PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Za 5 godina samo 3 titule i 3 kupa. Zivjela uprava i korona
Znas onu staru, prvenstvo se dobija na malim utakmicama.Chwila1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:35Željo ih I S K A R A O oba puta, na kraju njima titula.. mene bi stid bilo , iskrenon bracon![]()
Imas tabelu, pogledaj ko je prvi.
Nama svaka opcija odgovara, bujrum placajmo igrace i nastavimo prvensto kad se steknu uslovi, uzurbano.
Sta mislis ko opet ima najbolje uslove i za placati igrace i za nastaviti sezonu i igrati po dvije, tri utakmice sedmicno?
Mislim da vi imate vecih problema od toga, kako ce se prvenstvo zavrsiti.
Kolektivno udaranje u željeznu ploču je ostavilo vidljive posljedice na već ograničen mentalni sklop.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AL fkt njih Velez oba puta tresnuo pa bolji Borac , ne znam za Zrinski i Siroki medjusobni sa Zeljom al oni gledaju nesto ...Evander je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:39Znas onu staru, prvenstvo se dobija na malim utakmicama.Chwila1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:35Željo ih I S K A R A O oba puta, na kraju njima titula.. mene bi stid bilo , iskrenon bracon![]()
Nama svaka opcija odgovara, bujrum placajmo igrace i nastavimo prvensto kad se steknu uslovi, uzurbano.
Sta mislis ko opet ima najbolje uslove i za placati igrace i za nastaviti sezonu i igrati po dvije, tri utakmice sedmicno?
U ligi u kojoj igraju samo Sarajevo i Zeljeznicar, Zeljeznicar bolji. Ako postoji takva liga i ako se prekine, onda je Zeljeznicar sampion.
U ligi gdje igra 12 klubova i gdje je svako sa svakim odigrao po dva puta, ako se nedo Bog prekine radi ovog sraanja, onda je logicno da prvak bude ona ekipa koja je osvojila najvise bodova i tu se nema ko sta buniti.
U ligi gdje igra 12 klubova i gdje je svako sa svakim odigrao po dva puta, ako se nedo Bog prekine radi ovog sraanja, onda je logicno da prvak bude ona ekipa koja je osvojila najvise bodova i tu se nema ko sta buniti.
-
- Kontakt:
Aj ba dosadan si. Nije bitno sto je ostalo jos 11 kola i sto su klubovi kalkulisali mozda i planirali napasti trofej u ovih 11 kola, to nije bitno. Daj ti nama titulu. Dobit cete kar.inu.Evander je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:57U ligi u kojoj igraju samo Sarajevo i Zeljeznicar, Zeljeznicar bolji. Ako postoji takva liga i ako se prekine, onda je Zeljeznicar sampion.
Naravno da je bitno, ali na zalost situacija je ovakva kakva jeste i tu je vjerovatno Zrinjski najvise ostecen, jer su oni mozda se mogli ukljuciti u borbu za titulu. Sto se Zeljeznicara tice, ovo im je super, mogli su samo pasti na tabeli.zeljovac21 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:01Aj ba dosadan si. Nije bitno sto je ostalo jos 11 kola i sto su klubovi kalkulisali mozda i planirali napasti trofej u ovih 11 kola, to nije bitno. Daj ti nama titulu. Dobit cete kar.inu.Evander je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:57U ligi u kojoj igraju samo Sarajevo i Zeljeznicar, Zeljeznicar bolji. Ako postoji takva liga i ako se prekine, onda je Zeljeznicar sampion.
I jos jednom, ja zaista iskreno zelim da se sezona nastavi. Ali ne vidim da to vama nesto moze pomoci, samo ce vas dovesti u tezu situaciju.
Ove sezone sam misliosvrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:47Jesam protiv Ferencvarosa
Fantazija
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 23 mar 2020, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Krov je legao u zadnji cas
Samo da bude sve ok.sa ovim milionskim ugovorom sa Macronom
- svrakino1921
- Kontakt:
Ove sezone smo otisli
Drugi smo na tabeli
I ako se odigra kup mozda osvojimo taj trofej
I sa platama uposlenika?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:18Krov je legao u zadnji cas
- svrakino1921
- Kontakt:
Europa je izborenaStroj1946 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:22I sa platama uposlenika?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:18Krov je legao u zadnji cas
Nek sacekaju pare od Europe
Strpljen-spasen
Znaci prezivljavanje.... Golemosvrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:30Europa je izborenaStroj1946 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:22I sa platama uposlenika?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:18Krov je legao u zadnji cas
Nek sacekaju pare od Europe
Strpljen-spasen
-
- Kontakt:
Ma nastavit ce se, pripremite se vjernamske qraveEvander je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:39Znas onu staru, prvenstvo se dobija na malim utakmicama.Chwila1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 14:35Željo ih I S K A R A O oba puta, na kraju njima titula.. mene bi stid bilo , iskrenon bracon![]()
A licenca?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 mar 2020, 15:21Ove sezone smo otisli
Drugi smo na tabeli
I ako se odigra kup mozda osvojimo taj trofej
Trenutno je više dugova nego prošle godine u ovo doba.
Višestruko!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne zabadaj nos u finansije najveceg BH kluba Zeljeznicara!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 40 gostiju.