Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Još par dana i kreće ludilo.
Hoce li biti dovoljno sluzbenih lica, sudaca prvenstveno, da se krene sa nastavkom prvenstva?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Šta je ovo nema delegiranja. nema sudija izgleda 
Jesmo se nacekali 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Najjaca liga na svijetu pocinje opet 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
SamoTravnik je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:18Vidjet cemo kad krenu utakmice, pokusaj ispratiti prosjek utakmice, ukljuci izmjene a ja cu pratiti za Travnik. Pa cemo uporediti.
Svakako imaju pravo mladu ekipu i to mi je drago vidjeti. Sve ekipe se trebaju oslanjati na omladince, naravno ako imaju kvalitet.
Nama su zadnje dvije sezone historijske sto se tice starosti ekipe, nadam se da ce se to odrzavati i u narednom periodu.

Evo spisak igrača Slavena koji će igrati sutra.
Najstariji Šemić (94), drugi najstariji Mujkić (95)
Redovno prodavanje na otoci krece vec sutraASD je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:39SamoTravnik je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:18Vidjet cemo kad krenu utakmice, pokusaj ispratiti prosjek utakmice, ukljuci izmjene a ja cu pratiti za Travnik. Pa cemo uporediti.
Svakako imaju pravo mladu ekipu i to mi je drago vidjeti. Sve ekipe se trebaju oslanjati na omladince, naravno ako imaju kvalitet.
Nama su zadnje dvije sezone historijske sto se tice starosti ekipe, nadam se da ce se to odrzavati i u narednom periodu.
NEMA NAZAD
- ASD
- Kontakt:
Ma Slaven je realno bez šansi. Dosta mlada ekipa, ima tu solidnih igrača, ali uglavnom sve nedokazano.
Dobra je to stvar. Kad se već ispada (svi su svjesni toga) da se bar uradi smjena generacije i afirmiše par igrača.
Kad bi većina ostala na okupu. Moglo bi se brzo vratiti u ovu ligu.
Ma ovako mlada ekipa je odraz krize u klubu. Ovako je i Radnicki izgledao u sezoni kad je ispadao. A kad ispadnu onda se djeca razidju i klub ode u jos vecu krizu. Nema sanse da zadrzis talentovano dijete u trecoj ligi, to roditelji odma odvedu dalje.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:52Ma Slaven je realno bez šansi. Dosta mlada ekipa, ima tu solidnih igrača, ali uglavnom sve nedokazano.
Dobra je to stvar. Kad se već ispada (svi su svjesni toga) da se bar uradi smjena generacije i afirmiše par igrača.
Kad bi većina ostala na okupu. Moglo bi se brzo vratiti u ovu ligu.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovaj Bandić sudi danas Metalege-Goražde i sutra Gošku utakmicu sudi, znači Metalege mora opstati 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
holyman je napisao/la: ↑06 mar 2020, 23:53Redovno prodavanje na otoci krece vec sutraASD je napisao/la: ↑06 mar 2020, 21:39SamoTravnik je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:18Vidjet cemo kad krenu utakmice, pokusaj ispratiti prosjek utakmice, ukljuci izmjene a ja cu pratiti za Travnik. Pa cemo uporediti.

Jedna od većih gluposti koje sam pročitao u zadnje vrijeme ovdje na forumu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Slaven izmjenio generaciju slazem se ali svi ti sto su otisli su ljenivci bez jakog treninga sa dugim jezikom i bez zelje za uspjehom ovi momci sto su stigli su mladici koji ce ginuti na terenu sto za klub to i zbog sebe da se prodaju u tuzlu sity ili slobodu tako da danas ocekujem najmanje bod iz sarajeva
Svaki tvoj post je glupost na ovom forumu
NEMA NAZAD
Šta napisati na ova dva posta gore osim? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neka igre počnu 
Sretno bilo svim ekipama

Sretno bilo svim ekipama

-
- Kontakt:
Sretno svima al stvari se već manje više znaju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Poricanin
Tutundzic-Mirkovic-Guzijan-Ducic
Danilovic-Kurtovic
Huseinspahic-Tatar-Hrelja
Hasanovic
Nema Zerica,prvi golman Culov ima kartone
Tutundzic-Mirkovic-Guzijan-Ducic
Danilovic-Kurtovic
Huseinspahic-Tatar-Hrelja
Hasanovic
Nema Zerica,prvi golman Culov ima kartone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.