Postao/la bagrcavi dana 11 maj 2012, 23:18
Ali ne razumijem zašto je Goveđi Gulaš pozvao samo 3 odbrambena igrača + nespremni Spahić, i 626373273873838335151 veznih igrača ? Pape ti si prije preuzimanja reprezentacije trebo odigrati sezonu dvije Managera na kompjuteru, pa onda tek u trenetske vode.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
bagrcavi je napisao/la:gdje ćeš ti Denga na festival, tamo bude i djevojaka, a ti se njih bojišSarajlijc@ je napisao/la:Mogul ja kako na taj famozni festival?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ti uvijek bio ozbiljan forumašbagrcavi je napisao/la:sad će ispasti da ja pišem smiješne postove![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa normalno da sam ozbiljanLBJ MVP je napisao/la:A ti uvijek bio ozbiljan forumašbagrcavi je napisao/la:sad će ispasti da ja pišem smiješne postove![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na pdf-u o cinematografiji

the scouser je napisao/la:Life of Michael Jackson.enobarca je napisao/la:I da li neko zna kako se zove ona komedija o crncu koji postane bijelac ili obrnuto(nesto je u tom fazonu)??Hvala...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
BigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.D10S je napisao/la:Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Naravno da jesam, zašto ne bih zgrnuo bogatsvo na lakomislenim budalama poput recimo nekih koji postavljaju slike Milana Tarota da ih ne imenujem sad..mandraX je napisao/la: Ode ovaj u penziju, pa et' ak' si zainteresovan, javi im se...vidim imaš talenta, šteta da ga ne iskoristiš.
Nego da se oprobam, Mandraxče stećku neko će te ozbiljno shvatit na ovom forumu kad ujutru u 3 sata ispod ljestvi pronadjes 3000 ojra i kad počneš slušati Whitesnake, a ne Asima Brkana.
Uuuu jbt dobro mi i ide ovo.
You'll never walk alone.
Donnie Darko je napisao/la:Mislis pedijatar?Sarajlijc@ je napisao/la:Kad se ja kod doktora moram crveniti![]()
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Dobar Paja, ko inace, al' ovaj zadnji mi popravi dan

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jako smijeseno HA HA HAHenry je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Mislis pedijatar?Sarajlijc@ je napisao/la:Kad se ja kod doktora moram crveniti![]()
![]()
![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sad mi jos smjesnijee
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro takav ti mentalni sklop sta da se radi 
Ne kontas mali,ne da mi se tebi crtati.
Bosco dominira,zakljucajte temu.

Bosco dominira,zakljucajte temu.
Bosco je napisao/la:Kad vidi tebe odmah se svaki čovjek oraspoloži i umre od smijeha.mandraX je napisao/la:@VolimLiverpool, zar se ti nisi ubio?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- legenda reala
- Kontakt:
šta mu je večerasBosco je napisao/la:Yebo ban, kad su me dosad banovali 7 puta što ne bi i osmi. Znaš ko ti je još grašinar? Počinje sa slovom m, a završava sa a, a nije mačka.mandraX je napisao/la:Rekoh ja da imaš talenta, grašinaru.
Nemoj da edit-uješ postove, šta si se prepao ban-a? Nemojte ga ljudi banovat, ubit' će se dijete.
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 maj 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro Hairlija.
Bosco crveni brat poludio
Bosco crveni brat poludio
- Papastathopoulos
- Kontakt:
fakat ima talentalegenda reala je napisao/la:šta mu je večerasBosco je napisao/la:Yebo ban, kad su me dosad banovali 7 puta što ne bi i osmi. Znaš ko ti je još grašinar? Počinje sa slovom m, a završava sa a, a nije mačka.mandraX je napisao/la:Rekoh ja da imaš talenta, grašinaru.
Nemoj da edit-uješ postove, šta si se prepao ban-a? Nemojte ga ljudi banovat, ubit' će se dijete.
jes' ga krenulo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Subota, popilo se malo i setamo ja frend gradom kad naletimo na auto koje gori, on vadi mobitel i ide snimat kad cujes kriku iza nas, ja se okrecem koji k'urac kad mi doleti saka u nos, dok sam se snasa doleti jos jedna![]()
Dođe policija odvede me a ja gledam koji racku kad ono zenska me napalaau kad je nisam polomio.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Faraon iz Visokog, Giuseppe1, VensanKasel i 26 gostiju.