A borite se za titulu.

Hajmo sad, klanje 1.2.3

Lakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
A borite se za titulu.![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3
Lakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3
rigotina je napisao/la:drago mi je da je tuzlanska sirotinja imala priliku gledati dobar nogomet na televiziji kad već nije uspjela uživo. Da ne bi bilo da nemam duše...
VelikiKemo je napisao/la:kako god loša je Sloboda ahahahahaah a ispod nje i svinjski i CAPAJBO ahahahahahahah i to ovi divovi na -6 ahahahaha jest jest loša Sloboda pravo samo tako nastavite misliti.malo poštovanja protivnika ne bi Vam škodilo al jok,divovi su divovi kad plaho zaostaju ahahahahahaha
rigotina je napisao/la:drago mi je da je tuzlanska sirotinja imala priliku gledati dobar nogomet na televiziji kad već nije uspjela uživo. Da ne bi bilo da nemam duše...
Rinuka je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Sta je tuzlaci, vise mostaraca bude na gostovanju po kisi nego vas na domacoj utakmici?![]()
Hajmo sad, klanje 1.2.3
Pa mostarcima je blize doci do listice, nego ovim sa majevice na tusanj![]()
PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
FrantoBauzek je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
Da se Zeljo bori za titulu, vidjeli bi. Da se bori...![]()
![]()
PipiDugaCarapa je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Čuj 3500 ih došlo na utakmicu protiv direktnog konkurenta, ni manje ni više već za titulu.![]()
Da se Zeljo bori za titulu, vidjeli bi. Da se bori...![]()
![]()
10.000 na Grbavici kad se ne bori, 500 u Vrapčićima kad se ne bori.. Eh, da se bori
FrantoBauzek je napisao/la:Eh eh, i ja kazem..![]()
PS: nerealni su ti podaci, pogotovo kad je kisa danas padala iz kabla i neatraktivan protivnik. Ali nema veze, malicioznost je slamka spasa u nedostatku uspjeha vlastitog kluba