PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- robertkosar
- Kontakt:
Jesil uspio procitat drugDenchi je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:40seku nek povede, jer nema ***** do rimokatoličkerobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:33Cuvaj ti ledja i vugla kad dodjes u rajvoSA, za guzicu ne brini nece niko yebat skutora pa da se nedaj boze razmnoziUstanikSBII je napisao/la: ↑10 dec 2019, 17:08
Kad idem u Sarajevo uvijek čuvam guzicual hvala na upozorenju.
![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ma jok šta je ona riječ poslije zareza, spucali ovi zvjezdice, ne daju reklamirat stranicerobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:48Jesil uspio procitat drugDenchi je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:40seku nek povede, jer nema ***** do rimokatoličkerobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:33
Cuvaj ti ledja i vugla kad dodjes u rajvoSA, za guzicu ne brini nece niko yebat skutora pa da se nedaj boze razmnozi![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Samo obrisi zarez i nista vise

postavirobertkosar je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:54
Samo obrisi zarez i nista viseAko nebude islo postavit cu ti na forum
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UstanikSBII
- Kontakt:
Šta vam je pitari ovo su prepucavanja ne morate mi inbox zatrpati
Odgovorim ja čim stignem malo strpljenja molim vas

Odgovorim ja čim stignem malo strpljenja molim vas

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Opet ugrozen ?UstanikSBII je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:16Šta vam je pitari ovo su prepucavanja ne morate mi inbox zatrpati![]()
![]()
![]()
Odgovorim ja čim stignem malo strpljenja molim vas![]()

Daju ti ba ljudi podrsku da izadjes vise iz tog ormara a ti im vracas klevetama..

Sto ti je nezahvalan covjek..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Nesta meze poce prica bezveze.. 

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Gledaj Stanica sto pjeva
Hvala i doviđenja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Opstina N.Sarajevo u avgustu negdje, cini mi se 16.08., dala 100 000 za izgradnju trafo stanice...
Rok istice za 20 dana , medjutim trafoa ni na vidiku, kažu travu ne treba zagrijavati to radi Lutvo...
Neka, neka neka zagrijava Lutvo,ali dje su pare...
Po ugovoru ,ako Fk Prosjaci ne ispostuju rok moraju tiVra lovu...

Rok istice za 20 dana , medjutim trafoa ni na vidiku, kažu travu ne treba zagrijavati to radi Lutvo...
Neka, neka neka zagrijava Lutvo,ali dje su pare...
Po ugovoru ,ako Fk Prosjaci ne ispostuju rok moraju tiVra lovu...

- robertkosar
- Kontakt:
Sto se ovi sa sugavice blamiraju svake god , Kupuju stampaju majice i ofulaju. Pametnije im je da sljedeci put gologuzi cekaju tko ce biti prvak

Zavuce ga brato..

-
- Kontakt:
Stana zvani legenda kluba, primjer drugima haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
E jufke drage nase, grdna rano oni se raduju pobjedi veHleza, zrinjskog i Sirokog.
Propali ste ko mutanti.
Propali ste ko mutanti.
-
- Kontakt:
Srdjan BitCeZeljoKuHacSampiin Stanic 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
noooooooooooMocMahale444 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:40E jufke drage nase, grdna rano oni se raduju pobjedi veHleza, zrinjskog i Sirokog.
Propali ste ko mutanti.
champion
number 1

Trenutno korisnika/ca: fks74, jolicnikola, MoSaZeLjo1921 i 44 gosta.