Necu da "batalim" kadar Rudara, nije mi namjera da se rugam bilo kome, jedino sto cu reci je da smo trebali ovo pobjediti. Mada opet ima mogucnost da su se neke kombinacije testirale pa da je zato ovako ispalo.
Moderator/ica: GracanicaAA
GEC je napisao/la:JEL VAS STID![]()
![]()
GEC je napisao/la:JEL VAS STID![]()
![]()
Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
atomac123 je napisao/la:Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Znalo se prije 7 dana..
Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
nepostenaliga je napisao/la:atomac123 je napisao/la:Miske01 je napisao/la:Danas u 12 meni momak govori odigraj dvicu na Travnik, prodata utakmica...
Znalo se prije 7 dana..
Ako je istina SRAM VAS BILO! Nisam bio, ne znam, glupo je optuzivati ali vidjet cemo i snimke. Igrate tri za tri sa Jajcem, pustate svom.Hadzicu na Otoci i obecavate i u Kaknju a on vam salje igrace na posudbu i daje malo para kad niste imali nista love. Mediji molim vas srusite sve sto stimaju da ova liga krene naprijed konacno vise. Nadam se da ce SportSport objaviti sve i ukljuciti i Savez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.