Prije da je vodoinstalater.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pio pive na bausteli i pravio slicure od odbacenih gajbi.
i ja razmisljam, nije se valjda bacao sa skele
šta reče ovaj komentator na HRTu (neznam šta mu bi da gledam na HRTu) da je hanavald imao probleme sa alkoholom i drogom? to nisam još nikad čuobranimir85 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:36Jednostavno takva sezona ,ništa čudno za skokove .akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:25sto je Kobayashi ovako grohnuo
bokte koliko slovenskih, austrijskih i norverskih zastava u top 30
Granerud zasluženo,još je s nižeg zaletišta danas imao najduži skok i najbolja trojka u sezoni na prva tri mjesta.
Prvi norvežanin nakon 15god. i Jacobsena s osvojenom turnejom,Njemci 20+ godina bez pobjednika na turneji.
Vidim da si izbrisao ,na brzinu si googlaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:06nema sanse da je proslo 15 godina od te titule Jacobsenabranimir85 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:36Jednostavno takva sezona ,ništa čudno za skokove .akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:25sto je Kobayashi ovako grohnuo
Granerud zasluženo,još je s nižeg zaletišta danas imao najduži skok i najbolja trojka u sezoni na prva tri mjesta.
Prvi norvežanin nakon 15god. i Jacobsena s osvojenom turnejom,Njemci 20+ godina bez pobjednika na turneji.
njega se dobro sjecam, bila je ona prica da ga je onaj norveski selektor vidio na nekoj gradjevini, radio na nekoj skeli il' sta vec i prepoznao u njemu talent za ski skokove
Mislim da su svi tada imali svakakvi psihički problema pa su svašta uzimali od njega,Scmitta,Peterke,Goldija...jestamaji je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:18šta reče ovaj komentator na HRTu (neznam šta mu bi da gledam na HRTu) da je hanavald imao probleme sa alkoholom i drogom? to nisam još nikad čuobranimir85 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:36Jednostavno takva sezona ,ništa čudno za skokove .akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:25sto je Kobayashi ovako grohnuo
znam da je imao neke depresije ili psihičke probleme ili tako nešto, ali ovo drugo mi je skroz novo!
Skokovi su uvijek imali malu bazu pratilaca ,samo prije 25 godina nisi mogao birati šta ćeš gledati ,već šta ima
ima i do toga ali daleko da je to glavni razlog
pa to obično ide jedno s drugimjestamaji je napisao/la: ↑06 jan 2023, 19:18šta reče ovaj komentator na HRTu (neznam šta mu bi da gledam na HRTu) da je hanavald imao probleme sa alkoholom i drogom? to nisam još nikad čuobranimir85 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:36Jednostavno takva sezona ,ništa čudno za skokove .akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:25sto je Kobayashi ovako grohnuo
znam da je imao neke depresije ili psihičke probleme ili tako nešto, ali ovo drugo mi je skroz novo!
ono stalno mlataranje glavom i kreveljenje, bas retardirano ponasanje.branimir85 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 14:37Zašto ti je Zyla odvratan?
Prvi nakon Malysza koji je odbranio naslov na SPu,ali meni je drago vidjet Wellingera s medaljom,2019 god. je potrgao ACL pa nastupao u Fis cupu da bi jučer uzeo prvu pojedinačnu medalju nakon 2018god.
Prva četvorka iz SK bez medalje na NH.
ženski rekordbranimir85 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:04Jučer je Peter P. imao dosta težak pad na treningu,ali srećom prošao je bez teži ozljeda .
Mlada kanađanka Loutitt postala svjetska prvakinja na velikoj , a samo prije mjesec dana postala je juniorska
prvakinja.Prva serija je bila totalni šou zbog stalni promjena vjetra i zaletišta gdje je Lundby skočila i rekord skakonice.
Danas su M kvale na LH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.