#1-TIP - Rayo Vallecano - Malaga - Z1 (0-2 gola) - Q: 1.70
Prvi par nakon što sam ustao koji sam pogledao. Uočio sam da se Malaga muči opasno u gostima, u zadnjih 10 utakmica oni ne mogu dati gol u gostima, tačnije samo 2 puta im je to išlo od 'noge' i to ne u ligi.
Zbog trenutačne forme, i jedne i druge ekipe sam se odlučio na tip od 0 do 2 gola, po kvoti 1.70 (premier).
Nadam se da neće doći do ranog gola, pogotovo ne od Malage jer bi to otvorilo dosta mogučnosti za pad ovog tipa.
Za sigurnije se može odigrati Z1X (0-3) ili nešto nesigurno ali izgledno, KP1.
#2-TIP - Augsburg - Schalke - X2 - Q: 1.40
Schalke jedna od boljih ekipa u bundesligi, hvataju taj priključak ka vrhu koji vodi za evropu. Znam da je prerano pričati o tome, ali protiv ekipa kao što su Augsburg o tome se mora voditi računa. U zadnjih 5 međusobnih utakmica, Augsburg nije nikako pobijedio ekipu Schalkea. Priznat ćemo da Augsburg ima nešto bolju formu, ali u prilog ekipi Schalkea ćemo reći da su oni u prije pobjede u zadnjem kolu protiv Hannovera, imali 3 zaista teške utakmice (Leverkusen, Dortmund, Bayern).
Danas moraju ići na pobjedu, ali sam se ipak osigurao ako se desi da uzmu samo bod - koji ne bi trebao biti upitan.
Dodatni tipovi, su PM3 (odg3+) ili ZX2 (3+).
#3-TIP - Milan - Verona - 1 - Q: 1.35
Bez neke detaljne analize, glupo mi je da govorim da je ovo duel protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi i znam da to nije relavantno o sigurnosti tipa, ali ja ću ga ipak staviti na svoj tiket. Milan je ipak trenutno močnija ekipa, kući pružaju lijepe partije dok Verona u gostima zna izvući po bod, što danas neće biti slučaj.
Dodatni tipovi, ZX2 jer očekujem nešto bolju utakmicu sa više golova.
UKUPNI KOEFICIJENT: 3,21 (PREMIER)