Zajednički listić-Sigurice dana
Moderatori/ce: Monolog,insider,Puma,bodi123,gaston
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Zajednički listić-Sigurice dana
2.par
Zhizhen Zhang vs Henri Squire 1 1.45 (18:00)
Prvo kolo čelendžera u Koblencu donosi duel domaćeg igrača Skvira i kineza Žanga.Oba igrača igru baziraju na jakom servisu i forhendu.Smatram da su i servis i forhend kvalitetniji kod Žanga što bi obzirom na to da se meč igra u dvorani na tvrdoj podlozi trebalo biti presudno u ovom meču.
4/4
Zhizhen Zhang vs Henri Squire 1 1.45 (18:00)
Prvo kolo čelendžera u Koblencu donosi duel domaćeg igrača Skvira i kineza Žanga.Oba igrača igru baziraju na jakom servisu i forhendu.Smatram da su i servis i forhend kvalitetniji kod Žanga što bi obzirom na to da se meč igra u dvorani na tvrdoj podlozi trebalo biti presudno u ovom meču.
4/4
3. par
Derby - West Ham Derby [email protected] 20:45.
Po meni je ponedjeljak uvijek najbolje preskociti
ispratit cu vasa dva para i ovaj da imam sta pratiti i da mi je zanimljivije gledati mec. Ovo mi je fina kvota da Derby zabija gol, u dobroj su formi sa 6 pobjeda zaredom i ovdje bi mogli makar gol zabiti, a ne bi me iznenadio ni njihov prolazak ako WH izadje sarenim sastavom. Sigurica nije ali obzirom da ja igram vecinom samo nogomet danas je tanka ponuda ( do NBA veceras ), slobodno ko zeli moze preskocit par.
Derby - West Ham Derby [email protected] 20:45.
Po meni je ponedjeljak uvijek najbolje preskociti

for this life i cannot change
1974. 1975. 1976. 2001. 2013. 2020!
31.01.2023.
1. par
20:30 Partizan - ASVEL [email protected]
Partizan ulazi u ovaj meč osokoljen pobjedom nad vječitim rivalom na njihovom parketu u prošlom kolu Evrolige. U punoj Areni, pred 20.000 navijača, Partizan bi bio favorit i protiv jačeg protivnika. Partizan u zadnjih 6 mečeva ima skor 4-2, dok ASVEL ima skor 2-4. Partizan se bori za plasman u top 8, dok ASVEL tavori pri dnu tabele. Meni je ovo zicer dana.
2/3
1. par
20:30 Partizan - ASVEL [email protected]
Partizan ulazi u ovaj meč osokoljen pobjedom nad vječitim rivalom na njihovom parketu u prošlom kolu Evrolige. U punoj Areni, pred 20.000 navijača, Partizan bi bio favorit i protiv jačeg protivnika. Partizan u zadnjih 6 mečeva ima skor 4-2, dok ASVEL ima skor 2-4. Partizan se bori za plasman u top 8, dok ASVEL tavori pri dnu tabele. Meni je ovo zicer dana.
2/3
- SantiCazorla08
- Kontakt:
2.par
Maximilian Marterer vs Vitaliy Sachko 1 1.40 (19:30)
Duel prvog kola čelendžera u Koblencu između domaćeg igrača Marterera i ukrajinca Sačka.Marterer na ovaj turnir dolazi nakon neuspješnih kvalifikacija u Melburnu gdje je predao meč prvog kola.Marterer je bio u top 50 igrača na atp listi i ukoliko je potpuno spreman i fokusiran protivnici poput Sačka mu ne bi trebali predstavljati veći problem.Ukrajinac je korektan teniser ali mislim da će sve u ovom meču zavisiti od Marterera.
