Besic je napisao/la:Tacno ne znas koga bi podrzo
Sarajevo i Radovca

Besic je napisao/la:Tacno ne znas koga bi podrzo
Hum94 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nista cudno, pa njihova zvanicna stranica je nesto slicno napisala, zvanicna. Cak mislim da si ti postavio jednom
Nemamo mi jos zvanicne,imaju 2-3,a jedna koja trenutno ima 50000 clanova na dobrom je putu da postane sluzbena...
Sta te cudi sto ima ovakvih komentara,bolje po svojim cesljajte pa ih ovde ljepite...
coelho41 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Bgm manje na ovim slikama lici na covjekolikog majmuna, proljepsao nam se Poćeraš. Mislim i dalje je seljacina teska ocigledno, al bar normalnije izgleda.
Kako te bolan nije stid prozivat nekog na forumu na osnovu izgleda; ko si to ti da ocjenjujes neciji izgled...e jado jadni
Memara je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nista cudno, pa njihova zvanicna stranica je nesto slicno napisala, zvanicna. Cak mislim da si ti postavio jednom
Čuj zvanična, a ne znam nisam to ja postavio ali sigurno ništa novo od njih. Ako slične komentare poslije jedne utakmice nađeš na zvaničnim fb stranicama klubova Sarajeva, Slobode, Veleža, Željkana i Čelika, ja ti platim. Nikad ozbiljnog kluba od Zrinjskog sve dok ih ovih pojedinci predstavljaju.
Hum94 je napisao/la:Nepada mi napamet ic po tim stranicama,jednostavno me ne zanimate i boli me neka sta ce ko napisat,meni je dovoljno i ovde na ovim forumu koliko mrznje,sovinizma i fasizma izbacujete prema svemu sto nije bosnjacko ili po vama ljepsem za cut probosanskom.
Aj cao
FrantoBauzek je napisao/la:Raonffa je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:
Koji je ono Zeljo? Peti, sesti?![]()
Znam brate. tesko za srce gledati Slobodu na celu kolone. Nije ti lako
Teško brate kad ti navijač Slobode kaže da ti klub nema uspjeha, plače mi se vjeruješ li
Pa ja, nije lako, vjerujem ti. Pogotovo kada covjek zivi u iluziji, pa pogled na tabelu ekspresno vraca u realnost![]()
Evo ostario sam, slabost neka i u ledjima hvata. Uzimam stari foto album da pogledam, kako sam bio nekad mlad i jak. Vako po stare dane, kada moj Zeljo nema snage, jedino mi to preostaje. Joj jesmo dobri bili, jooj jooj bili bili![]()
Hum94 je napisao/la:Memara je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nista cudno, pa njihova zvanicna stranica je nesto slicno napisala, zvanicna. Cak mislim da si ti postavio jednom
Čuj zvanična, a ne znam nisam to ja postavio ali sigurno ništa novo od njih. Ako slične komentare poslije jedne utakmice nađeš na zvaničnim fb stranicama klubova Sarajeva, Slobode, Veleža, Željkana i Čelika, ja ti platim. Nikad ozbiljnog kluba od Zrinjskog sve dok ih ovih pojedinci predstavljaju.
Nepada mi napamet ic po tim stranicama,jednostavno me ne zanimate i boli me neka sta ce ko napisat,meni je dovoljno i ovde na ovim forumu koliko mrznje,sovinizma i fasizma izbacujete prema svemu sto nije bosnjacko ili po vama ljepsem za cut probosanskom.
Aj cao
SlevinKelevra je napisao/la:A, jesu ljudi potpaljivi yebote... Odjednom, jedan seljak sa tribine predstavlja sve tuzlake, jedan zadojenko iz Splita (cini mi se) predstavlja sve bh hrvate...
amazon je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:A, jesu ljudi potpaljivi yebote... Odjednom, jedan seljak sa tribine predstavlja sve tuzlake, jedan zadojenko iz Splita (cini mi se) predstavlja sve bh hrvate...
Kakvi su to bh hrvati majke ti. Hrvati su u Hrvatskoj.
Besic je napisao/la:Sarajevo bez Radovca naravno
SlevinKelevra je napisao/la:amazon je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:A, jesu ljudi potpaljivi yebote... Odjednom, jedan seljak sa tribine predstavlja sve tuzlake, jedan zadojenko iz Splita (cini mi se) predstavlja sve bh hrvate...
Kakvi su to bh hrvati majke ti. Hrvati su u Hrvatskoj.
Jesu ako ti je BiH od Bascarsije do Marin Dvora
amazon je napisao/la:
Od Bascarsije do Marijan Dvora ima pravoslavaca, katolika i muslimana, kao sto ima u cijeloj Bosni i Hercegovini (tj svi smo mi bosanci i hercegovci bilo koje vjere). Hrvati su u Hrvatskoj koliko sam ucio historiju.
SlevinKelevra je napisao/la:amazon je napisao/la:
Od Bascarsije do Marijan Dvora ima pravoslavaca, katolika i muslimana, kao sto ima u cijeloj Bosni i Hercegovini (tj svi smo mi bosanci i hercegovci bilo koje vjere). Hrvati su u Hrvatskoj koliko sam ucio historiju.
Kad vec imas internet iskoristi ga da se malo informises. Zavrsili smo.