Moderator/ica: GracanicaAA
Onako. Nije nešto školovan.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:24Jeste. Kakav je igrac? Zadnje igrao u Mladost Doboj Kakanj.
Iskreno po meni jedna od najslabijih karika tadasnje Zvijezde. Ali daleko od toga da je los igrac. Moze koristiti na beku i u vezi. Koristan igrac za svaku osrednju ekipu iz ove lige, a za ove jace je po meni vise opcija za klupu, rotaciju..HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:24Jeste. Kakav je igrac? Zadnje igrao u Mladost Doboj Kakanj.
On je po meni jedan od boljih igrača za ući s klupe. Ima dosta dobrih stvari u igri, ali ima i nedostataka. Zbog toga je dobar kad se ganja rezultat.SMR187 je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:30Iskreno po meni jedna od najslabijih karika tadasnje Zvijezde. Ali daleko od toga da je los igrac. Moze koristiti na beku i u vezi. Koristan igrac za svaku osrednju ekipu iz ove lige, a za ove jace je po meni vise opcija za klupu, rotaciju..HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑10 jul 2020, 19:24Jeste. Kakav je igrac? Zadnje igrao u Mladost Doboj Kakanj.
Nisam ga pratio za Mladost dok je igrao, iskreno meni je bilo cudno da je poslije nas nasao angazman u PL, vise sam ocekivao da ce mijenjati ekipe po federalnoj
Mislim da ce se posvetiti futsalu i da ce igrati za vakufsku Slogu.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑11 jul 2020, 21:35Izgleda nista od njega. Sad procitah, dogovorio sa Toškom a onda okacio kopačke o klin.
Sve ok, al otkud GOŠK. Mi njih otresemo u Tesnju uvijek, zadnje dvije u Tesnju po 4 komada dobili, a mogli jos.Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 jul 2020, 23:32U ovoj sezoni vam predviđam mnogo dobrih igara na početku a zatim par utakmica sa visokim porazom, dobro poznata receptura, sa GOŠKOM pogotovo.
Da ne mislite da pametujem, znam zbog čega govorim i citirat ćete me za koji mjesec.
Mislim da cilja na nešto drugo. Valjda ce nam sada obrazložiti.Flufy je napisao/la: ↑12 jul 2020, 00:51Sve ok, al otkud GOŠK. Mi njih otresemo u Tesnju uvijek, zadnje dvije u Tesnju po 4 komada dobili, a mogli jos.Manijakdolopate je napisao/la: ↑11 jul 2020, 23:32U ovoj sezoni vam predviđam mnogo dobrih igara na početku a zatim par utakmica sa visokim porazom, dobro poznata receptura, sa GOŠKOM pogotovo.
Da ne mislite da pametujem, znam zbog čega govorim i citirat ćete me za koji mjesec.
Kakva je Krivaja. Danas igramo s njima prijateljsku.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:55Krivaja - TOŠK 2:1 (Škrijelj strijelac u ekipi TOŠK-a)
Slazem se. Mali mozda i jest dobar, al neka se kali u Bosni. Nama trebaju minimalno 2 kvalitetna provjerena igrača ako nećemo da strahujemo kad krene.
Nista posebno. Vise je TOŠK bio loš. Jesi li gledao danas?ASD je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:25Kakva je Krivaja. Danas igramo s njima prijateljsku.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 jul 2020, 19:55Krivaja - TOŠK 2:1 (Škrijelj strijelac u ekipi TOŠK-a)
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 20 gostiju.