5/5
Maximilian Marterer vs Vitaliy Sachko 1 1.40 (19:30)
Duel prvog kola čelendžera u Koblencu između domaćeg igrača Marterera i ukrajinca Sačka.Marterer na ovaj turnir dolazi nakon neuspješnih kvalifikacija u Melburnu gdje je predao meč prvog kola.Marterer je bio u top 50 igrača na atp listi i ukoliko je potpuno spreman i fokusiran protivnici poput Sačka mu ne bi trebali predstavljati veći problem.Ukrajinac je korektan teniser ali mislim da će sve u ovom meču zavisiti od Marterera.
5/5
3.par
Virtus Bologna - Crvena Zvezda KP 1 1,60
Virtus nije odustao od pozicije koja vodi u play off, trenutno su udaljeni 2 pobjede za pozicijom koja ih vodi u nokaut fazu, docekuju Crvenu Zvezdu - koja dolazi bez Campazza svi znamo pricu zbog čega omaleni Argentinac ne može igrati mislim i s njim u sastavu da bi ovaj meč izgubili, da se igra u Beogradu druga bi priča bila ovako gostuju osvajaču Eurocupa koji je kompletan. Gostima je upitan H. Martin, tukli su u gostima Albu, Partizan, Olympiakos i Valenciju sve su to pobjede bile na jednu - dvije lopte nikog nisu dobili vise od 4 razlike , sve osim pobjede domaćina za mene je iznenadjenje.
Za one malo hrabrije preporučujem hendikep vise od 7,5 razlike po kvoti 2,70 s obzirom da su izgubili 9 u Beogradu vjerujem da ce pokusati to nadoknaditi u slučaju istog omjera na kraju, tako da bi oni išli dalje.
Virtus Bologna - Crvena Zvezda KP 1 1,60
Virtus nije odustao od pozicije koja vodi u play off, trenutno su udaljeni 2 pobjede za pozicijom koja ih vodi u nokaut fazu, docekuju Crvenu Zvezdu - koja dolazi bez Campazza svi znamo pricu zbog čega omaleni Argentinac ne može igrati mislim i s njim u sastavu da bi ovaj meč izgubili, da se igra u Beogradu druga bi priča bila ovako gostuju osvajaču Eurocupa koji je kompletan. Gostima je upitan H. Martin, tukli su u gostima Albu, Partizan, Olympiakos i Valenciju sve su to pobjede bile na jednu - dvije lopte nikog nisu dobili vise od 4 razlike , sve osim pobjede domaćina za mene je iznenadjenje.
Za one malo hrabrije preporučujem hendikep vise od 7,5 razlike po kvoti 2,70 s obzirom da su izgubili 9 u Beogradu vjerujem da ce pokusati to nadoknaditi u slučaju istog omjera na kraju, tako da bi oni išli dalje.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
4. par
Arouca - Benfica 2 @1,35 (22:15h)
Bez puno priče, tip koji spada po svemu u tu nekakvu siguricu dana. Benfica je prva na tabeli, mora osvajati bodove na ovakvim utakmicama ukoliko želi zadržati prednost. Pretpostavljam da bi mogao doći i neki tip 2 i over 1,5/2,5 gola, to je za hrabije ko želi da pokuša.
1/4
PS: Fulam li i ovo, na hlađenju sam do vikenda.
Arouca - Benfica 2 @1,35 (22:15h)
Bez puno priče, tip koji spada po svemu u tu nekakvu siguricu dana. Benfica je prva na tabeli, mora osvajati bodove na ovakvim utakmicama ukoliko želi zadržati prednost. Pretpostavljam da bi mogao doći i neki tip 2 i over 1,5/2,5 gola, to je za hrabije ko želi da pokuša.
1/4
PS: Fulam li i ovo, na hlađenju sam do vikenda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
31.01.2023.
1. Partizan - ASVEL [email protected] (Willy)
2. Maximilian Marterer vs Vitaliy Sachko 1 1.40 (SantiCazorla08)
3. Virtus Bologna - Crvena Zvezda KP 1 1,60 (samirr)
4. Arouca - Benfica 2 @1,35 (Raonffa)
Ukupna kvota: 4.38
Zadnja izmjena: Willy, dana/u 31 jan 2023, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sve su prilike da ćemo proći još jedan tiket.
