Odjavit ce se iz Centra a prijavit u Novi Grad??Jel zna ovaj gdje je sugavica u kojoj opstini ili ti ga opcini??
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Prije dvije godine Lemdara obecao 100 tisuca
Tan i Nam igrali pole-cijele i Nam dobi divove.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Kada su došli, rekli su da su tu da fudbal dignu na viši nivo i da osvajaju trofeje. Izgleda da im je to sekundarno, a primarno je...Kako tušnuti Želju.
Mocni Amaw,mocni zeljkan
Mocni Amaw,mocni zeljkan
Vidim na drugim forumima se vodi diskusija kako bi se vi mogli nazvat Radasinova pricja il nesto slicno,dobro je ne razmisljaju svi vasi navijaci kao vi,ovdje su izgleda samo gluplji dio manijaka ostao
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE IBN ABN NAM TAM KSENOV!
Jedan od prijedloga vasih navijaca
Zagore, zašto mi po dva puta odgovaraš na isti post ? I nije ti to prvi put.
Jel trolaš il si poremećen
Jel trolaš il si poremećen

- svrakino1921
- Kontakt:
Nije, nego ste vi glupi, treba vam više puta reci.
Krenuli da igraju, ali nisu imali slicica.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Od tad vi osvojili jedan kup, mi osvojili dvije titule i dva kupa i evo cekamo trecu titulu

Veliki smo levati, upravu si

Od toliko mogucih, izabrao si ubjedljivo najgluplji nacin da repliciraš na taj post iznad

Uopšte nije bila prica o trofejima i cija je ki.ta veca, vec kako vas azijati prosljeđuju između sebe ko zadnje kur.ave

Tan je tu i salje lovu 31% upravlja a Nam 69%, tako da se ne radujete previse obojica salju lovu 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Kockoglavi
- Kontakt:
A što ga šuknu malim plavimlet3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:57Od toliko mogucih, izabrao si ubjedljivo najgluplji nacin da repliciraš na taj post iznad![]()
![]()
Uopšte nije bila prica o trofejima i cija je ki.ta veca, vec kako vas azijati prosljeđuju između sebe ko zadnje kur.ave![]()

Nas bar proslijede milijarderu a vas lutvi pa ti vidi razlikulet3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:57Od toliko mogucih, izabrao si ubjedljivo najgluplji nacin da repliciraš na taj post iznad![]()
![]()
Uopšte nije bila prica o trofejima i cija je ki.ta veca, vec kako vas azijati prosljeđuju između sebe ko zadnje kur.ave![]()
Od nas azijati napraviše šampione a lutvo,amaw i ustamujic od vas NK Donacija ili ti ga Sadaka city 

Sad ce doci Vanja i nakucati 5-6 ovih
Da podrži malo svoje pajdaše sa foruma

Da podrži malo svoje pajdaše sa foruma

Boli kad su trofeji u pitanjulet3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:57Od toliko mogucih, izabrao si ubjedljivo najgluplji nacin da repliciraš na taj post iznad![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Hrammm1921 i 41 gost.