admin je napisao/la:Steta... ja taman dogovorio da i za najvecu kvotu februara ipak bude bonus i dosao da javim i sad tek vidim tvoju poruku. nista onda, prebacicemo nekom drugom.
Vazi. Halal olsun. Samo ispunite obecano i obradujte nekog od kolega.

Moderatori/ce: Monolog,insider,Puma,bodi123,gaston
admin je napisao/la:Steta... ja taman dogovorio da i za najvecu kvotu februara ipak bude bonus i dosao da javim i sad tek vidim tvoju poruku. nista onda, prebacicemo nekom drugom.
MrMagnificent je napisao/la:Optuzujes druge a ti si taj koji konstantno manipulise kvotama![]()
Pripazi ga malo @admin
SemirP je napisao/la:admin je napisao/la:u ovom mjesecu ćemo zamijeniti nagrade u igrama. Ono što je davao Mozzart, davaće wwin i obrnuto.
Posto postoji velika vjerovatnoca da cu to biti ja za Wwin ovaj mjesec, zamolio bih cijenjenog admina da odmah posalje mail 'cause ja ne planiram cekati mjesec ili dva zbog bonusa od 100KM.
Policeman je napisao/la:SemirP je napisao/la:admin je napisao/la:u ovom mjesecu ćemo zamijeniti nagrade u igrama. Ono što je davao Mozzart, davaće wwin i obrnuto.
Posto postoji velika vjerovatnoca da cu to biti ja za Wwin ovaj mjesec, zamolio bih cijenjenog admina da odmah posalje mail 'cause ja ne planiram cekati mjesec ili dva zbog bonusa od 100KM.
![]()
Stani u red jer Wwin jos nije meni isplatio bonus za februar tako da bi se mogao nacekati a kako su brzi tvoju nagradu iz marta bi trebali isplatiti nekad tamo u julu
Moram reci da sam 4 puta u nizu pobjednik ove igre na procentenema vise smisla ni igrati
Znaci doslo je do zamjene nagrada novih 100KM imam u Mozzartu
@admin je na potezu
Wwin 100KM
Mozzart 100KM
Fino
admin je napisao/la:pravicemo pauzu sa bonusima za april.
dok ne podignemo sistem da imamo više korisnika, besmisleno je da su stalno isti forumaši u igri.
Torres_9 je napisao/la:odavno na ovom pdfu nisam bio, opet lopovsko takmicenje wwina![]()
pa imate gore nba takmicenje gdje ste ostali duzni mnogima i jos imate obraza opet reklamirati sugavi wwin
admin je napisao/la:samo jedna provjera, cini mi se da smo imali neki pokusaj prevare ovdje...
u martu bonus za wwin je osvojio SemirP, a za mozzart Diablo?
Policeman je napisao/la:Da Semir i ja pobjednici
Kakva prevara je u pitanju![]()
Meni inace jos nije lego bonus iz Mozzarta
Trenutno korisnika/ca: senadrosoner i 6 gostiju.