Čestitam onima koji su postavili parove. Htio bih da odam priznanje forumašu @SantiCazorla08. Momak rastura čelendžere. Dosad je pogodio 6 parova i svi mečevi su mu prošli bez drame.
Sutra opet Evroliga, fudbal, tenis...

Sutra opet Evroliga, fudbal, tenis...
Ubi Santi brašno u čelendžerima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne pamtim Jel kad lakse tiket prošao, jest da nije neka velika kvota al' bukvalno bez drame sve lagano došlo.Willy je napisao/la: ↑31 jan 2023, 17:2431.01.2023.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Nije još, al' ce biti ako nastavimo u istom ritmu.
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.

- gambler1899
- Kontakt:
Cestitke momci, nisam stigao ova dva dana tipovati, zato cu odma ujutru napisati dok imam vremena.
01.02.2023
1.par 21:00 Roma-Cremonese 1 @1,45
Roma ove sezone igra odlicno, dobro stoje na tabelli u ligi gdje se bore za sami vrh, ista je situacija i u kupu gdje ce probati otoci do kraja, a poznavajući Murinja koji voli sve vrste trofeja ocekujem da i vcr izadje prva postava.
2/2
01.02.2023
1.par 21:00 Roma-Cremonese 1 @1,45
Roma ove sezone igra odlicno, dobro stoje na tabelli u ligi gdje se bore za sami vrh, ista je situacija i u kupu gdje ce probati otoci do kraja, a poznavajući Murinja koji voli sve vrste trofeja ocekujem da i vcr izadje prva postava.
2/2
Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 01 feb 2023, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN!!
2.par 21:00 Montpelier-PSG 2 1.30
Nije neka kvota, ali PSG nakon velikog kiksa kod kuce mora traziti pobjednicki ritam.
Nije neka kvota, ali PSG nakon velikog kiksa kod kuce mora traziti pobjednicki ritam.
⚽FK Garaže⚽
3. par
18:00 Leipzig - Hoffenheim [email protected]
Ovo je utakmica njemačkog kupa. Leipzig je treći u Bundes ligi, ima samo 2 boda manje od vodećeg Bayerna. Kući su odlični, imaju skor 7 2 0 (jedan remi je bio nedavno sa Bayernom). Hoffenheim je u donjem dijelu tabele. Još nisu obezbjedili opstanak. U zadnjih 6 utakmica Hoffenheim ima skor 0 1 5. Dakle sve činjenice govore da bi ovo trebao biti kec.
3/4
18:00 Leipzig - Hoffenheim [email protected]
Ovo je utakmica njemačkog kupa. Leipzig je treći u Bundes ligi, ima samo 2 boda manje od vodećeg Bayerna. Kući su odlični, imaju skor 7 2 0 (jedan remi je bio nedavno sa Bayernom). Hoffenheim je u donjem dijelu tabele. Još nisu obezbjedili opstanak. U zadnjih 6 utakmica Hoffenheim ima skor 0 1 5. Dakle sve činjenice govore da bi ovo trebao biti kec.
3/4
4. par
Mainz - Bayern (20:45) 2 @1,45
Još jedna utakmica njemačkog Kupa, vrlo solidna kvota na Bayern s obzirom protiv koga igraju ali to je posljedica lošijih rezultata na početku ove godine. Mislim da večeras nemaju pravo na kiks, da će Nagelsman izvesti približno najjaču postavu i da Bayern prolazi dalje u regularnom dijelu, sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje.
2/5
Mainz - Bayern (20:45) 2 @1,45
Još jedna utakmica njemačkog Kupa, vrlo solidna kvota na Bayern s obzirom protiv koga igraju ali to je posljedica lošijih rezultata na početku ove godine. Mislim da večeras nemaju pravo na kiks, da će Nagelsman izvesti približno najjaču postavu i da Bayern prolazi dalje u regularnom dijelu, sve ostalo bilo bi veliko iznenađenje.
