Forum
- VivaLaStella
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne mogu nikako postaviti avatar na profil preko mobitela. Može li mi neko objasniti trikove? Ako pokušam smanjiti sliku preko aplikacije na 6 kb, opet ostane veća ili bude mutna. Kada kopiram linkove piše nevažeći 

Sad ozbiljno, šta vi planirate kad mi budemo igrali Baraž ili EURO, kad god padne go padne i forum...
nisam vidio da je ijednom pao forum, mozda sam propustio?
a euro nećemo igrati, pa ne planiramo ništa. I taj gol u baražu nam je poprilično upitan, možda se ne vrijedi baviti nečim što će se možda desiti jednom godišnje na par sekundi, a možda i nijednom?
A ako se zaista plasiramo na Euro, e to bi bio spektakl vrijedan ulaganja u infrastrukturu.
a euro nećemo igrati, pa ne planiramo ništa. I taj gol u baražu nam je poprilično upitan, možda se ne vrijedi baviti nečim što će se možda desiti jednom godišnje na par sekundi, a možda i nijednom?
A ako se zaista plasiramo na Euro, e to bi bio spektakl vrijedan ulaganja u infrastrukturu.
Tu samFootballfan16 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 20:08Poštovanje
Dolazim iz Hrvatske htio sam vas pitati vezano za lika pod imenom Lumis, Larys,CYN3 i MJF(znam da je to ista osoba koja pravi dosta profila).
Znam da ste ga banovali zbog trollanja i to je sasvim opravdano,i ja bi postupio isto da sam administrator foruma.
Znam ga iz jednog foruma iz Hrvatske tamo je otvorio tri profila i administrator ga je naravno banovao zbog trollanja.
Ja i jedan lik iz Bosne smo jako dobro s tim likom kojeg ste banovali.
Ali izgubili smo svaki kontakt s njim,a htio bi se još jedanput čuti s njim(otvorio sam grupu na Discordu pa ću ga tamo zvati)pa vas ja molim ako je otvorio još neki profil a to ćete naravno znati po IP adresi,molim onda administratore,moderatore da mi pošalju poruku,jako bi mi značilo.
Hvala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.