Bejker Mejfild

Moderator/ica: rio_Ferdy88
BocaJuniors1905 je napisao/la:Šteta što Mahoms nije sinoć igrao bila bi to baš perverzija od utakmice, ovako mi je malo čudno da su Pekersi dobili malo na silu jer je odbrana Kanzasa katastrofa, a i odbrana Pekersa izgleda popušta pomalo. Biće krvi u plejofu između Najnersa, Sejntsa, Pekersa, DalasaNFC je uvijek za tri koplja zanimljiviji od AFC-a. Te ekipe imaju više navijača i gledaniji su po statistici od ekipa iz AFC-a.
Bejker Mejfild
jestamaji je napisao/la:BocaJuniors1905 je napisao/la:Šteta što Mahoms nije sinoć igrao bila bi to baš perverzija od utakmice, ovako mi je malo čudno da su Pekersi dobili malo na silu jer je odbrana Kanzasa katastrofa, a i odbrana Pekersa izgleda popušta pomalo. Biće krvi u plejofu između Najnersa, Sejntsa, Pekersa, DalasaNFC je uvijek za tri koplja zanimljiviji od AFC-a. Te ekipe imaju više navijača i gledaniji su po statistici od ekipa iz AFC-a.
Bejker Mejfild
to oko navijača je fama, jeste NFC zeru ispred ali to je uglavnom zbog toga što su tamo ove stare ekipe tipa meda, sireva i naravno kauboji. ali nije ni AFC za zanemariti, steelersi imaju najviše putujućih navijača u NFLu, čak više i od packersa koji se time vole puhati, a brownsi i kompletan AFC west (osim chargersa) nisu za zanemariti. e sad što te većinom pijane i dobrim dijelom asocijalne fanove iz AFC niko ne želi vidjeti u svome gradu to je nešto drugo!![]()
apropo mahomesa, vratiće se taj brzo i onda ide akobogda playoff jak do bola. AFC championship u kome KC degažira tomicu i bilija u penziju i to u foxborou bi volio vidjeti, a onda superbowl protiv koga god iz NFC. ko u NFC uđe u playoff taj sigurno nije za podvoz!
Amarinho je napisao/la:Bio sam na 4 stadiona u Americi u zadnjih par godina, mogu se uglavnom slozit sa jestom. Nije fer uporedit americku NFL atmosferu i navijace naprimjer sa „evropskim“ fudbalom, jbg na Bilinom Polju je 1000x bolje atmosfera nego na bilo kojem stadionu gdje sam bio. Ali kad bi morao napravit ranking, taj bi izgledao odprilike ovako:
#1 Seattle CenturyLink Field
Odlican stadion, nije daleko od samog centra grada, Baseball stadion je odmah pored i uglavnom sve sto ima veze sa sportom je oko tih stadiona, ima dosta kafica, nesto u stilu Puba, gradski prevoz odmah do stadiona. Organizacija vrlo dobra, poslje tekme se raja brzo razidje. Navijaci su od ovih sto sam ja sad bio najludji i najglasni. Ono kad je 3rd down za protivnika bukvalno i djecak od 5 godina se dere, jedva cujes osobu pored sebe.
#2 Chicago Soldier Field
Hvala Dadi, jer bez njega ne bih nikad imao priliku osjetit car pravog americkog “Tailgate”.Stadion isto odprilike u centru grada i navijaci su ok. Organizacija onako, bio je jedan jedini ulaz za nas 50’000 ili koliko vec stane na stadion. Ne znam kako bih se vratio sa stadiona bez Dade, valjda pjeske 45min do Hotela. Jedini minus su iskreno navijaci, imao sam osjecaj da je to neka elita sad ili ti ga “babini sinovi” sto bi mi rekli. Mozda je razlog toga sto je bila prva tekma i cijene zestoke. Brzo izgube zivce i pljuju svoje igrace (Trubi vec zvizdali nakon drugog 3&out).
#3 Foxboro Gillete Stadium
Slicno kao u Chicagu, starij ljudi na stadionu, valjda vecina ima sezonsku pa idu stalno isti. Nisu sad neki navijaci, ne galame, ne podrzavaju, sjede svi i rokaju pomfrit i hamburgere. Vodili Patsi protiv Texansa tada 27-13 ili tako nesto i u 4th Quarteru pola stadiona izlazi. Organizacija je KATASTROFA iz Foxboroa nazad u Boston ti treba 2-3 sata, od toga sat dok izadjes iz Parkinga. Valjda levatski potez sto nisam trazio neki gradski prevoz.
#4 Miami Hard Rock Stadium
Ovo je kao da ides gledat Arsenal ili Barcelonu pa ono 90% turista bude na stadionu. Dosta ljudi sa dresovima nekih tamo desetih ekipa sto uopste ne igraju. Stadion dosta daleko od centra tako da moras vozit sam, Parking 100 dolara ispred stadiona, kao da cu ga uzet mjesec dana a ne 4 sata.
Najcudnije mi je, valjda to sto sam Bosnjo i iz evrope… da uopste nema problema ako si u gradu/oko stadiona/na stadionu a nosis dres protivnicke ekipe. Cak i oni najludji rivali Packersi i Bearsi… pa bilo oko mene bar 5 ljudi sa dresovima Packersa i niko ih nije provocirao. Sta mislis kod nas odes sa dresom Zelje na zapad.