2/5
- SantiCazorla08
- Kontakt:
5.par
Lloyd Harris vs Francesco Passaro 1 1.35 (16:00)
Drugo kolo čenelendžera na Tenerifima.Sastaju se
južnoafrikanac Haris i talijan Pasaro.Haris se polako vraća nakon povrede desnog ručnog zgloba i zasad mu dobro ide.Na ovaj turnir dolazi iz Melburna gdje je ispao u drugom kolu.Njegov protivnik je jedan od brojnih mladih nada italijanskog tenisa Pasaro.On nije uspio proći kvalifikacije u Melburnu.Obzirom da se turnir igra na tvrdoj podlozi to bi trebala biti prednost za Harisa.Pasaru ipak više odgovara zemlja jer voli igrati duže poene.Kvalitet i iskustvo je na Harisovoj strani i nadam se da će to i presuditi u današnjem meču.Hvala na čestitkama trudiću se da nastavim pozitivan niz
6/6
Lloyd Harris vs Francesco Passaro 1 1.35 (16:00)
Drugo kolo čenelendžera na Tenerifima.Sastaju se
južnoafrikanac Haris i talijan Pasaro.Haris se polako vraća nakon povrede desnog ručnog zgloba i zasad mu dobro ide.Na ovaj turnir dolazi iz Melburna gdje je ispao u drugom kolu.Njegov protivnik je jedan od brojnih mladih nada italijanskog tenisa Pasaro.On nije uspio proći kvalifikacije u Melburnu.Obzirom da se turnir igra na tvrdoj podlozi to bi trebala biti prednost za Harisa.Pasaru ipak više odgovara zemlja jer voli igrati duže poene.Kvalitet i iskustvo je na Harisovoj strani i nadam se da će to i presuditi u današnjem meču.Hvala na čestitkama trudiću se da nastavim pozitivan niz
6/6
Bravo momci za jucer
nisam ispratio ali ste fino pogodili to.

for this life i cannot change
01.02.2023.
1. 21:00 Roma-Cremonese 1 @1,45 (gambler1899)
2. 21:00 Montpelier-PSG 2 1.30 (FCB1986)
3. 18:00 Leipzig - Hoffenheim [email protected] (Willy)
4. 20:45 Mainz - Bayern [email protected],45 (Raonffa)
5. 16:00 Lloyd Harris vs Francesco Passaro 1 1.35 (SantiCazorla08)
Ukupna kvota: 5.35
1. 21:00 Roma-Cremonese 1 @1,45 (gambler1899)
2. 21:00 Montpelier-PSG 2 1.30 (FCB1986)
3. 18:00 Leipzig - Hoffenheim [email protected] (Willy)
4. 20:45 Mainz - Bayern [email protected],45 (Raonffa)
5. 16:00 Lloyd Harris vs Francesco Passaro 1 1.35 (SantiCazorla08)
Ukupna kvota: 5.35
- gambler1899
- Kontakt:
Izvinjavam se kolegama za jucerasnji par, bio je na brzinu prognoziran. Danas CEmo probati drugacije.
02.02.2023.
1. par Real M.- Valencia 1 @1,5
Real nakon kiksa protiv Sociedada i nakon jucerasnje pobjede Barcelone nema pravo na kiks posto zaostaju 8 bodova i moraju zadrzati priključak a Valencia je idealan protivnik za nove bodove.
2/3
02.02.2023.
1. par Real M.- Valencia 1 @1,5
Real nakon kiksa protiv Sociedada i nakon jucerasnje pobjede Barcelone nema pravo na kiks posto zaostaju 8 bodova i moraju zadrzati priključak a Valencia je idealan protivnik za nove bodove.
2/3
FORZA MILAN!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.