vijest, da vide šta misle navijači, pa sada kao ograđuju se – upravo tako se tumači njihov potez na društvenim mrežama.
Čudno je da i pored PR službe koja odskora zna i engleski, pored višestruko nagrađivane direktorice, a i velikog iskustva koje su „pokupili“ u Vijetnamu, ponovo u jednom od najvećih bh. klubova rade iste stvari.
– Očekujte ubuće da demantiraju grafite – piše jedan forumaš.
Možda je i to moguće, šta sve iz Titove do sada vidjesmo![]()
![]()
Eno sad u Olovu ima i ZOObelosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 17:47Kad pozelim gledati zivotinje, odem u Zoo. Morzeve ne volim nesto![]()
Pusti bola to je nas najveci supkolizacsimidobar je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:22Jel to i vi sutra igrate sa listicom ?![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 10:43Zar nije simpatično kako je ovo jedina utakmica u sezoni gdje navijači manjeg Mostarskog kluba ne najavljuju pobjede, nigdje ne spominju utakmicu, mir i tišina, kao da se i ne igra utakmica.
Kao nekad navijači Olimpica kad im gostuju Željo ili Sarajevo, samo da prođe, i to je to.
![]()
Pa jel moguce.. mislim u redu je da ne gotivis nekog al ovo je tuzno, pravo djecije prozivanje, ni ti ne vjerujes u to al se nedas..![]()
Takodje onaj clanak o demantima, ko je to napisao ? Nema autora tog remek djela novinarstva..![]()
On nas kao proziva nesto a radi deset puta goru stvar... Gluplji i besmisleniji clanak od ovog od juce nisam procitao..
Kod nas je izgleda otvoreno takmicenje izmedju novinara, ko ce vecu glupost napisat..
Ubise vas kompleksi, mi sutra uzivamo u fudbalu i druzenju a vi morate na stimaljke.. vidim ne brine vas listica ko Velez I Sarajevo... zavrsili ste vi to na vrijeme, zato se i ne spominje..
Kako ste veliki i interesantni da ja veze nemam ni kad igrate, odoh sad da vidim..![]()
Virtu4l je napisao/la:Iako još uvijek nisam prebolio prošlogodišnji poraz u Vrapčićima, ovo što Velež radi iz sezone u sezonu je nevjerovatno i vraća vjeru u naš fudbal.
Upravo zato je Velež ono što jeste i gdje god dođem ljudi sa sjetom i respektom pričaju o tom klubu.
Virtu4l je napisao/la:Bravo mostarci! Napokon, drago mi je zbog vas.
Virtu4l je napisao/la:Kupiti Mostarce? Pa oni znaju bolje nego ja da je Velež bio jedan od omiljenih klubova u bivšoj nam državi. Jednostavno Željo i Velež su imali 'ono nešto', vi to ne možete shvatiti. Kad se spomene FK Torpedo, ljudi se sjete Safeta Sušića i tu se priča završava.
Virtu4l je napisao/la:Ne samo Želju, nego i Velež, e to je ono što nikada nećete imati... da vidiš kako ovi stariji kao iz topa krenu... Janjuš, Kojović, Katalinski, Bukal, Sprečo, Hadžiabdić.... a meni dragooooooo
Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Velež dao više dobrih igrača nego Željo i Sarajevo.
Neka bola nemoj ih i bez toga su dozavrat usranidrakensang je napisao/la: ↑22 nov 2019, 18:19Sutra Velez u kombinovanom sastavu, Bobic nece biti na golu a također Fajic, Brandao, Zeljkovic i Manev pocinju s klupe. Dino Hasanovic nece biti u sastavu, njegova velika zelja je da bude spreman za Zeljeznicar. Na golu ce po prvi put poceti mladi golman Alicic. Info iz prve ruke
najvjerovatniji sastav Alicic - Dario - Zvonic - Mrgan - Urdinov - Vehabovic Cosic Osmic Behram Samardzic Cvijanovic
- Zadnji derbi vam sudio vaš bivši igrac