Eh, nakon jučerašnjeg(konačno uspješnog)dana, da postavim i tikete koje ću uplatiti kada budem izlazi vani.
Werder - Sampdoria 3+ (1.75) - moram priznati da sam prvo mislio uplatiti čistu jedinicu. Helem, Naldo je van stroja, Ozil je otišao u Real, tako da mi automatski kec dolazi u pitanje. Ono što Werderu ide u prilog je konstantno igranje na 2 ili 3 fronta, što nije slučaj sa Sampdoriom. No, gosti imaju Cassana i Pazzinija koji mogu zabiti svakoj ekipi po(barem) jedan gol. Vrlo je vjerovatno da će ovdje oba tima postići gol.
Gasquet - Berrer 1 (1.5) - Nakon što je jučer dobio odličnog Juznyja, danas mi bogao i Berrer stradati. Gasquet je igrač koji ima kvalitet za top 10(tamo je i bio prije negoli je suspendovan), te ne bi trebao imati problema sa Nijemcom(ovaj je namučio Nadala).
Nalbandian - Isner 1 (1.65) - Kada je u formi i kada "hoće" igrati, Nalbandian je nepobjediv. Jednostavno, tada postaje dimenzija više za sve ostale igrače na Touru, uključujući Nadala i Federera. Isner je igrač koji ima servis i ništa više. Da, igra se na tvrdoj podlozi, ali da bi se dobio Nalbandian mora se napraviti puno više od pukog serviranja. Uostalom, nakon onog meča sa Mahutom, Isner nije ništa napravio.
Soderling - Hewitt 1 (1.45) - Uz Gonzalesa najbolji desni forehand ima Soderling. Uzimajući u obzir njegov servis te formu(iako je izgubio od Nalbandiana), mora se staviti kao favorit. Hewitt je sinoć lakoćom prošao Lua koji je bio povrijeđen. Po meni, čista jedinica, al' moguće je da vidimo 2 na gemove.
Kvota 6.2
Uplata 8 KM
Azarenka - Kirilenko zg 20.5 - over (1.9)
Petrova - Safina 1 (1.8)
Kohlschreiber - Falla 1 (1.45)
Đoković - Troicki (+4.5) 2 (1.85)
Roddick - De Bakker zg 21.5 - over (1.8)
Kvota 16.5
Uplata 3 KM
J. Melzer - Gulbis 2 (1.8)
Nadal - Dent (+5.5) 2 (1.8)
Federer - Istomin (+5.5) 2 (1.8)
Davydenko - Ginepri (+3.5) 2 (1.8)
Basel - Sheriff 1 (1.5)
Kvota 15.7
Uplata 3 KM
I jedan hazarderski, pa kud puklo da puklo.
Federer - Istomin 2 (5.7)
Salzburg - Hapoel T. Aviv 2 (3.65)
Đoković - Troicki 2 (4.7)
Kvota 97.7
Uplata (naravno) 1 KM.
Sretno svima, nadam se da će danas biti dobitaka.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”