ps. sportsport izgleda pravo super!

admin je napisao/la:trenutno ih nema.
newton_heath_lyr je napisao/la:Zanima me kako da promijenim svoj "nick" jer kao sto se primijeti napravio sam gramaticku gresku i umjesto heath upisao health,sto su dvije razlicite rijeci .PLs help me
Hvala puno prijatelju.POzzzzzzzadmin je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la:Zanima me kako da promijenim svoj "nick" jer kao sto se primijeti napravio sam gramaticku gresku i umjesto heath upisao health,sto su dvije razlicite rijeci .PLs help me
promijenjeno je. sad se logiraj pod novim nickom.
Lovac je napisao/la:Dali je moguce promijeniti vrijeme i vratit sat unazad na forumu, jer sam primjetio da je ostalo staro vrijeme, znaci nije nista strasno, al ponekad kad neko napise post malo me buni..??
Mr Plummer je napisao/la:Lovac je napisao/la:Dali je moguce promijeniti vrijeme i vratit sat unazad na forumu, jer sam primjetio da je ostalo staro vrijeme, znaci nije nista strasno, al ponekad kad neko napise post malo me buni..??
Profil=>postavke=>postavis vremensku zonu na "UTC plus 1"
admin je napisao/la:evo kontakta:
Kenan Mulahusić D.C.
KIROSKANDINAVIA
Avde Hume 17
71000 Sarajevo, BiH
tel: 387.61.487555
[email protected]
Mr Plummer je napisao/la:Lovac je napisao/la:Dali je moguce promijeniti vrijeme i vratit sat unazad na forumu, jer sam primjetio da je ostalo staro vrijeme, znaci nije nista strasno, al ponekad kad neko napise post malo me buni..??
Nerko_Juventino je napisao/la:Mr Plummer je napisao/la:Lovac je napisao/la:Dali je moguce promijeniti vrijeme i vratit sat unazad na forumu, jer sam primjetio da je ostalo staro vrijeme, znaci nije nista strasno, al ponekad kad neko napise post malo me buni..??
Kod mene je UTC +1 , al i dalje ide jedan sat unaprijed. Sta da radim? Imal to veze kakve s opcijom ''ljetno vrijeme'' ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.