Forum
Re: Forum
Direktno kršenje pravila je pisati na ovom forumu o tim stvariima inace, al' kad je vec dopustio onda je kap koja prelije casu jeste izmišljanje nekih civilnih žrtava.
Kojih jeste bilo, samo 20 puta manje od toga što spominješ.
Ti si jedan od ovih koji vjeruju da su se bacali ljudi lavovima u pionirskoj dolini.
Kojih jeste bilo, samo 20 puta manje od toga što spominješ.
Ti si jedan od ovih koji vjeruju da su se bacali ljudi lavovima u pionirskoj dolini.
Као што ти рекох. Импутираш. Изгуглај значење тог термина.
А потом и цитираш шта неко напише. Упоредиш. Само ће ти се рећи.
А потом и цитираш шта неко напише. Упоредиш. Само ће ти се рећи.
Увијек против неандертализма.
Pošteno jer stvarno nemam problem da stavi srpsku zastavu da mi piše o 9 januaru i slicno, al' kad vec spominješ na desetine hiljada civilnih u Sarajevu a dobro znaš da su sami otisli 95 to je vec kap koja prelije casu i direktno krši forumska pravila.
Tako da sve s zaslugom.
Tako da sve s zaslugom.
Nnapomeni me admire da ti na kraju godine dam glasove za forumaša godine.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Al frajer ispegla sa ovim kineskim pismom, treba mi duplo vise da procitam post nego inace. Sto je jos veca tragedija kad skontas koji je sastav tog posta
🌟
-
- Kontakt:
Bosansko pismo je kinesko ?

Puhni Israfile
Bosanci i Hercegovci - " Pichke koje šute "
Ja došao sa Zdravkom Stojnićem k'o u "Kumu"
Don Asim Sarajlić
Bosanci i Hercegovci - " Pichke koje šute "
Ja došao sa Zdravkom Stojnićem k'o u "Kumu"
Don Asim Sarajlić
da li samo meni ne prikazuje linkove od twittera? Neko vrijeme sam imao isti problem pa je sam od sebe nestao (vjv neki update)
aplikacija ili web?
To je nešto do tebe. Meni pokazuje normalno
Ovo se i meni cesto desava da ove linkove od tvitera ne prikazuje
Ja mislio neko brokulu prijavio 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pitanje je koliko je taj forumaš kvalitetan ako na takav način reaguje.
Slažem se da Ortega10 konstantno priča o politici, ali ako nikoga ne vrijeđa a ponaša se u skladu sa forumskim pravilima, na nama je da to ignorišemo ili se uključimo argumentovano u raspravu bez vrijeđanja u granicama normale. Ipak je ovo sportski forum a pdf chat zbog pojedinaca ponekad izgleda kao Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine.
Mrzim što sve primjetim pa ne mogu uživati u zabludama kao sav normalan svijet
Ma ne vrijedja on nikog al na pametan nacin provocira.OldFashioned je napisao/la: ↑15 jan 2021, 15:39Pitanje je koliko je taj forumaš kvalitetan ako na takav način reaguje.
Slažem se da Ortega10 konstantno priča o politici, ali ako nikoga ne vrijeđa a ponaša se u skladu sa forumskim pravilima, na nama je da to ignorišemo ili se uključimo argumentovano u raspravu bez vrijeđanja u granicama normale. Ipak je ovo sportski forum a pdf chat zbog pojedinaca ponekad izgleda kao Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine.
Isto da izraelac ode na forum palestinaca i pocne nest pametovat. Jednostavno ne ide.
Ja znam par srba, al mi ne pada na pamet o tome da pocnem pricat s njim ma koliko god da smo dobri
Svakom svoje.
Gdje da se žalim na ove konstantne bljuvotine od članaka koje mi gore iskaču na vrhu?
Jel ovo sportski portal ili filijala xhamstera?
Jel ovo sportski portal ili filijala xhamstera?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
instaliraj aplikaciju i isključi rubriku "magazin", pa ti ništa neće iskakati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.