Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moderatori/ce: insider,Monolog,gaston,Puma,bodi123
Kako psg štima partije
Jel tenis lakše pogoditi nego nogomet?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma ne mogu more s mola pogodit u zadnje vrijeme.
SLOBODA ILI NIŠTA
for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DeRozan 26,5 over (Indiana najgore brani SG poziciju u ligi uz SAC, 26.2ppg primaju, Turner uglavnom dropa kada brani pnr, a on je najjači u mid-rangeu)
Wood over (ako bude igrao, GTD je). Tip dobija na još većem VALUE ako ne bude igrao Porzingis, s obzirom da je najbolji PNR defender lige. Washington je 5. najgora centarska odbrana lige (23ppg) (slika ispod), Gafford baš kriminalno brani većinu situacija što 1 na 1, što pnp koji Wood jako voli s obzirom da ima običaj izdvojiti se na stranu i šutati trojku ili poludistancu odma po prijemu lopte. Ako Porzingis ne bude igrao, meni je jako dobar tip ovo za večeras, jer se i centarska rotacija Washa automatski smanjuje i ostaju na Gaffordu i rahmetli Taju Gibsonu.
Igrao bih Whitea manje, čisto jer nema pola ekipe za Boston večeras i iskreno očekujem BO, kada ih je Magic onako, još večeras bez Browna, vjerovatno će i Heat.
Izbjegavajte Tatuma overe, realan je, ali sinoć je imao povredu malu + mogućnost blowouta s obzirom da nema Browna, Brogdona, Smarta i Roba

Wooda nema u ponudi u Premieru?
Fine su ti analize, ispratio sam pa sretno

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ubacit će ga kasnije ako izađe vijest da igra, sad je mala ponuda jer ih ima dosta GTD i ques. za večeras, pa kad izađu vijesti oni samo ubace ove što igraju, spori su sa updateima na postojeće granice, pa se može dosta novca uzeti, ali zeza uslov 5
- baboedindzeko09
- Kontakt:
1/2, wood kv1, mitchell 24 na kraju, 6 vezanih šuteva u 4/4 profulao i 2x za produžetke, šteta
Mitchell burazer odlicno poceo, kasnije nije mogao more sa broda pogoditi, u 4. cetvrtini promasio apsolutno svebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 03:581/2, wood kv1, mitchell 24 na kraju, 6 vezanih šuteva u 4/4 profulao i 2x za produžetke, šteta

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Evo jedan tip za veceras, kalendarski barem, u realnosti je to i dalje sutra
dok mi je na pameti, vjerujem da bar dijaspora moze na sitno probati jer kod nas ne vidjeh da ovo ima u ponudi

Lijevi tip valjda znaci da ce Valencia imati vise kartona od Athletica, vjerujem u to
Njenog trenera je slavni pjevac Jala Brat davnih dana opjevao (“…lomim Gennaro Gattuso…”), sto je dokaz koliko je njegova ratobornost poznata i van fudbalskog svijeta
Ozbiljno, prenio je to i kao trener i iako Valencia ne djeluje prgavo kao na pocetku sezone vjerujem da bi ovaj tip mogao proci, zbirovi kartona su na velikim granicama i nema tu valuea za mene obzirom da je kup, iako je Del Cerro Grande za vikend maltene za svaki foul dao karton u prvom poluvremenu sumnjam da ce takvo sta ponoviti nocas, jedna se utakmica igra i nekako malo vise sanse za prolaz dajem Bilbau, a Sismisi zeljni dokazivanja i s agresivnom igrom vjerujem da mogu doci do kartona vise od Athletica
Ako ko isprati, sretno!

Lijevi tip valjda znaci da ce Valencia imati vise kartona od Athletica, vjerujem u to

Njenog trenera je slavni pjevac Jala Brat davnih dana opjevao (“…lomim Gennaro Gattuso…”), sto je dokaz koliko je njegova ratobornost poznata i van fudbalskog svijeta

Ozbiljno, prenio je to i kao trener i iako Valencia ne djeluje prgavo kao na pocetku sezone vjerujem da bi ovaj tip mogao proci, zbirovi kartona su na velikim granicama i nema tu valuea za mene obzirom da je kup, iako je Del Cerro Grande za vikend maltene za svaki foul dao karton u prvom poluvremenu sumnjam da ce takvo sta ponoviti nocas, jedna se utakmica igra i nekako malo vise sanse za prolaz dajem Bilbau, a Sismisi zeljni dokazivanja i s agresivnom igrom vjerujem da mogu doci do kartona vise od Athletica
Ako ko isprati, sretno!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Ljubav je motiv što snagu nam daje, sve dok igra Željo naša borba će da traje!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci..."
Kapiten Blue Traina
Ljubav je motiv što snagu nam daje, sve dok igra Željo naša borba će da traje!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci..."
Kapiten Blue Traina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.