edit;još kasnije čovjek pliva štafetu gdje su velike šanse da uzme još jedno zlato
Moderator/ica: rio_Ferdy88
ne, sutraPogba je napisao/la:Je li danas finale?
Zao mi Holandjanke,ali i ovo je dobro za nju,s obzirom koliko dugo traje jos uvijek je na vrhunskom nivou ali protiv Sare nije mogla..inace mozes li mi ti objasniti zasto plivaci nisu toliko dugovjecni kao neki ostali sportisti,jos kad uzmem u obzir da je sport bez kontakta nije mi jasno kako ih 90% osvaja medalje do 28-e godine ili mi se cini pogresnobranimir85 je napisao/la:Sarah![]()
umalo opet da sruši WR,možda prvo ime ovog SP-a,Jojo još jedna medalja,manuel srušila AR,čak tri ispod 24s
edit;Jojo je srušila svoj osobni rekord i prvi put išla ispod 24s,a o kakvoj se trci radi govori da prošle godine na OI nitko nije plivao ispod 24s kad je Blum uzela zlato.
uh to je znastveno pitanje,ima tu istine da do 28-30 godine se osvaja većina medalja to više mislim na muškarce,jer žene i prije prestaju ali zato i prije postanu konkurentnije -to je normalno jer se one i prije razviju ,ali to ima veze sa gipkošću kostiju tako sam bar slušao ,iako sam ja laik koji obožava plivanje,sad bi nam neki stručni trener dobro došaoSlatinash_7 je napisao/la:Zao mi Holandjanke,ali i ovo je dobro za nju,s obzirom koliko dugo traje jos uvijek je na vrhunskom nivou ali protiv Sare nije mogla..inace mozes li mi ti objasniti zasto plivaci nisu toliko dugovjecni kao neki ostali sportisti,jos kad uzmem u obzir da je sport bez kontakta nije mi jasno kako ih 90% osvaja medalje do 28-e godine ili mi se cini pogresnobranimir85 je napisao/la:Sarah![]()
umalo opet da sruši WR,možda prvo ime ovog SP-a,Jojo još jedna medalja,manuel srušila AR,čak tri ispod 24s
edit;Jojo je srušila svoj osobni rekord i prvi put išla ispod 24s,a o kakvoj se trci radi govori da prošle godine na OI nitko nije plivao ispod 24s kad je Blum uzela zlato.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.