Koja to bila tekma? Ma to su standardne finte njihove. Vide kladionice da ce van rezona odletili i van svih njihovih granica overi, a ima svijeta i po live sto puca prejake overe i pred tekmu. Kladionica njima svima odredi kad i koliko smiju ici preko/ispod granica i O/U i hendikepa. Nema tu dalje. Ako tim treba da je regularno dobiti 30 razlike i pasti 220 koseva i neko im krene mahati i vikati hanite malo livade, zavrsice se 12 razlike i na 210 koseva. Mi smo budale kad igramo NBA to ne moze Tito dugorocno nesto pogoditi. Stavi 3 tipa NBA na tiket nebitno koliko sitna i sigurna da je kvota, bices milijardu posto yeban pajdo moj.SPY je napisao/la:A sto ne volim kad glupo padnem tiket.. Daju skoro 70 koseva po cetvrtini i dodje zadnja kontam to je to i onda ubace mizernih 30 koseva ajjj u pm
Pajdo primi moje saucesce, ako ce ti biti lakse i ja sam yeban, dosta su mi uzeli od profita jucerasnjeg na fudbalu. Mislim da cu se kaniti totalno ovih prevara i skoncentrisati sad na tenis sto nadolazi i na neke lige i timove u fudbalu koje se moze pofatati.