Svaka čast na uradjenom poslu upravi, ovo izgleda više nego dobro uz jednu stabilizaciju, jedan veliki napredak u svakom pogledu u i oko kluba, (Rastoka, Hrvanovic, Hasukic, Facic, Berbic, Mustacevic, i ako ubodemo dvojicu od njih trojice Vidovic, Cibra, M. Salihovic puna kapa, Mujcic nam ni ne treba u ovom trenu pored Culuma, Mazica i Berbica, a cuo sam da je rasulo u Banovicima ne bi bilo lose dovest Trumu sa Facom, Milakovicem i Bozicem sreda top.
NK Zvijezda Gradačac
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Zvijezda Gradačac
Po svemu sudeci ovo je najmanji broj odlazaka iz ekipe vec dugo godina. Uz ciljana pojacanja trebali bi biti puno jaci nego u prvom dijelu sezone kada nas ionako nitko nije nadigrao. Puno srece u nastavku
-
- Kontakt:
Jel vi to komšije idete na ulazak 

-
- Kontakt:
Sve super, svaka cast...nego gdje je onaj Combe sto je pisao "deremoooo jaranike", vidim krenulo vas a nema njegove euforije, iako je bilo i kad ste tanki bili skroz 

Jbg teško je -6 zaostajete,teška gostovanja na proljeće Tešanj,Gabela,Gračanica,Konjic,Kosova,Travnik..Glavni kandidati Posušje i Vis bau su najodlučniji a Rudar proviruje iza ćoška.U svakom slučaju puno sreće u nastavku prvenstva.
-
- Kontakt:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Uhh kakav ce ovo sastav biti
Kakvo je stanje sto se tice odlazaka? Kosta Bajic, Sladjan Antic, Samardzic? Jel ima neko da je jos tu ali da je blizu odlaska?
Mislim da je Bajic apsolutno visak sad s obzirom da dolazi Salihovic. Mada nije on kvalitet za Zvijezdu svakako, a sumnjam i da je jeftin.
Samardzic je proigrao pravo kako je Mato dosao. Bio bi nam sigurno koristan igrac ako ostane.

Kakvo je stanje sto se tice odlazaka? Kosta Bajic, Sladjan Antic, Samardzic? Jel ima neko da je jos tu ali da je blizu odlaska?
Mislim da je Bajic apsolutno visak sad s obzirom da dolazi Salihovic. Mada nije on kvalitet za Zvijezdu svakako, a sumnjam i da je jeftin.
Samardzic je proigrao pravo kako je Mato dosao. Bio bi nam sigurno koristan igrac ako ostane.
🌟
-
- Kontakt:
Haman su nam combeta80 uhljebili u upravni odbor pa ga nema ovdje
Salihovic
Idemooo toooooooooo

Salihovic

Idemooo toooooooooo

🌟
Husara ima dva igrača kod nas u klubu i nisza vise čisto profesionalno Berbic i Hasukic, a svako može dovesti igrača ako je kvalitetan pa i Husara.
Uhhh ja rahatluka u upravi
Dzabaluka fina sa limarom, combetom, piskom carsijanerom i edom konobarom.... ljepote jaranike
Nemoram visit po forumu vec lagano sa combetom kafenisem....
Tooooo jaranike
Ideeeeemooooooooooo... covjece pojacanja nije ovakvih dugo bilo....

Sreca kutarisali se matorih ove nove mlade nade nas vade....

Mirnes 34 nije on mator jos
Mrvice odkako je corona isto nema pihhh... fali nam on u upravi jos
Sala na stranu medju glavnim smo kandidatima za Premijer ligu. Treba svako da podrzi Zvijezdu da udjemo vec jednom u tu premijer ligu....
od babe cele Culuma preko Seje celicara (sto golove pravi) do Fikreta hladnjacara....
Svi za jednog a ja sam za sve!!!!

Dzabaluka fina sa limarom, combetom, piskom carsijanerom i edom konobarom.... ljepote jaranike

Nemoram visit po forumu vec lagano sa combetom kafenisem....

Tooooo jaranike

Ideeeeemooooooooooo... covjece pojacanja nije ovakvih dugo bilo....

Sreca kutarisali se matorih ove nove mlade nade nas vade....

Mirnes 34 nije on mator jos

Mrvice odkako je corona isto nema pihhh... fali nam on u upravi jos

Sala na stranu medju glavnim smo kandidatima za Premijer ligu. Treba svako da podrzi Zvijezdu da udjemo vec jednom u tu premijer ligu....

od babe cele Culuma preko Seje celicara (sto golove pravi) do Fikreta hladnjacara....

Svi za jednog a ja sam za sve!!!!

nedostajao si nam combe80,
Idemo oooooo deremooooo
Idemo oooooo deremooooo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta je sa amidze, potpisujel ovih dana?
Sta je sto se tice odlazaka? Ko od igraca jos odlazi? Kosta B.?
Sutra pocinju pripreme pa se valjda vise bude znalo.
Uz ovo sto trenutno imamo ako dode amidza i rezervni golman i maksimalno jos 1-2 odlaska nama ne treba niko vise.
Sta je sa Hrvanovica i Hasuke nigdje nije bilo zvanicno da su potpisali?
Sutra pocinju pripreme pa se valjda vise bude znalo.
Uz ovo sto trenutno imamo ako dode amidza i rezervni golman i maksimalno jos 1-2 odlaska nama ne treba niko vise.
Sta je sa Hrvanovica i Hasuke nigdje nije bilo zvanicno da su potpisali?