Amarinho je napisao/la:Bio sam na 4 stadiona u Americi u zadnjih par godina, mogu se uglavnom slozit sa jestom. Nije fer uporedit americku NFL atmosferu i navijace naprimjer sa „evropskim“ fudbalom, jbg na Bilinom Polju je 1000x bolje atmosfera nego na bilo kojem stadionu gdje sam bio. Ali kad bi morao napravit ranking, taj bi izgledao odprilike ovako:
#1 Seattle CenturyLink Field
Odlican stadion, nije daleko od samog centra grada, Baseball stadion je odmah pored i uglavnom sve sto ima veze sa sportom je oko tih stadiona, ima dosta kafica, nesto u stilu Puba, gradski prevoz odmah do stadiona. Organizacija vrlo dobra, poslje tekme se raja brzo razidje. Navijaci su od ovih sto sam ja sad bio najludji i najglasni. Ono kad je 3rd down za protivnika bukvalno i djecak od 5 godina se dere, jedva cujes osobu pored sebe.
#2 Chicago Soldier Field
Hvala Dadi, jer bez njega ne bih nikad imao priliku osjetit car pravog americkog “Tailgate”.Stadion isto odprilike u centru grada i navijaci su ok. Organizacija onako, bio je jedan jedini ulaz za nas 50’000 ili koliko vec stane na stadion. Ne znam kako bih se vratio sa stadiona bez Dade, valjda pjeske 45min do Hotela. Jedini minus su iskreno navijaci, imao sam osjecaj da je to neka elita sad ili ti ga “babini sinovi” sto bi mi rekli. Mozda je razlog toga sto je bila prva tekma i cijene zestoke. Brzo izgube zivce i pljuju svoje igrace (Trubi vec zvizdali nakon drugog 3&out).
#3 Foxboro Gillete Stadium
Slicno kao u Chicagu, starij ljudi na stadionu, valjda vecina ima sezonsku pa idu stalno isti. Nisu sad neki navijaci, ne galame, ne podrzavaju, sjede svi i rokaju pomfrit i hamburgere. Vodili Patsi protiv Texansa tada 27-13 ili tako nesto i u 4th Quarteru pola stadiona izlazi. Organizacija je KATASTROFA iz Foxboroa nazad u Boston ti treba 2-3 sata, od toga sat dok izadjes iz Parkinga. Valjda levatski potez sto nisam trazio neki gradski prevoz.
#4 Miami Hard Rock Stadium
Ovo je kao da ides gledat Arsenal ili Barcelonu pa ono 90% turista bude na stadionu. Dosta ljudi sa dresovima nekih tamo desetih ekipa sto uopste ne igraju. Stadion dosta daleko od centra tako da moras vozit sam, Parking 100 dolara ispred stadiona, kao da cu ga uzet mjesec dana a ne 4 sata.
Najcudnije mi je, valjda to sto sam Bosnjo i iz evrope… da uopste nema problema ako si u gradu/oko stadiona/na stadionu a nosis dres protivnicke ekipe. Cak i oni najludji rivali Packersi i Bearsi… pa bilo oko mene bar 5 ljudi sa dresovima Packersa i niko ih nije provocirao. Sta mislis kod nas odes sa dresom Zelje na zapad.
jestamaji je napisao/la:vidjećemo, treba ti season best od JuJua da ostaneš sa pozitivnim skorom. ja podržavam dugačak jezik na fantaziju i baš zato će biti cool kad poslije svih ispada samouvjerenosti padneš na 4:4
Edin TM87 je napisao/la: ↑29 okt 2019, 01:41Ybga sam sam sebe uyebo da valja. Samo da sam ostavio Tannehila gotovo bi bilo, al' neki me djavo natjera da uletim dan prije i izbacim ga, isto tako ranije izbacim onog Metcalfa levata i on ga pokupi kad puff 2TD sa 13 yardijestamaji je napisao/la: vidjećemo, treba ti season best od JuJua da ostaneš sa pozitivnim skorom. ja podržavam dugačak jezik na fantaziju i baš zato će biti cool kad poslije svih ispada samouvjerenosti padneš na 4:4da ne pricam o Chubbova 2 fumblea od tog drugi na ulasku u endzonu
![]()
Jednostavno ne dade se nesto ove hefte, ali nebitno ti mi svakako nisi prijetnja, pokazao si sve trejdom odbrane Patsa za Locketta![]()
Ovi nemaju akciju za Jujua, Miami ce ih bagelovat...
Naravno da nema kad igramo sa tri TE plus nam je 2. WR na IR od prvog kola. Jos jedan dokaz kakav je umjetnik Reich, sa ovakvim WR i rezervnim QB hladno uzima diviziju da ne kazem da smo bye. Pascal bi danas mogao imat dobru utakmicu a mozda se Reich bazira totalno na run.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:43Hilton out a nemas koga pokupiti iz Coltsa na FF....toliko o ekipi.
Nekako sam Pascala uzeo, neka ga barem na klupi xD
Pascal je primary wr, mozes ga start slobodno.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2019, 10:43Hilton out a nemas koga pokupiti iz Coltsa na FF....toliko o ekipi.
Nekako sam Pascala uzeo, neka ga barem na klupi xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.