BiH Scout - video analiza bh. igraca na jednom mjestu
-
- Kontakt:
BiH Scout - video analiza bh. igraca na jednom mjestu
Posto vec radim i imam mogucnosti da uradim neke video zapise nasih igraca mislim da bi bila dobra stvar da na forumu ima jedna ovakva tema gdje ce na jednom mjestu biti video zapisi nasih igraca. Video zapisi bi bili uploadani na vimeo i pod passwordom objavljeni ovdje tako da bi svako koga interesuje mogao vidjeti i posluziti se analizom. Mislim da nesto ovakvo u BiH jos nije radjeno, a ubijedjen sam da ni u reprezentaciji ne rade ovakve stvari iako bi trebali.
Zelim da napomenem da od ovog posla nemam nikakvu licnu korist niti mogucnost da na neki nacin monetizujem ovaj rad.
Prije svega zelim da vidim da li admin dopusta nesto ovakvo na forumu?
Zelim da napomenem da od ovog posla nemam nikakvu licnu korist niti mogucnost da na neki nacin monetizujem ovaj rad.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ne vidim zasto bi bilo zabranjeno, slobodno uploadaj. Cekamo 

for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cekamo video analize talenata poput Vladana Kovacevica i Besima Serbecica, buducnost reprezentacije BiH. Ako ti zatrebaju gifovi od Mujakica imam sve na desktopu.
⚜️~⚜️~⚜️
Čekamo analizu Vladana Kovačevića milionskog golmanaWandelanoite je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:40Posto vec radim i imam mogucnosti da uradim neke video zapise nasih igraca mislim da bi bila dobra stvar da na forumu ima jedna ovakva tema gdje ce na jednom mjestu biti video zapisi nasih igraca. Video zapisi bi bili uploadani na vimeo i pod passwordom objavljeni ovdje tako da bi svako koga interesuje mogao vidjeti i posluziti se analizom. Mislim da nesto ovakvo u BiH jos nije radjeno, a ubijedjen sam da ni u reprezentaciji ne rade ovakve stvari iako bi trebali.

Uz Zmajeve Euro nikada nisu vidjeli ni Armenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Crna Gora, Kipar, Estonija, Farska Ostrva, Gruzija, Gibraltar, Izrael, Kazahstan, Kosovo, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Moldavija i San Marino.
Uskoro nije vise "milion" golman. 

-
- Kontakt:
Vladan Kovacevic.
MES QUE UN CLUB!
@Wandelanoite daj nam Viscu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta.Ostatak sam spiskao.
G.B.
G.B.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.