Jedna za bracu iz Tuzle, nedjelja vecer uz kvalitetno pice

Moderator/ica: GracanicaAA
Jedna za bracu iz Tuzle, nedjelja vecer uz kvalitetno pice
Ovo mislim za klub jeftina gostovanja, pola sata do sat od Zenice. Bihac jest lijepo, al ne ide se tamo bez jedne noci u hotelu, plus put.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 maj 2023, 15:39Pravi navijači navijaju za Bihać, skupa i daleka gostovanja!![]()
![]()
Hajde vrijeme je malo da se dodje i u ovaj kraj države, dosta ste se barabili po srednjoj bosni. Svakako nismo utakmice odavno odigrali, može se kasnije i na Unuredbull93 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:45Ovo mislim za klub jeftina gostovanja, pola sata do sat od Zenice. Bihac jest lijepo, al ne ide se tamo bez jedne noci u hotelu, plus put.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 maj 2023, 15:39Pravi navijači navijaju za Bihać, skupa i daleka gostovanja!![]()
![]()
Bio sam 3 puta na tekmi u Bihacu!Vecinom smo dolazili dan prije tekme.Lijep grad,dobri ljudi,jsve pohvale za BihacIceplayer je napisao/la: ↑26 maj 2023, 21:47Hajde vrijeme je malo da se dodje i u ovaj kraj države, dosta ste se barabili po srednjoj bosni. Svakako nismo utakmice odavno odigrali, može se kasnije i na Unuredbull93 je napisao/la: ↑25 maj 2023, 16:45Ovo mislim za klub jeftina gostovanja, pola sata do sat od Zenice. Bihac jest lijepo, al ne ide se tamo bez jedne noci u hotelu, plus put.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑25 maj 2023, 15:39
Pravi navijači navijaju za Bihać, skupa i daleka gostovanja!![]()
![]()
![]()
Lopovluk druže, para se nekad imalo više nego ekipe koje igraju PL. Ali džaba kad su pojedini predsjednici uplaćivali sebi po 50 000 km za piliće
Sta bi sa onim pokusajem socios modela? Znam kad smo mi presli na socios 2017te da ste i vi, mi prvi pro klub u BiH tada, a vi amaterski? Ako niste i mjesec, dva prije nas presli na socios...Iceplayer je napisao/la: ↑27 maj 2023, 15:52Lopovluk druže, para se nekad imalo više nego ekipe koje igraju PL. Ali džaba kad su pojedini predsjednici uplaćivali sebi po 50 000 km za piliće
Evo ova ekipica nije sada loša što se je sklepala, sad iz nekog razloga kao i svake godine će se rastjerati i 7 dana pred sezonu Jedinstvo će dovesti 10 igrača i trebat će im pola prvenstva da se uigraju i tako zadnjih evo 15 godina, što bi se reko copy - paste po scenariju![]()
A Bihać ima veliku publiku, da uvežeš pet pobjeda šestu utakmicu bi bila tribina puna...
Sloboda is coming home
30 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.